Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#74553) bnorci71 válasza mezis (#74544) üzenetére


bnorci71
addikt

szeretem ezt a 40 éve szlogent :D
csak akkor sokkal kevesebb autó sokkal kevesebb autós volt mint most és ha volt is autó az a bérház előtt állt ha leesett a hó a gazdák meg ültek a buszon vagy várták a megállóba ha nem jött.
mondhatnánk 100éve meg a lovaskocsin se nyári se téli gumi nem volt mégis eljutott a gróf úr a birtokra.
Sokan sajna nincsenek tisztába a képességeikkel az autó képességeivel vagy akár még nem is téligumi van a kocsin, de reggel menni kel ugye az oviba/iskolába a gyerekkel utána a munkahelyre és ez ugye nyári gumin nehéz. Lámpától nem képesek emberek elnindulni :( A gumisoknál 2 napja bolondokháza mert még most rakatja fel a téligumit pedig november 1-től azért már elég nyugodtan felrakható.
vagy 10éve amikor október 29-30 körül leesett az első hó engem akkor se ért váratlanul mert már téli gumi volt a kocsin. Minek várjam meg a havat hova spóroljak a téligumival hamarabb öregszik meg mint elkopjon. Idén az 5 éves téligumit lecseréltem pedig volt még rajta 4mm minta. Igen megtehetem. Aki autózik igen is megteheti ha tankolni tud gumira is kel jusson. Mennyi egy első lökhárító festés javítás a biztosítás emelkedés 2 évig? És mennyi 4 gumi?Ja persze van aki azt mondja nem kel nekem a téli majd lassan megyek a nyárival. Igen csak van aki nem passzióból autózik hanem mert a munkája miatt muszáj és ő szeretne eljutni a céljához és nem 3-4x annyi idő alatt.

scapegt

Az előző télen nem volt vele nagy bajom, most az első hó leesett és tessék ... mintha egyre jobban csúsznának, pedig nem koptatom szét a gumikat, havi 1200-1500 km-t megyek velük

majd amikor az új gumik a kezedbe lesznek nyomd abba a körmöd
meg a régi 4évszakosba és tudni fogod miért csúszik

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.