Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misu
senior tag
Hy!
INGYEN ELVIHETŐ 14" szgk. gumiabroncsot keresek, szinte korlátlan mennyiségben.
Ne legyen defektes, vagy szakadt.
Téli vagy nyári mindegy, futófelület, évjárat, stb is.Nem közúti gépjárműre lesz.
Elmegyek érte.
Köszi előre is!
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
-
alufelni
tag
Sziasztok, a fiam vásárolt egy xbox one-t ,1tb-os verziót,azt szeretném kérdezni ha formázza a háttértárat mennyi felhasználható terület marad?
A válaszokat köszönöm -
-
Wiz Khalifa
veterán
-
jFox
addikt
Intel i5-450M notebook processzort le tud tesztelni valaki?
Alaplap hibás notebookból való, igény esetén eladó.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
mezis
félisten
válasz Wiz Khalifa #74318 üzenetére
Azok a csavarok sosem fognak kicsavarodni, felfelé állni ?
mezis
-
szasanyi
félisten
ELADÓ egy Borderlands 3 PC játék valamint igény esetén 3 hónapos Xbox Game Pass előfizetés.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Wiz Khalifa #74322 üzenetére
Szerintem az lábtartó, gumihevederes a teteje, kiborulna a sör
Lehet teljes menetes kapupánt csavar is, így oldható a kötés és cserélhető.blabla
-
lakisoft
veterán
Keresek olcsó de működő wifi repeatert.
- Árad -
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Szerintetek az MVK Zrt. fog indítani busz és villamosvezető oktatást? Mostanában elég sokat lehet arról hallani, hogy mennyire nagy a sofőr hiány náluk. Csak kiváncsi lennék. Köszi.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Valakinek eladó kilincsek? Van 4db, mindegyik új , az egyik lett csak kibontva , a többi bontatlan.
Még vagy 2 éve vettem őket, de nem lettek felhasználva,ilyen fajta: [link]
Egyben szeretném eladni,a boltban 10000 volt a 4 darab, ha valaki elviszi egyszerre mindet akkor 4000-ért odaadom az egészet
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
-
derrik
őstag
Apple-re váltás miatt a következő kiegészítők feéeslegessé váltak
Huawei P2í Pro-hoz
-360 VR Kamera 10 ezer
-AM60 Sport Bluetooth Headset 4000 ezer
-Mágneses Autós Hátlap 2000 ezer -
mycso
veterán
Sziasztok, szét kellene szednem egy huawei p9-et, nincs véletlen valakinek hozzá való szerszáma?
0.8 torx C profil, elvileg ilyen kell hozzá, nekem meg T4 a legkisebb...Mod: P2 kellene hozzá
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
Miskolcon vagy a közelében (20-25 km) tudtok ajánlani hozzáértő egyént, aki egy Leagoo telóról levarázsolja a kijelzőt és szakszerűen beragaszt egy újat?
A kijelző közepe tájékán van egy terület, ahol nagyon nehezen érzékel. SMS-nél, számok beírásánál igen idegesítő, pont ott van a billentyűzet.Köszi: Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
Teng
aktív tag
Hello
Eladó - 1db Xiaomi Smart Hub - központi vezérlőegység (DGNWG05LM) Eu csatis, Ma jött meg, 1 év garis.
Igény-megegyezés esetén +1 ablak-ajtónyítás érzékelőt vagy mozgás érzékelőt is tudok mellékelni.
(kettőt rendeltem, de a másikra akinek kellett meggondolta magát és nem tart igényt..)Pü-ben érdeklődj és megegyezünk, nem nyerni akarok rajta, de számomra felesleges..
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #74339 üzenetére
Eszembe sem jutott, de mivel gyorsan kell a munka, minden megoldás érdekel.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Diokhan #74341 üzenetére
Akkor viszont a helyedbe bedobnék egy önéletrajzot a Blaskovics 11-13 (posta garázs) szám alá is. A posta mindig keres csomagos postás embereket. De ott van a GLS telephelye Mályi fele stb...
Ezeknél mindig van felvétel csak nem hirdetik magukat.
Smoke some weed nigga!
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #74343 üzenetére
A postán már voltam. Az ország másik felére keresnek embert. A futár dolog meg érdekelne, csak állítólag oda nehezebb bekerülni.
-
aktív tag
Főleg hogy jönnek az ünnepek és 3* annyi címük van ha ezt kibírja az ember ott is marad !!
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest