Új hozzászólás Aktív témák

• apeelme

addikt

Sziasztok!

Segítségeteket kérném, régóta szemezgetek már vmi ITX konfiggal, mivel egy jó ideje már nem játszom az asztalimmal, csak netezek, néha filmet nézek, és hát a fogyasztása nem kicsi.
    A héten össze is raktam, nah nem egy nagy masina de kezdetnek megfelel.
    Asrock 330GC lap egy morex 3677 házban, mellette egyelőre (jövő héten csere) egy 40gigás 2,5"-es IDE vinyó, 2x2GB RAM. morexben egy paneltáp van nem tudom a teljesítményét. Vettem hozzá egy univerzális adaptert (12V/5A), bár a DC csatit már le kellett cserélnem a házban mert kiderült hogy 2 féle van forgalomban, és én ezt nem figyeltem az adapter rendelésekor.:
    Szal kérdéseim:
    1. paneltáp max teljesítménye mennyi lehet? hogy járjak utána? morex oldalán csak ajánlanak hozzá 2 félét, de semmi konkrétum.
    2. paneltápnak van egy floppy táp csatija és egy 4PIN molex. a molexet leoszthatom 2 felé, bár ez ugye függ az 1.számú kérdésemtől is.
    3. a házban gyárilag egy 3pin-es 6cm venti van oldalra szerelve. az alaplap kezelne egy 4pin-es PWMes ventit, de az istennek sem találok 6cm-est, tudnátok vmi magyar linket, forgalmazót?
    4. esetleg vkinek nincs egy PCI-os félmagas VGA-ja, amivel HD videókat is lehetne nézni? (tudtommal nVidia 7000től felfelé, ati meg HD2000től felfelé segítene?)
    az igp 720p Xvid-et elviszi, de a youtube HD-t fullscreenben már nem. (jah Ubuntu a rendszer, NO windows!)

Új hozzászólás Aktív témák