Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz AxBattler #65726 üzenetére

Durva ez a mini dizájn.

A tápcsati meg a kiírt minimum táp nem sokat mond, mindenre ráütik ha kell a nagyobbat. Majd kiderül a pontos specikből. Az viszont biztos, hogy ilyen kis méretben, 100W felett minden 10-20W lefaragása jótékony lehet, akár gyárilag, akár kézileg.

A PCIe-vel talán nem lesz gond, ahogy írod. Nálam most az S790S7-en 5.0-ás már a csati, ilyen szempontból sem rossz. Bár erősen gondolkodom továbbra is a megtartásán (még csak tesztelgetve van), annyi jó cucc jön ki, hogy mindig ott motoszkál fejben az ápgréditisz. :DDD Mondjuk a várható árak eléggé elrontják a kedvet a számomra szimpatikusabb APU-k környékéről. :)

A HDMI jogos de azt is meg lehet oldani.

@TurboK0
    Felesleges belemennünk, de szerintem irreális az arány. a BQ is Gold, elég jó tápok, ráadásul még speciben is leírják a hatásfokot azzal szemben, hogy a Gold nem határoz meg 10%-os elvárást. Van/volt amúgy ilyesmi BQ tápom, Seasonicok is akadnak, nem volt hasonló eltérésem. De leginkább az elvre, a szimpla fizikára gondoltam: 1. kisebb terhelés: rosszabb hatásfok, 2. nemlineáris a romlás, 3. ekkora eltérés nem nagyon szokott lenni hasonló sávban. Ilyen szempontból tartottam furának.

Új hozzászólás Aktív témák