Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

Mai kendácsolás.

APX-90-x47 full

Nem voltam anno elégedett a thermalright hűtőjével, lecseréltem egy noctua slim 92-es ventire.

De az sem volt az igazi. Volt még másfél centi hely a gépben.
    Előbányásztam hát egy normál vastagságú noctua 92mm redux hűtőt, amit még egy kettővel ezelőtti házban jól elcsavaroztam a kábeleinél, csak úgy szikrázott :) (szigszalag forever)

Na, ez lett a tesztalany. A slim ventiknek nincs, míg a normál ventiknek van alsó akasztója, ezért a fém akasztófülek nem voltak kompatibilisek. A thermalrightét próbáltam kijjebb hajtani, de nem tudom milyen anyagból van, úgy eltört a legkisebb mozdulatra, mint a ropi.

Próbálkoztam kerítéskötöző drótból tartófület hajtogatni, de nincs meg hozzá az ügyességem.

Volt egy régi scythe 92 mm-es akasztóm. Kicsit lazább, ezen volt most bent a noctua hűtő is. Egye fene, megpróbáljuk. Na azt már lehetett hajtogatni. A normál ventimagasságig fel tudtam hajtani, be is lehetett akasztani, sziklaszilárdan tart.

A 2300-as fordulat helyett már csak 1300 körül megy, megegyező hőfokok mellett. Ez a zajra nagyon jótékony hatással van. És még csak nem is látszik hogy gányoltam, tákoltam. Az oldalfal simán visszamegy, 2mm hely maradt.

Ui.: a be quiet táp ventije kezdi megadni magát. Lesz helye a noctua ventinek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés