- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
TurboK0 #61860 üzenetére
Abszolút számít nálam is. Egyrészt a pénz az pénz, mindig van jobb helye, ha valamire felesleges.
Meg már csak azért is, mert hiába érzek késztetést a cserére és DIY élmény kiélésére... a legutóbbi ilyenekből már sikítva menekültem idő hiányában. Akkor meg minek... szóval még ezért is vacillálok egyelőre. Ill. várom/vártam az újabb opciókat, lásd desktop APU-k megjelenése.
Mindent aszerint érdemes belőni, hogy mik a prioritások, pl. nálam az RX470 azért rádobott 10W-ot legalább, meg a chipletes cpu, jól megküldött IF/ram frekikkel is rádob még 15-20W-ot az APU-hoz képest. Persze ez sem egy nagy tétel a végén forintban, de ha abszolút nem kell játék - nekem nem kellett - akkor felesleges, fogyasztásban, hőben, méretben, mindenben...
Amire te tervezed arra jobb a dgpu-s megoldás szerintem is, ahogy írod.
Anno nekem is volt ilyen váltásom, még Llano korszakban, akkor épp jól jött egy kis plusz gpu kraft, árban szintén jobban jött ki. Akkor szó nélkül cseréltem én is APU-t cpu+dvga kombóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest