Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
TurboK0
üzenetére
Abszolút számít nálam is. Egyrészt a pénz az pénz, mindig van jobb helye, ha valamire felesleges.
Meg már csak azért is, mert hiába érzek késztetést a cserére és DIY élmény kiélésére... a legutóbbi ilyenekből már sikítva menekültem idő hiányában. Akkor meg minek... szóval még ezért is vacillálok egyelőre. Ill. várom/vártam az újabb opciókat, lásd desktop APU-k megjelenése.Mindent aszerint érdemes belőni, hogy mik a prioritások, pl. nálam az RX470 azért rádobott 10W-ot legalább, meg a chipletes cpu, jól megküldött IF/ram frekikkel is rádob még 15-20W-ot az APU-hoz képest. Persze ez sem egy nagy tétel a végén forintban, de ha abszolút nem kell játék - nekem nem kellett - akkor felesleges, fogyasztásban, hőben, méretben, mindenben...
Amire te tervezed arra jobb a dgpu-s megoldás szerintem is, ahogy írod.
Anno nekem is volt ilyen váltásom, még Llano korszakban, akkor épp jól jött egy kis plusz gpu kraft, árban szintén jobban jött ki. Akkor szó nélkül cseréltem én is APU-t cpu+dvga kombóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Meg már csak azért is, mert hiába érzek késztetést a cserére és DIY élmény kiélésére... a legutóbbi ilyenekből már sikítva menekültem idő hiányában. Akkor meg minek... szóval még ezért is vacillálok egyelőre. Ill. várom/vártam az újabb opciókat, lásd desktop APU-k megjelenése.