- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Hát "vénségemre" én is meghülyültem és ITX építésre adtam a fejem.
Hellyel közzel már összeállít a fejemben az alkatrészek listája, de az alaplap kérdésében elég tanácstalan vagyok. Elsődlegesen B460-as intel lapot szeretnék. Túl nagy választék nincs, és ami van, arról se lehet a neten találni semmi infót. Szóval a kevésből ezt néztem ki: Asus Prime B460i Plus
A fentivel kapcsolatban van itt a tagoknak tapasztalata? Esetleg tudtok szebbet, jobbat, okosabbat ajánlani ebben az árkategóriában?Másik a ház: Thermaltake core v1
Azért választottam az itx kategóriában egy kicsit nagyobbat, hogy a lehetőségekhez mérten normálisabb szellőzést tudjak bele tenni. Meg lehet oldani ebben a házban, egy mid-gaming konfig normális hűtését? Esetleg másik, a fentieknek megfelelő ház? Árban max. 20e.Köszi előre a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- XPEnology
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Synology NAS
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest