- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
Strezi #48228 üzenetére
Ha nem Kraken X62-t használok, hanem mondjuk Corsair 115-öt, aminek alacsonyabb a CPU blokkja, akkor nem kellett volna kivágni az oldalsó venti rácsot. Illetve akkor oldalt a két ventinél is lehet nyerni még kb 5mm-t, mert most gyakorlatilag a blokkon fekszik fel a radiátor.
Ugyancsak munkás a H80i v2 a vastag és felfele álló csövek miatt. De a teljesítménye miatt megérte ezt betenni. A jelenleg 250-275W közötti GPU-t 75% ventivel 50 fok alatt tartja.
Elsőre fordítva raktam be a szendvicsbe (persze hogy oda) a ventit, és hirtelen magasak lettek a hőfokok. Na, gondoltam ezért a pofonért jól megdolgoztam. De amint megtaláltam a hibát és újra indult a rendszer, immár nem egymásnak ellen dolgozó ventikkel jöttek ezek a hihetetlen GPU hőfokok és a csendes működés.
Nem mondanám hogy alap szintű volt összerekni, de csak ajánlani tudom ezt a megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest