- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Feriboy2 #44224 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a vinyók felpörgetéséhez kell a nafta. Nekem egy HP Proliant Microserver-em van 3 db 3,5"-es 1 TB-os HDD-vel, és noha állandósult állapotban nem kér többet 40 W-nál, bekapcsoláskor 150 W-ot is bekajál. Ha tehát nagyon alul méretezed a tápot, kockáztatod, hogy nem tud majd elindulni a gép.
(#44239) rover45
Nekem az ASUS H81I-Plus alaplapom hátlapi USB3-as portjai nem képesek kommunikálni (csak a delej van rajtuk). HA-ról vettem, és kezdetek óta ezt tapasztalom (pedig állítólag null-kilométeres volt), de nem akarok reklamálni, mert már belaktam és nem életbevágó. Csak néha zavar, hogy nincs elég USB aljzatom. De fontolgatom, hogy megcsapolom az alaplapi csatlakozósort, hátha az még él.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest