- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Asszem az en baratnom a legelvetemultebb itx tulaj... Avagy Metis epites szokatlanul...:
Elvarasok:
-Metis marad! Metis nem lesz atfurva sehol! Metisbol nem lesz semmi kivagva sehonnan!
-Olcso legyen.
-Szep.
-Jo.
-Uj alaplap kell, mert abbol hasznaltat nem akar.
-Epitett viz kell neki bele, rozsaszin pasztel folyadekkal!Okes. Van 1 gyari feket ablakos metis, amit nem lehet megpiszkalni.
Proci adott 1150-es 4670K...Jo, azt hiszem itt kezdodnek a gondok: Uj alaplap kell. 1150-esbol pedig mar nincsen ITX.A konfig tehat igy nez ki:
Metis ITX (mi mas?
)
Be Quiet Silent Loop 120mm univerzális vízhűtés +ehhez atlatszo cso, Bitspower Z-Multi 80mm Water Tank, rozsaszin folyadek.
ASRock H81M-VG4 R3.0 alaplap Micro ATX
1050TI MSI 4GbSzoval elmeletileg az a Micro ATX lap befog ferni. (megvettem, szoval bekell fernie) Mivel a lapon 2slot van, igy a felso a 16x-es PCI-E. Ha oda dugom a kartyat a lapba, akkor rosszul adja ki, es nem fer be a gephazba, rogziteni se lehetne... Igy azt talaltam ki, hogy a kartyara felcsapom a LOW Profile hatlapot, ugy rakom a gephazba, es a kartya-lap koze egy 16X-es PCI-E risert tolok.
Hogy azt a vizet hogyan rakom bele, meg nemtudom. Amikor megrendeltem azt hittem alap 3cm vastag radi van hozza, erre joval nagyobb.Kovi fizunal cserelem le a gepem, addig marad igy ahogy van az ove is(az en cpu-mat kapja majd meg)
Szerintetek jol talaltam ki mindent, befog ferni, jo lesz igy? Kicsit aggodok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged