- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Asszem az en baratnom a legelvetemultebb itx tulaj... Avagy Metis epites szokatlanul...:
Elvarasok:
-Metis marad! Metis nem lesz atfurva sehol! Metisbol nem lesz semmi kivagva sehonnan!
-Olcso legyen.
-Szep.
-Jo.
-Uj alaplap kell, mert abbol hasznaltat nem akar.
-Epitett viz kell neki bele, rozsaszin pasztel folyadekkal!Okes. Van 1 gyari feket ablakos metis, amit nem lehet megpiszkalni.
Proci adott 1150-es 4670K...Jo, azt hiszem itt kezdodnek a gondok: Uj alaplap kell. 1150-esbol pedig mar nincsen ITX.A konfig tehat igy nez ki:
Metis ITX (mi mas?
)
Be Quiet Silent Loop 120mm univerzális vízhűtés +ehhez atlatszo cso, Bitspower Z-Multi 80mm Water Tank, rozsaszin folyadek.
ASRock H81M-VG4 R3.0 alaplap Micro ATX
1050TI MSI 4GbSzoval elmeletileg az a Micro ATX lap befog ferni. (megvettem, szoval bekell fernie) Mivel a lapon 2slot van, igy a felso a 16x-es PCI-E. Ha oda dugom a kartyat a lapba, akkor rosszul adja ki, es nem fer be a gephazba, rogziteni se lehetne... Igy azt talaltam ki, hogy a kartyara felcsapom a LOW Profile hatlapot, ugy rakom a gephazba, es a kartya-lap koze egy 16X-es PCI-E risert tolok.
Hogy azt a vizet hogyan rakom bele, meg nemtudom. Amikor megrendeltem azt hittem alap 3cm vastag radi van hozza, erre joval nagyobb.Kovi fizunal cserelem le a gepem, addig marad igy ahogy van az ove is(az en cpu-mat kapja majd meg)
Szerintetek jol talaltam ki mindent, befog ferni, jo lesz igy? Kicsit aggodok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest