Új hozzászólás Aktív témák

• energy4ever

addikt

Asszem az en baratnom a legelvetemultebb itx tulaj... Avagy Metis epites szokatlanul...:

Elvarasok:
    -Metis marad! Metis nem lesz atfurva sehol! Metisbol nem lesz semmi kivagva sehonnan!
    -Olcso legyen.
    -Szep.
    -Jo.
    -Uj alaplap kell, mert abbol hasznaltat nem akar.
    -Epitett viz kell neki bele, rozsaszin pasztel folyadekkal! :Y

Okes. Van 1 gyari feket ablakos metis, amit nem lehet megpiszkalni.
    Proci adott 1150-es 4670K...Jo, azt hiszem itt kezdodnek a gondok: Uj alaplap kell. 1150-esbol pedig mar nincsen ITX.

A konfig tehat igy nez ki:

Metis ITX (mi mas? :DDD )
    Be Quiet Silent Loop 120mm univerzális vízhűtés +ehhez atlatszo cso, Bitspower Z-Multi 80mm Water Tank, rozsaszin folyadek.
    ASRock H81M-VG4 R3.0 alaplap Micro ATX
    1050TI MSI 4Gb

Szoval elmeletileg az a Micro ATX lap befog ferni. (megvettem, szoval bekell fernie) Mivel a lapon 2slot van, igy a felso a 16x-es PCI-E. Ha oda dugom a kartyat a lapba, akkor rosszul adja ki, es nem fer be a gephazba, rogziteni se lehetne... Igy azt talaltam ki, hogy a kartyara felcsapom a LOW Profile hatlapot, ugy rakom a gephazba, es a kartya-lap koze egy 16X-es PCI-E risert tolok.
    Hogy azt a vizet hogyan rakom bele, meg nemtudom. Amikor megrendeltem azt hittem alap 3cm vastag radi van hozza, erre joval nagyobb.

Kovi fizunal cserelem le a gepem, addig marad igy ahogy van az ove is(az en cpu-mat kapja majd meg)

Szerintetek jol talaltam ki mindent, befog ferni, jo lesz igy? Kicsit aggodok... :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés