Új hozzászólás Aktív témák

• AxBattler

félisten

válasz Archttila #34645 üzenetére

+ (#34646) Duracellm...

Ajjaj, ez nem jó hír: akkor a lapról is le kell húzni a csatikat, mindig kábelezni kell, meg a többi macera. Főleg hogy a post alapján az előlapi panelt tartó 4 műanyag felfogató sem túl masszív, a 4-ből 2 műanyag fül már meg is repedt a srácnak. :(

1. Megoldás: házilag porszűrősíteni a házat, mint ez az úriember tette...

... utána a ventit kell megfordítani, hogy kifelé fújjon, így az oldalsó rácsokon áramlik be a hideg levegő, és elég a burkolatot leszedni, hogy a port időnként eltávolítsuk a filterekről.

2. Megoldás: nem használom a gyári belső porszűrőt (vagy a teli előlapos változatot veszem a boltból), viszont a ventilátor belső felére, csavarmentesen (gumi/műanyag rögzítőkkel, drótos szorítással) szerelek egy porszűrőt, így kellő óvatossággal bontás nélkül tudom levenni/rögzíteni a filtert. A ventinél, ill. a házban fölhalmozódott plusz port pedig textillel, porgyűjtő kesztyűvel, sűrített levegővel, esetleg megfelelő porszívó-fejjel el tudom távolítani.

Persze ahogy azt a Móriczka elképzeli, nem feltétlenül fog működni ez a két elképzelés... :U

(#34647) Pöttön
    Igen, itt az új generáció, már én is inkább azt venném ebben a kategóriában - kivéve ha van valami eszméletlen jó ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés