- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Üdv Urak!
Hétvégén megálmodtam, hogy Cooltek U2 házat szeretnék magamnak (papírból vagdostam a különböző ház alapterületeket, és tologattam az asztalon, jól elvoltam
).
Mivel dVGA nélküli rendszerben gondolkodom ezért 100W alatt lesz a rendszer fogyasztása, viszont a ház ATX tápot fogad. Azt szeretném kérdezni, hogy van ehhez illő, jó minőségű, kis teljesítményű táp, vagy nincs mit tenni, mindenképp csak többszörös teljesítményű tápot lehet csak kapni?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DJI topic
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Medence topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest