Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz energy4ever #33744 üzenetére

Nekem is volt egy időszakom, amikor a tévészekrényben tároltam a lejátszóként szolgáló gépet, de nekem még az az 1 db 12 cm-es ventije és 1 db vinyója is hangosnak tűnt, ezért kibéleltem (beburkoltam hullámos szivaccsal):

Valami hasonlót (nyilván esztétikusabban) Neked is javaslok, mert egy szilárd falú, téglatest alakú dobozban olyan hangreflexiók (búgás) alakulhatnak ki, amik az őrületbe kergetnek. A szellőzés persze legyen meg (én is kiütöttem a szekrény hátulját, az a fehér háttér a képen, az már a fal), de valahogy oldd meg, hogy ne működjön úgy a cucc, mint egy rezonátor doboz. :) Mondjuk a kétoldali üveg nem túl szerencsés ilyen szempontból, de ha a belső fa felületeket már be tudod burkolni, az már segíthet.

A táp az üveges rész alatti "dobozban" lesz elhelyezve? Ha annak továbbra sem lesz hátlapja, az jót fog tenni a szellőzésének, de én annak a falát is beburkolnám ilyen szivaccsal (de ez lehet fekete filc is, a lényeg, hogy kevésbé verje vissza a hangot), elvégre ott is búgni fog egy ventilátor, a fal felé pedig ott is kialakulhat a búgás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés