Új hozzászólás Aktív témák

• Pöttön

őstag

Sziasztok!
    Gőz erővel bele vetettem magam az itx konfigom építésbe, egy Fractal Design Node 202 házikóba rakom majd bele a rendszert, ami át esett egy kisebb átalakításon, hogy a cpu-n kompakt vízhűtés lehessen.
    így viszont már csak egy max 17 cm hosszú vga fér be.
    Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményetek, hogy szerintetek melyik vga lenne a legjobb választás bele?
    GTX 960mini, GTX 970mini, R9 Nano, vagy várjam majd meg a GTX 1070 mini-t, vagy esetleg majd egy GTX 1060 mini-t? :F
    Fontos lenne, hogy ne legyen hangos, tudom hangtalan már nem tud majd lenni a gépem, (a vga miatt) de azért arra szeretnék majd törekedni, hogy ne legyen majd terhelve se zavaróan hangos...

Teljesítmény terén nekem a GTX 970 mini lenne a tuti befutó, csak nem tudok, és nem nagyon találok róla semmi infót, hogy mennyire hangos a hűtése, akarom mondani találtam ezt a gyors tesztet, ahol ilyen téren lehúzták, és a GTX 960 minit tartották jobbnak, a pwm mentes venti miatt...
    Nem tudom hogy ez azóta maradt ugyan úgy, vagy javították ezt a bakit?

A GTX 960 mini viszont teljesítményben nekem egy kicsit szűkös lenne már szerintem, az R9 nano-t meg inkább a teljesség kedvéért írtam bele a listába, szerintem nagyon rossz az ár-érték aránya, és terhelve idegesítő, cicergő hangot ad ki, arról nem beszélve, hogy ennyi pénzért már elvárnám a 4-gb-nál több vram-ot...
    Az 1070 mini nagyon szimpi így elsőre, időt álló gyorsaság, 8gb vram, csak hát nem tudni mennyire lesz túl árazva, és a hűtése hangosságáról sincs még semmi infó...

Az 1060 mini-t meg még be se jelentették, így kicsit gáz olyan kártyára várni, ami még gondolatba sincs (bár ettől független tuti megfogják lépni a gyártók, csak hát mikor)....... :))

A vga szellőztetése nem lesz majd probléma, oldalról közvetlen friss levegőt fog kapni a ventilátora, egy Noise blocker eloop közreműködésével. :)

A gép egyébként eddig így fog kinézni:
    Asrock Z97m ITX-ac alaplap, I7 4790k proci, 2x8gb 2400 mhz cl11 DDR 3 Corsair Vengeance Pro Gold kit ram, 256gb SSd, 2tb hdd, Silverstone SX500-LG SFX-L 500w táp.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés