Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Még egy kérdés max. 3e-ig edigitalból
(igen, szállítással már nem jönne ki.)
Van jó procihűtő ami halk ?
OEM procit találtam belefér az összegbe És arra gondoltam mivel minden halk akkor már ez is legyen az. Én ez találtam Arctic Alpine 11GTRev 2, ha van valakinek ötlete megköszönném.
Vagy érdemes egy gyárit venné ezek nem jobbak a gyárinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő