- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
ÉS IIGGGEN, MŰKŐDIK !!!!
No kezdem a sztorit. Az van hogy most újboli összerakás után megint bekapcsoltam és mentek a ventik, ledek ahogy kell, de nem ad képet. Nem tudom hogyan de eszembejutott hogy anno egyik lapnál is ez volt a gond, ott a +12v ( a különálló 4 pin)volt a ludas. Most megint szétszedtem és összeraktam különösen ügyelve arra a tápcsatlakozóra. És tadam.
Mondom a hiba okát, az a hüle japán amelyik kitalálta a big shurikent !!. Ahogy rajta van a lapon betakarja a 3/4ét és semmihez nem lehet hozzáférni rendesen. köztük a tápcsatihoz sem. Ahogy próbáltam bedugni biztosan nem ment a "hüvely" a tüskére ezért nem kapott tápot.
Mielött valaki megkérdezné a másik lap hibás mert mindig kifagy és hasonlók, bármilyen körülmény közt.
ZCoyote: széria hiba az gyanus mert más tipusúak a lapok, GF9300 D-E és az új GF9300 I-E ( tuningolt igp, vastagabb pcb, uc lehetőség, 3 sata .....)
Sajnos nem tudom hogy jó-e rá, de gondold meg 2x is én lapomra így kell felszerelni.
( ha az én hűtőm miatt jutott eszembe akkor bocs de valószínű mindjárt leszedem.)zodo, user137, .mf és mindekinek aki segített köszönöm.
( de billt azt vehetek mert nagyon sz@r hogy nincs 2 bill benne. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest