Új hozzászólás Aktív témák

• toldy

őstag

ÉS IIGGGEN, MŰKŐDIK !!!!

No kezdem a sztorit. Az van hogy most újboli összerakás után megint bekapcsoltam és mentek a ventik, ledek ahogy kell, de nem ad képet. Nem tudom hogyan de eszembejutott hogy anno egyik lapnál is ez volt a gond, ott a +12v ( a különálló 4 pin)volt a ludas. Most megint szétszedtem és összeraktam különösen ügyelve arra a tápcsatlakozóra. És tadam.

Mondom a hiba okát, az a hüle japán amelyik kitalálta a big shurikent !!. Ahogy rajta van a lapon betakarja a 3/4ét és semmihez nem lehet hozzáférni rendesen. köztük a tápcsatihoz sem. Ahogy próbáltam bedugni biztosan nem ment a "hüvely" a tüskére ezért nem kapott tápot.

Mielött valaki megkérdezné a másik lap hibás mert mindig kifagy és hasonlók, bármilyen körülmény közt.

ZCoyote: széria hiba az gyanus mert más tipusúak a lapok, GF9300 D-E és az új GF9300 I-E ( tuningolt igp, vastagabb pcb, uc lehetőség, 3 sata .....)
    Sajnos nem tudom hogy jó-e rá, de gondold meg 2x is én lapomra így kell felszerelni.
    ( ha az én hűtőm miatt jutott eszembe akkor bocs de valószínű mindjárt leszedem.)

zodo, user137, .mf és mindekinek aki segített köszönöm.

( de billt azt vehetek mert nagyon sz@r hogy nincs 2 bill benne. )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés