- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
ÉS IIGGGEN, MŰKŐDIK !!!!
No kezdem a sztorit. Az van hogy most újboli összerakás után megint bekapcsoltam és mentek a ventik, ledek ahogy kell, de nem ad képet. Nem tudom hogyan de eszembejutott hogy anno egyik lapnál is ez volt a gond, ott a +12v ( a különálló 4 pin)volt a ludas. Most megint szétszedtem és összeraktam különösen ügyelve arra a tápcsatlakozóra. És tadam.
Mondom a hiba okát, az a hüle japán amelyik kitalálta a big shurikent !!. Ahogy rajta van a lapon betakarja a 3/4ét és semmihez nem lehet hozzáférni rendesen. köztük a tápcsatihoz sem. Ahogy próbáltam bedugni biztosan nem ment a "hüvely" a tüskére ezért nem kapott tápot.
Mielött valaki megkérdezné a másik lap hibás mert mindig kifagy és hasonlók, bármilyen körülmény közt.
ZCoyote: széria hiba az gyanus mert más tipusúak a lapok, GF9300 D-E és az új GF9300 I-E ( tuningolt igp, vastagabb pcb, uc lehetőség, 3 sata .....)
Sajnos nem tudom hogy jó-e rá, de gondold meg 2x is én lapomra így kell felszerelni.
( ha az én hűtőm miatt jutott eszembe akkor bocs de valószínű mindjárt leszedem.)zodo, user137, .mf és mindekinek aki segített köszönöm.
( de billt azt vehetek mert nagyon sz@r hogy nincs 2 bill benne. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Hardcore café
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Haditechnika, harcászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest