- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
kisza25 #22409 üzenetére
Így van! Még nem végleges teljesen a belső a vinyókat illetően, csak gyorsan belepakoltam, hogy lássam milyen, hogy bírja. Meg a korábbi gépből átrakott SSD-n lévő rendszert is még rendbe raktam, felraktam az új alaplap driver-eit.
+ tegnap éjjel 1 után realizáltam, hogy nincs otthon elég egyenes végű SATA kábelem, ezért trükközni kellett, hogy mindegyik meghajtót be tudjam kötni. Most még össze vissza vannak bekötve, de majd szépen sorba akarom rakni a vinyókat is, meg a kábeleiket is.
Be Quiet System Power 7 (300W) tápon pont elég tápcsati van a vinyókhoz, alaplaphoz + ventikhez. Ha egyel is kevesebb lenne rajta már bajba lennék. Így is kellett egy elosztót használnom a tápokhoz.
Ma a nagyobb SSD-re elkezdek új rendszereket felrakni. Össze akarom hasonlítani én is a különböző OP rendszerek hangját.
Még kell szereznem egy hátlapi takaró lemezt, hogy ebbe a házba is be tudjam építeni a külön koax kimenetet. Az jelenleg egy low-profile hátlapra van szerelve. Azt is még át kell raknom.
Tetszik nagyon ez a ház, a szellőzése is nagyon korrekt, a legalacsonyabb fokozaton is rendben van, de ha teszem azt tudom, hogy jobban terhelem, akkor csak feljebb rakom a hátsó kis kapcsolójával. Ez is nagyon tetszik, hogy gyárilag van ilyen.
Az alaplapon még csak a CPU hűtője van bekötve, bár csak 3 tűs. Agyalok egy 12 centis (PWM-es) Noctuán, vagy a hátsó nagy venti alaplapra kötésén. Bár ez utóbbit nem tudom 3 tűs létére tudná-e szabályozni magának az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest