Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20851) farkas-j válasza garga01 (#20850) üzenetére


farkas-j
őstag

A boxok a Ralink RT5370-es chipszettel szerelt WiFi adaptereket támogatják. Nekem a 3 digites 1 USB portos verzió van. A gyári magyar nyelvű firmware verziója: MT2203_HD120_V10019 Én bugot eddig nem találtam benne, vagy nem voltam elég figyelmes. Az is igaz, hogy én a "saját" fejállomás által kikódolt és újraosztott DVB-T adáscsomagokat nézem vele. Viszont engem az IP TV listád érdekelne, ha külön elérhető.
Engem egy dolog zavar igazán, hogy nem tudom a többi program EPG műsorát megnézni, csak annak amelyiket nézem.
Egyébként én egy ilyen távszabályzót használok hozzá.

[ Szerkesztve ]

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#20852) garga01 válasza farkas-j (#20851) üzenetére


garga01
senior tag

Köszi a szoftvert. Amit linkeltem lent az eredetileg Pantesat HD-99-hez való. A tiéd is megy vele szépen, ez egy számmal újabb mint amit linkeltem. Sajna az LCN szerinti sorrend ebben sem működik jól (kábeltv-n próbáltam).
Az IPTV lista innen származik. Az m3u linket raktam bele a szoftverben egy iptv_list.xml fájlba, ebből olvassa be a box. De ez csak a Gx3235-re igaz, a másiknak (ami neked is van) nem találtam ilyen megoldást (nincs hozzá program ami az sw-t ki/be tudná csomagolni).
Meg a wifi adapterem sincs most itthon, hogy azzal próbálkozzak, de ha pendriveról be tudsz olvasni iptv listát a fentivel próbálkozhatsz.

A távirányítóban itt az a poén, hogy sw szinten lehet szerkeszteni és új kódokat hozzáadni. Persze egy univerzális is jó megoldás. :)

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

(#20853) farkas-j válasza garga01 (#20852) üzenetére


farkas-j
őstag

Köszönöm!

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#20855) tomi5244


tomi5244
őstag

Sziasztok!

Nem követem nyomon a mindigTV csatorna bővítéseit. Érdeklődnék, hogy újabb csatornák bekerülése az egyes csomagokban várható még?

Jelenleg Online TV-re fizettem elő amit a TV appján (LG WebOS) keresztül használok (ITT/OTT TV) Müködik, elég korrekt a minőség is, de vannak néha megakadások.

Tető antennát nem tudok eszközölni, szóval beltéren gondoltam. Először csak az ingyeneseket. Lakóhelyem szerint rákerestem a lefedettsége. Bodajk

Régebben az oldal megjelenítette, hogy beltéren is fogható e az adás, de most már nem látok ilyet.

Továbbá érdeklődnék, ha sikerül befogni beltéren az ingyenes csatornákat, akkor ez igaz a fizetősökre is? :) Bocsánat, de kezdő vagyok.

Még annyi, hogy a beltéri antenna kábelét meg lehet toldani egy arra alkalmas kábellel, ha nem érne el az ablakig?

Köszönöm!
T

(#20856) azbest válasza tomi5244 (#20855) üzenetére


azbest
félisten

Szerintem senki sem tudja megmondani, hogy a csatorna kínálat hogyan fog változni. Valószínűleg nem nagyon. Csak megszűnések, átnevezések kapcsán szoktak moozgolódások lenni. Az antennás vétel kapcsán korlátozott a kapacitás, szóval mennyiségi bővülésre antennával nincs mód. Az online változatnál lehetséges plusz kínálat.
https://mindigtvgo.hu/

Viszont webos-re nem tudok róla, hogy lenne támogatás, hogy közvetlen az online előfizetést nézd. Meg lehet ez sem teljesen kiforrott még. Viszont az online változatban lehet jobb minőségű a kép. Legalábbis az antennás adás 540p, míg az online változatban több csatorna hd logós változata jön 720p-ben.

Van táblázat arról, hogy milyen frekvenciákon és milyen teljesítménnyel sugároznak. Ha be tudod azonosítani hogy az ingyenes nálad honna jön, akkor az előfizetős hasonló teljesítménnyel, ugyanarról a toronyról valószínűleg hasonlóan vehető [link] A magasabb frekvencia kicsit rosszabbul terjed.

Az antennakábel hosszabbítható, eleve sok esetben külön, méretre vágott kábellel kötik antennára. Ha rossz minőségű a toldás, akkor ront rajta. Ha hosszú a kábel, azon is esik a jel valamennyit, de nem 1-2 méteren fog múlni.

[ Szerkesztve ]

(#20857) Bozek válasza tomi5244 (#20855) üzenetére


Bozek
nagyúr

"elég korrekt a minőség is"

Az IttOttTV-n? :D

(#20858) tomi5244 válasza Bozek (#20857) üzenetére


tomi5244
őstag

Alapvetően igen! Egy sima regisztrációt követően és 3900.- havidíjért közel 100 csatornám van, (számomnra) elfogadhatzó minőségben. Nincs plusz box a TV alatt és antenna a tetőn, vagy kábelezgetés egy elosztótól stb. A TV app viszont eléggé fapados, nem lehet csatornákat variálni, vagy kedvenc listákat létre hozni, nincs epg vagy adott műsorújság és minden egyes indításnál be kell jelentkezni (bár az adatokat legalább megjegyzi)

Szóval nem rossz, 1-2 filmes adó HD ben jön.

(#20859) Bozek válasza tomi5244 (#20858) üzenetére


Bozek
nagyúr

Kipróbáltam, nekem nem jött be. Akkor már inkább Telenor MyTV.

Amúgy használj Kodi-t, ha jól emlékszem, van hozzá IttOttTV kiegészítő is. Bár lehet, hogy az csak a 18-assal megy, a 19-essel nem biztos.

(#20860) hkari


hkari
őstag

Sziasztok!

Egy nyaralóba szeretnék ilyen 6 hónapra előre fizetett szolgáltatást. Szerintetek érdemes ezzel a PRIME DTT-0901-el együtt csomagba venni? Vagy érdemes nézni másik boxot?

Köszi a segítséget! :R

(#20861) brazos válasza hkari (#20860) üzenetére


brazos
senior tag

Attól is függ elsősorban, hogy milyen tv van a nyaralódban, ha öreg a TV cucc, és nincs rajta CI vagy CI+ interfész, de van rajta legalább egy audio/videó bemenet(AVimput), esetleg egy scart bemeneti csatlakozó, akkor az új PRIME DTT-0901 box használat lehet a jó megoldás neked.
Új hathónapos előfizetést már jellemzően úgyis csak ezzel az új boxal fogsz tudni venni, bár elvétve még lehet egy -egy olyan üzletet is kifogni, ahol a régebbi megoldást árulják, a régebbi kártyás +amikos box combót, de ezt már csak nagyítóval keresve lehet esetleg még találni, és erre építeni már nem érdemes. Persze, ha van régebbi, még érvényes kártyád, -bár ezt ugye Te szemérmesen nem említetted meg- akkor még szóba jöhet a második lehetőség, a másik box használata, ez meg úgyis csak pénz kérdése, hogy melyik másik boxot választod.
Amennyiben a tv-d már modernebb kiadású, és van már rajta CI+ interfész, akkor inkább az új CI+kártyanálküli adapteres + hathónapos csomagmegoldást válaszd, mert ehhez nem kell még a plusz boxnak való hálózati 220-as csatlakozást sem biztosítanod, továbbá, ha később akármelyik otthoni tv elromlok, és veszel egy újat, azon már úgyis lesz alapból CI+ interfész. És ahhoz is tudod majd használni az új CI+ adapteres megoldást.
A két új hathónapos előfizetés +box/kártyanélüli adapter új csomag ára nagyjából azonos, így tehát az alkalmazott tv-től függ melyiket kell választani.

[ Szerkesztve ]

(#20862) brazos válasza brazos (#20861) üzenetére


brazos
senior tag

Itt legaláb is teljesen azonos árban van a két megoldás.
MINDIGTV PRÉMIUM Alap csomag CI+ Modullal 6 hó Előre fizetett szolgáltatás
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_mindigtv-pr%C3%A9mium-alap-csomag-ci-modullal-6-h%C3%B3-el%C5%91re-fizetett-szolg%C3%A1ltat%C3%A1s-1334890.html
MINDIGTV PRÉMIUM Alap csomag Dekóderrel 6 hó Előre fizetett szolgáltatás
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_mindigtv-pr%C3%A9mium-alap-csomag-dek%C3%B3derrel-6-h%C3%B3-el%C5%91re-fizetett-szolg%C3%A1ltat%C3%A1s-1309326.html

(#20863) hkari válasza brazos (#20861) üzenetére


hkari
őstag

Köszi szépen! :R

A TV régi, szóval scart csatival kell csatlakoztatnom. Akkor erre a célre teljesen jó a DTT-0901.

Mondjuk most hogy mondod, kicsit megnéztem a TV árakat, lehet inkább veszek valami olcsóbbat ami tudja a DVB-T2-t, és CI+ irányba megyek. Talán elegánsabb megoldás :R

(#20864) brazos válasza hkari (#20863) üzenetére


brazos
senior tag

A nyaralódba -hacsak nem hozod-viszed az új lapos tv-t is mindig magaddal- jó a régi tv is a boxal, az új box tartozéka egy jack-scart kábel is, mert az új box hátulján a scart csatlakozás ilyen jack-scart kábelel van megoldva, ez utóbbi kábel a box dobozban tartozéként mellékelve van.
Ha a box vagy az új kártyanélküli CI+adapteres verziót veszed is meg, talán olcsóbban hozzájutsz ahhoz a mindigtv online üzletében, legalább is a weboldalon lévő táblázat szerint olcsóbb lehet, mint a médiamark üzlet előbb belinkelt árai.
Új olcsó tv vétele meg elsősorban pénz kérdés, illetve, hogy kapsz e még így most a covid miatt online webshopban is olcsó tv-t, ami neked megfelelhet.
Az új tévéhez meg egy megjegyzés:
Ha nem kell nagy méretű tv, akkor egy ilyen is jó lehet a nyaralóba:
SmartTech SMT24Z30HC1L1B1 LED televízió, 24 / 59.9 cm, HD
a rajta lévő csatlakozók:
1 x USB
1 x HDMI
1 x VGA
CI+ slot
1 x RF
és viszonylag olcsó még az emag.hu-ban is.
https://www.emag.hu/smarttech-led-televizio-24-59-9-cm-hd-smt24z30hc1l1b1/pd/DKFD27MBM/

(#20865) hkari válasza brazos (#20864) üzenetére


hkari
őstag

Rendeltem is :) Plusz a MindigTV is megrendelve.

Köszi a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#20866) Adam115


Adam115
csendes tag

Sziasztok!

Gondoltam rendelek egy kártyát a meglévő amiko dobozomhoz (Alien2+ T2 képes) Korábban is volt már kártyám, szépen működtött is. Most kerestem a kártyát honlapon, nem lehet. Ez valami új dolog? Mióta nincs egyáltalán "kártya" lehetőség? Ha használtan veszek kártyát, feltöltöm az szabályos? Egyáltalán lehet venni még valahol olyan modult amiben kártya van?

(#20867) brazos válasza Adam115 (#20866) üzenetére


brazos
senior tag

... Most kerestem a kártyát honlapon, nem lehet. Ez valami új dolog? ...

Ha már fenn voltál a Mindigtv weboldalán, talán olvastad a megváltozott ASZF-et is, abban ott a pontos dátum, mióta nem lehet a régi típusú kártyás előfizetést megvenni, illetve ott a pontos leírás is, hogy most mi van helyette.

(#20868) Doky586 válasza Adam115 (#20866) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Egyenlőre senki nem járt itt aki az aszf váltás óta vásárolt ilyet. Te leszel az első. Még nem tudni hogy csak árukapcsolás miatt az előfizetői kártya mellé kötelező megvenni a conax modult is vagy tényleg egy szétszedhetetlen CAM modult (pcmcia) árulnak csak. Majd jelezz vissza..!

(#20869) andrás47


andrás47
senior tag

Üdv ! Jelenleg mennek az ingyenes csatornák de ezt írja ki mindegyiken a képernyőre: "NINCS HOZZÁFÉRÉSI AZONOSÍTÓ 100" ezidáig 6 hónapos előre fizetett kártyás csomagom volt, most ez valószínű lejárt. Ezt a szöveget el lehet valahogyan tüntetni új előre fizetés nélkül ? Ha igen hogyan. Mindig TV dekorderem van hozzá, ha nem fizetek előre akkor azután lesz fizetni valóm? Illetve anélkül tudom fogni az adást CONOX kártya van hozzá, de tudomásom szerint most nem arról működik . Köszönöm

(#20870) gregory91 válasza andrás47 (#20869) üzenetére


gregory91
senior tag

Mi történik ha kihúzod a kártyád a készülékből(amennyiben nem az új készülék van)?

[ Szerkesztve ]

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#20871) azbest válasza andrás47 (#20869) üzenetére


azbest
félisten

idítsd újra a készüléket, áramtalanítsd. Esetleg kerestesd újra a csatornákat.

[ Szerkesztve ]

(#20872) lócitrom válasza andrás47 (#20869) üzenetére


lócitrom
őstag

áramtalanítás vagy alapbeállítás. de ez kicsit bugos. nem kizárt, hogy még előjön.

jön az OTT, lehet örülni(?)

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20873) azbest válasza lócitrom (#20872) üzenetére


azbest
félisten

Hehe, az 500-as csatornák mennek azt hiszeszem antenna nélkül is élőben, ha netet kap a box :)

Már csak az appot kéne elérhetővé tenni androidtvre :D A chromecast mód telefonról épp nem működik, ahogy próbáoltam.

(#20874) azbest


azbest
félisten

Na jött szoftverfrissítés is. Átcserélték a dizájnt a zöld prémiumra és mindgitv go-ra.
0476 -os kódú lett a szoftver.

(#20875) mr_ricsi válasza Adam115 (#20866) üzenetére


mr_ricsi
veterán

A boxod nem tud H.265-öt, ezért felesleges bele kártyát tenni, úgyis csak a szabadon fogható csatornákat tudod nézni vele.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#20876) mr_ricsi válasza Doky586 (#20868) üzenetére


mr_ricsi
veterán

Tényleg olyan conaxmodulokat árulnak, amiben nincs kártya, hanem egy chip tartalmazza a kártyakódot.
Esetleg még árusító helyeken (mediamarkt, euronics, stb) lehet venni beragadt készletből kártyás csomagokat, vagy akinél kinnmaradt kártya van, újra lehet aktiváltatni az ügyfélszolgálati pontokon.

Azt viszont nem tudom, hogy ha pl. a Vaterán vennék egy kártyát, hajlandóak lennének-e az előfizetésemhez kapcsolni. Minden bizonnyal nem.

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

(#20877) Doky586 válasza mr_ricsi (#20876) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt csak hasraütésre mondod vagy van bizonyítékod is fotóval?

(#20878) Joker88 válasza azbest (#20874) üzenetére


Joker88
őstag

de undorító lett ez az zöld szín - szerintem.. :U

In loving memory of Garrett Lockhart

(#20879) azbest válasza Joker88 (#20878) üzenetére


azbest
félisten

ennye Joker, de hát neked ez a zöld a kedvenc színed ;]

(#20880) lócitrom válasza azbest (#20873) üzenetére


lócitrom
őstag

mindigo rendszerben be van írva az eszköz száma, akkor elméletben igen.

nem kizárt, hogy az is összejön idővel. videótárakat elérsz? korábbi műsorokat vagy bármit?

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20881) lócitrom válasza mr_ricsi (#20876) üzenetére


lócitrom
őstag

hivatalosan integrált modulok vannak. ergo "chippes". tehát a modulban tárolva van egy azonosító és azt azonosítja be a rendszer.

viszonteladóknál valóban lehet még itt-ott kártya, de ez tényleg csak ilyen maradék.

nem.. maximum ha aktiválva még nem volt. ellenkező esetben szinte semmi esély sincs rá.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20882) Doky586 válasza lócitrom (#20881) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

"hivatalosan integrált modulok"

Mutassatok már róla egy (saját készítésű) fotót..!

(#20883) azbest válasza lócitrom (#20880) üzenetére


azbest
félisten

Persze, mindent elérek. Már régóta, mióta beírtam, hogy lan-t bedugva megjelentek új menüpontok. Régebben volt, hogy eltünt ez-az, vagy némelyik csatornánál nem ment a visszanézés éppen. De már régóta működik (általában), viszont ritkán használom.

Valsz még mindig csak egy boxot lehet felvenni, akinek több boxa van, abból csak egyet lehet megadni hozzá. És bár a go profilszerkesztés valsz ismeri az összes boxot ami ugyanannál az ügyfélnél van, de csak a konkrétan megadottat engedi használni így. Régebben írtam, hogy szerkesztéskor sírt azon, hogy már go-n regisztrált a box, ezért először ki kellett törölni, aztán az üresen átírni pl valami adatot és úgy visszírni a box számát... szal ott láttam, hogy ha egy lépésben rögtön a másik box kódját írtam be, akkor arra is azt mondtda hogy már regisztált (vafgy ilyesmi). Szóval a több boxosoknak még nem az igazi valsz.

[ Szerkesztve ]

(#20884) Adam115


Adam115
csendes tag

Sikerült egy helyet találnom, ahol egyetlen egy kártya még maradt. Ha ezt megveszem, (apalcsomag) akkor később tudom upgradelni nagyobb csomagra, vagy bevinni havi előfizetésbe, vagy vetet velem a MindigTV egy új integrált modult?
Az alien2+-om valóban nem alkalmas a H.265-re, de van más is :)
Szóval az érdekelne, hogy ha most beszerzek egy kártyát, akkor azt fogom-e tudni használni saját eszközömben, vagy már ne kockáztassak

(#20885) bul07 válasza azbest (#20874) üzenetére


bul07
nagyúr

Jött de minek

Én mint egyszerű felhasználó semmi de semmi pozitívat nem vettem észre
Zöld lett de azon hogy olyan apró hogy nem olvasható a szöveg nem változtattak

És gondolom ezért valaki csillió pénzeket szakított

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#20886) lócitrom válasza azbest (#20883) üzenetére


lócitrom
őstag

igen, emiatt kérdezem. eddig hol elérhető volt, hol nem. jelenleg úgy van, hogy a főkészülék az, amin megy a go, ha a profilban be van állítva. többin egyelőre nem megy.

#20882 Doky586
egy filigrán műanyagba burkolt modult kell elképzelni, mivel nem sok elektronika kell bele. fekete az egész és egy zöld-fehér matrica van rajta, másik oldalt meg az azonosítók.

#20885 bul07
hozzátenném, hogy azért, mert valamilyen változást konkrétan nem látsz még nem jelenti azt, hogy valaki ezen nem dolgozott érdemben. a féltett közvagyonunk nem ilyenkor meg nem most úszott el, hanem az elmúlt franc tudja hány évben már. az árát akkor sem hozná be, ha most valami látható dolgot csináltak volna. sőt, igazából ami erre elment azt nem is lehet jóvátenni.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20887) lócitrom válasza Adam115 (#20884) üzenetére


lócitrom
őstag

ha be tudsz szerezni aktiválatlan kártyát vagy meglévő előfizető átíratással átadja azt és van hozzá megfelelő (DVB-T2+H.265) eszközöd, akkor minden további nélkül használhatod. nem vagy rákényszerítve szolgáltatói eszközre, de értened kell, hogy eszközt vagy te szerzel be vagy szolgáltatótól csak integrált eszközt vehetsz.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20888) Adam115 válasza lócitrom (#20887) üzenetére


Adam115
csendes tag

Köszi, közben megvettem. Online aktiválás először nem akart menni, telefonos ÜSZ első kérdése volt, hogy és ezt hol vettem, káryás modult már nem forgalmazunk. Minden esetre sikerült az aktiválás, szóval most örülök :)) Igazából az integrált modullal sincs baj, csak valahogy annyira nem tetszik az ötlet, mert ezzel kinyírják a saját eszközöket. Nyilván működik az is, de nem ugyan az.

(#20889) lócitrom válasza Adam115 (#20888) üzenetére


lócitrom
őstag

igen, erre felhívják a figyelmed, mert nehogy az legyen, hogy valaki valamit rád sózott és te meg nem vagy tisztában a dolgokkal, hogy milyen eszköz kell hozzá vagy milyen technológiai feltételek vannak jelenleg. a saját modul/beltéri és a kártya egyébként így is megbízhatóbb. egyelőre az integrált eszközök esetében örül az ember, ha ő a szerencsés kiválasztott és nem hal le a cucc pár hónap alatt.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20890) bul07 válasza lócitrom (#20886) üzenetére


bul07
nagyúr

És mégis min dolgozott, mert én a menüben se láttok semmi változást

Ja hogy a hibákat, jól kellene elsőre is megcsinállni majd tesztelni és utána kiadni, ja hogy ez már nem dívat, majd a hülye előfizető teszteli

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#20891) azbest válasza lócitrom (#20889) üzenetére


azbest
félisten

Picit az a fura a mostani integrált cuccos felállás kapcsán, hogy nem kiadják az ügyfélnek, s hiba esetén a szolgáltató cserélni, mivel az ő tulajdona, hanem meg kell venni. Kivéve persze, akik átélték a váltást és ingyen bérletbe kapták a boxokat.

Az új előfizetőknél meg kell venni őket és ha lejár az egy év gari, utána hiba esetén újra meg kell venni. Gari időn belül persze cserélhetik. Ez más eszközét használva is benne van a pakliban, csak azoknál árban és tudásban is volt választás.

A másik, hogy még nem látszik, lehet-e másodpiaca. Azaz, saját tulajdonú prime box vagy integrált modult át tud-e venni más. S milyen díjakat számolnak fel érte. Vagy mindig mindenkinek meg kell vennie egy újat, s ha lemondja a szolgáltatást, akkor elektronikai hulladák lesz a régi (vagy box esetén fta módban úgy ahogy használható).

bul07:
a menüt és a felületet is online tölti be valsz. Szóval attól, hogy nem látsz nagy változás, még simán készülhettek funkcionális javítások vagy képességbővítések. Csak nem feltétlen vannak még aktiválva.

[ Szerkesztve ]

(#20892) Doky586 válasza azbest (#20891) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Évekkel ezelőtt is meg kellett venni a Conax modult, nem bérletbe adták. Mellékeltek hozzá valami 1éves garipapírt, azt annyi. Semmi új nincs a nap alatt.. :)

(#20893) azbest válasza Doky586 (#20892) üzenetére


azbest
félisten

Viszont az nem szolgáltatóhoz kötött eszköz volt. És másoktól, más áron is megvehettél kompatibilis eszközt. Az integrált megoldás kvázi a szolgáltatói kártyával párosított eszközzel ekvivalens. És bármikor cserélhettél eszközt, csak a kártyát elég volt átdugni.

De amúgy nem a szolgáltatói eszköz ellen vagyok, csak azt írtam, hogy kicsit felemás a helyzet, hogy szolgáltatói eszköz, de az újaknak ki kell fizentie az árát. (kivéve tán most akcióban elengedik hűségért ha jól olvastam). Az online szolgáltatásokhoz nem nagyon van általános megoldás, így muszáj hozzá szolgáltatói box. Bár a modulnál valsz ez kimarad, arra gpndolom nem találtak megoldást, hogy tévékkel is működjön általánosan.

Ha okostévés appot kihoznának a népszerűbb tévékhez, akkor elhagyható lenne a box mellé vagy akár a modul is. Elég lenne csak online login a streaming változathoz. (btw a múltkori #20873 chromecast probléma az én készülékemben volt, megy a cast)

#20894lócitrom
ja hát manapság már, amikor alig van hagyományos kódolsú megoldás kábeltévén, már nincs sok alternatíva. Bár boxokból van komolyabb, ami modulfogadós. Csak ott meg azon szoktak találgatni, hogy vajon az integrált mindigtv modul kompatibilis-e velük. A műhold + antennás kombóknál van csak feltültüntetve ci+, a többinél ci-t írnak, akkor is ha esetleg mégis kompatibilis lenne.

[ Szerkesztve ]

(#20894) lócitrom válasza azbest (#20891) üzenetére


lócitrom
őstag

én inkább azért látom ezt rossznak, mert szemetelés. nettó pazarlás.

ugyanakkor hiába lehetne saját modult használni vagy saját beltéri azok jellemzően egyfajta kódolást tudnak és sokra nem megy vele az ember, ha szolgáltatót vált.

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

(#20895) SztiviVander válasza Doky586 (#20892) üzenetére


SztiviVander
őstag

Igy van, sokminden van ami nem újkeletű itt balkánisztánba. Régen ki lehetett hozni 2e Ft-ból (csak kártya mindigtv-től + használt olvasó) azt ami most összeintegrálva 9e. És nincs választás hogy veszek simán egy használt ca+ bedugom és kész. De borzasztó naiv dolog is volt azt feltételezni hogy az átallast meg az "ingyen" boxokat nem az előfizetők fogják majd igy vagy úgy kifizetni.

(#20896) bul07 válasza azbest (#20891) üzenetére


bul07
nagyúr

Tehát nincs semmi változás csak valamikkor vagy bekapcsolják vagy nem a funkciókat de az is frissítéssel jön tehát akkor is simán belerakhatnák
Most csak a szín miatt volt frissítés ami változás lett a felhasználónak

Ez az eszköz még mindig olyan trá*ya mint amikkor kiadták egy éve, ép csak tv adás megy vele másra nem igen jó
És ha csatornát váltok még azt se tudom leolvasni hogy mi megy mert olyan kicsivel van írva hogy összefolyik

Az előző régi eszközük sokkal jobb volt

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#20897) brazos válasza azbest (#20893) üzenetére


brazos
senior tag

A mostani akcióban [link] feketén-fehéren ott olvasható a leírásban hogy csak a box árát engedik el, az integrált CI+-os modult ugyanúgy meg kell venni. Igaz, most az akciós feltételekben leírtak szerint azt is olcsóbban veheted meg mint amúgy a listaáron, [link] de a CI+-os modult még nem adják neked oda 0 forintért akciósan.

[ Szerkesztve ]

(#20898) szabonagyur


szabonagyur
félisten

Win10re a Store app mióta nem érhető el? Régen használtam.

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#20899) SztiviVander válasza szabonagyur (#20898) üzenetére


SztiviVander
őstag

Fizess elő a családi csomagra, abban benne van :)

(#20900) szabonagyur válasza SztiviVander (#20899) üzenetére


szabonagyur
félisten

Nekem a sima mindigtv app kellett volna, ez regen ment gond nelkul.

Erre gondolok:

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.