Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
macgywer
tag
válasz azbest #20803 üzenetére
Köszönöm! Akkor beszerzek egyet,bár nem akartam ilyenekért plusz pénzt kiadni,mert vártam volna a Prime boxon az adás visszanézhetőségét,de ugylátom nem kapkodják el azt a frissitést.A mindigtv ügyf.szolgálaton azt mondta a csaj hogy felvenni is lehet majd a Prime-al januártól,de sehol semmi!
-
Doky586
nagyúr
Egy megfigyelés (nem szükséges kommentálni):
Minden ingyenes (T) SD csatorna 720 x 576 felbontású
Minden fizetős (T2) SD csatorna 960 x 540 felbontású (a 88 HEVC teszt csatorna is)
Minden fizetős (T2) HD csatorna 1920 x 1080 felbontású
Minden ingyenes (T) HD csatorna 1440 x 1080 felbontású
Minden csatorna 16:9 képarányú.Magyarán 6%-al csökkent az SD sorfelbontás T2-n.
[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
Új előfizetők most 1 éves hűségidővel 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak eszközöket.
Meglévő ügyfeleknek e-számla illetve határozott idejü szerződésre 3 hónap havidíj kedvezményt adnak!Kérdeztem hogy meglévő ügyfeleknek nem e akarnak kedveskedni
Miért csak az új ügyfél a jóA válasz:
Kedves X.Y!
Mi jelenleg ilyen kedvezményekkel kedveskedünk az ügyfeleinknek. Javasoljuk, hogy tájékozódjon a szolgáltatók weboldalain és mindenképpen olyan szolgáltatást vegyen igénybe, ahol az Ön elvárásainak megfelelő kedvezményeket nyújtanak.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
Bozek
nagyúr
válasz fezsoo #20809 üzenetére
Ezen még meglepődsz? Ez mindenhol így van. Én múltkor a Vodafone-nál kérdeztem meg, hogy mi hasznom van abból, ha hosszabbítok (1 éve lejárt a szerződésem). Emlegetett kedvezményeket, de persze a végén oda jutottunk, hogy flottásként ezekre nekem nincs lehetőségem. Úgyhogy nem hosszabbítottam, igaz, nem is akartam, mert felesleges.
-
azbest
félisten
válasz Doky586 #20808 üzenetére
A vízszintes meg nött. 25%-kal több pixel van. Streamingnél is 540 az elterjedt sd felbontás, ahogy láttam.
Valsz a codec különbség miatt a 16:9 támogatáshoz a régebbi codeccel, régebbi készülékekkel kompatibilisebb lehetett, hogy 4:3 arányú képet lapítottak be, ahogy anno az analógnál is. Az újabb codec és készülék kombóknál meg négyzet alakú pixelek lehetnek. Amcsiknál ntsc miatt meg 480 pixel volt régen.[ Szerkesztve ]
-
M.Ildiko
tag
Nem technikai jellegű kérdésem van. Néhány napja azt vettem észre, hogy pl a natgeo-n a reklámoknál, amik valamilyen lánc reklámai (lidl, aldi, euronics) némán kerulnek adásba. Először azt hittem hiba, de most úgy látom szisztema van benne. Tudtok erről valamit?
-
tmarkee
tag
válasz fezsoo #20812 üzenetére
Nálunk ilyen a versenyszféra és a piacgazdaság. Egy kicsit sárgább, egy kicsit savanyúbb, de a mienk.
Minden, amiben az állam benne van, az többé kevésbé ilyen. Melyik különb? A MÁV? A Posta? A Volánok? A kórházak? ... és a többi unalomig ismételt dolog, amin jó lenne változtatni.# apt upgrade
-
tibibi
őstag
válasz fezsoo #20812 üzenetére
Nem nagyon volt más lehetőségem ,műholdas nem járható max.ha kivágom az erdőt ,de egyszerűen nem tudom felfogni,miért van ennyi semmire való csatorna. Nem olcsó a családi csomag ,de hogy ennyire nincs Hd adás az egy vicc Szóval ha lejár az egy év lemondom a francba...
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz tibibi #20819 üzenetére
Technikai korlát. Én azt nem értem, hogy akkor már miért nem rakják rendbe a mindigo-t, amit a boxon keresztül is el lehet érni (legalábbis van akinek már aktív), mert azon 720p az adás. Csak lehet nem bírja a rendszerük a terhelést, ha használják és meg-megszakad. Ha normálisan működne és lehetne váltani az "élő" adásnál is onlinra, akkor valamivel jobb lenne a minőség.
De lehet csak a régi telekomos neten érezhető dögledezés jelentkezik néha, mert régen rossz volt a telekom és ah közti közvetlen kapcsolat. Más netszolgáltatókon ment simán akkor is, csak az ügyfélszolgálat elintézte annyival, hogy a szakijuknak otthon megy Pedig részletes logot, tracetoure-ot, csoamgmeglassulás logokat mutattam nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Vettem egy AB CryptoBox 752 -t
Feltűnt hogy a EPG ben némely csatornánál kis lakat jelenik meg. (ott ahol a HD és a $ jel). Sőt nem is mindig ugyanazon csatornákon. Mi ez? Mit jelez? -
fezsoo
aktív tag
válasz Doky586 #20823 üzenetére
Nem gondolom. Nem is tudom. Ezért kérdezem. Régi kártyával használtam volna. Vagyis használnám.
Ezt elvileg fillérekért megkapnám egy holland házaspártól. Csak mivel nem.tudom jó e. Ezért kérdeztem.
Még mielőtt megveszem.[ Szerkesztve ]
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
andatti
senior tag
Dekoder javítására nincs valami jó tippje valakinek.
Megint gondom van vele. Eddig, heti 2heti szinten fagyott le, amit áramtalanítás általában javított... De most szintet lépett. Bekapcsolom, elkezdem egyesével léptetni, majd 17-nél lefagy. Sötét képernyő, alul mutatja az info csíkot (melyik csatorna és mi megy) és kész. Nem reagál semmire. Tegnap kikapcsoltam a dekódert, azt még vette, de bekapcsolni már nem tudtam, csak áramtalanítás után. Ma megint így jártam. Áramtalanítás, csatornakeresés/hangolás... Most jó, de szerintem megint csak rövid ideig. 1 hónapot sose bír ki.
Az bosszant a legjobban, hogy nem lépkedhetek a csatornák között, mert belefagy.
Az Antenna Hungária adta a dekódert, most a 0244-es verzió van rajta... -
farkas-j
őstag
válasz andatti #20828 üzenetére
Ha szolgáltatói box, jelezd a szolgáltatónak. Ha nem szolgáltatói box hanem a sajátod (nem írtad a típusát), akkor először a tápegységet ellenőrizném. Ha az tutira rendben van, akkor egy firmware frissítést csinálnék. Nekem egy Amiko HD8240 Twin dobta el az agyát, de annyira, hogy csak soros kábelen feltöltött firmware-el lehetett feléleszteni. Nem tudom a mai napig sem, hogy mitől akadt ki. Köszöni szépen, azóta is jól működik.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
azbest
félisten
válasz SztiviVander #20829 üzenetére
Attól függ. Ha volt már előfizetése és ingyen bérletbe kapta, akkor az AH problémája, valóban nekik kellene jeleznie. Ilyenkor a szolgáltatásoknál ügyfélkapun szerepel is a 100 forintos dekóder bérleti díj és 100 forintos jóváírás. Sőt, ha hozzányúl vagy később nem adja vissza, amikor kellene, még rá is verhetik a listaárát, ami 13-15 ezer forint körül van.
Ha viszont új ügyfélként vette, akkor megvetették vele a dekódert. Ilyenkor a garanciát lehet próbálni érvényesítetni. Nem emlékszem mikortól forgalmazzák őket, talán egy éve kezdték... de azért esélyes, hogy a saját vásárlású is garis még.
andatti
távirányítóban elemcsere?[ Szerkesztve ]
-
andatti
senior tag
válasz azbest #20831 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az ügyfélszolgálat nem csillagos 5-ös náluk... A mobilapp is erős hiányosságokkal bír, amin a legutóbbi frissítés sem változtatott...Egyébként igen, ezt ők adták. Majd megreklamálom, csak első körben nem szoktam őket hívni...
Az elemcsere a csúcs. Azt elfelejtettem írni, hogy az elején a led villogni szokott, ha megnyomom a távirányítót... Kikapcsolásnál viszont piros maradt, akár mennyire szerettem volna bekapcsolni... Tehát nem a távirányítóval volt gond... -
bul07
nagyúr
Nemrég hívtak egy két hete hogy ilyen olyan ajánlatuk van a kiegészítő csomagokra, nem kell
Akkor belekezdet hogy elektronikus számla 300Ft kedvezményVisszakérdeztem hogy kártyás fizetéssel lehet e rendezni, elkezdett félrebeszélni hogy ide oda kell regisztrálni
Még 1x rákérdeztem hogy kártyával lehet e fizetni
Válasza az volt hogy nem csak átutalássalKérdezném hogy tényleg csak átutalással lehet fizetni elektronikus formában?
Az nekem nem buli bankon kívülre majd 150Ft egy utalás el is menne a kedvezmény fele akkor marad a csekk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
azbest
félisten
az ügyfeles lehet valami külsős, marketinges izé lehetett...
Amúgy csoportos beszedési megbízással fizetem régóta. Tehát nem átutalás, hanem beszedés.
De ettől függetlenül az ügyélkapujukon az éppen aktuális összeget a hó vége előtt kártyával is be lehet fizetni (simple pay).És azt hiszem pont csak simán utalni nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Jester01 #20835 üzenetére
(#20836) azbest
Megvan a felvétel egyértelműen azt mondja hogy nem lehet kártyával kifizetni
Utalás vagy csoportos egy kutya nekem ugyan annyiba kerül
És melyik az ő ügyfélkapujuk hogy esetleg ránézek mi web cím
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Jester01
veterán
Ügyfélkapu ... lehet, hogy az ide való regisztrálásról beszélt neked az ügyintéző.
Jester
-
azbest
félisten
válasz Jester01 #20838 üzenetére
őő lehet a te lined régi / rossz .. vagy túl új A régi címe működik:
https://ugyfelkapu.mindigtvextra.hu/[ Szerkesztve ]
-
szuleg
csendes tag
Igen, ez igy van! Tehát egy év alatt 3600 ft tudsz spórolni.
-
Jester01
veterán
válasz azbest #20839 üzenetére
Elvileg a "mindigtv extra" megszűnt, helyette van a prémium. A https://mindigtv.hu/premium oldalról az Online ügyfélkapu linket adtam meg. Neked amúgy ez nem működik? Ránézésre mind a kettő link ugyanoda visz.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
bul07
nagyúr
Regisztráció
„mindigTV PRÉMIUM” kártyaazonosító szám vagy VSC ID számsor:Ezt csak a szolga eszközből tudom kibányászni?
Vagy máshol is meg lehet találni, mondjuk a eszköz dobozán?[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
a prime box alján van matrica, azon is rajta van. Meg a csomagoló pipardobozon is van matricán. És a papírodobozban is volt további két martica az azonosítókkal
A box menüjében is meg lehet találni.Jester01
ugyanz a felület töltődik be mindkét címen, csak valamiért a weblapon lévő link nem töltött be az előző kommentemkor, akkor nem irányított át a https://ugyfelkapu.mindigtv.hu/ oldalra, mint most.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Köszönöm mindenkinek sikerült a regisztráció és elméletileg a eszámla is folyamatban van
Hát meglátom remélem minden gond nélkül menni fog
Amúgy nálam halál lassú az oldal, van hogy fél perc mire átugrik egy másik lapra
[ Szerkesztve ]
-
M.Ildiko
tag
Nekem nagyon gyorsan megvolt a csere. Megint gond volt a Nagy-hideghegyi toronynál, és sajnos nem először. Bejelentettem, nem tudtak róla, mégis megszűnt a hiba a bejelentés után. Már másnap felhívott a partnerszervíz, jött a szerelő és cserélte a boxot. Ja azt nem mondtam, az a hibajelenseg, hogy egps csatornavaltaskor átvált, aztán kb 10mp múlva adás-szakadás, ami max. 5-10mpig tart. Sajnos nem szünt meg. Most próbálom kitapasztalni, csomaghoz, csatornához kötődik-e?
-
kali8n
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy csatornánál 100% a jelminőség, akkor van jelentősége a jelerősség értékének?
Tehát van bármilyen képi különbség egy 60%-os jelerősségű 100%-os jelminőségű csatorna és egy 90%-os jelerősségű 100%-os jelminőségű csatorna között? -
Sziasztok!
Itt és a Digi kábeltv topikban is közzéteszek 2 szoftvert, Aliexpresses T2/C tuneres boxokhoz. Többen is vannak itt is, akik ilyet használnak kábeltvre/mindigtv-re. Volt kicsit időm utána olvasni, nézelődni. Remélem segíteni fog sokaknak, nálam eddig 2 fajta típusú box volt, az egyikhez találtam magyar nyelvű szoftvert, a másikhoz pedig csináltam (ha érdekel vkit, leírom a menetét is valamikor, orosz oldalakon alaposan ki vannak vesézve). Mellékelek képet róluk.
A GX3235 CPU-s boxhoz (4 számú kijelző,2 USB, képen az U2C felirítú) én csináltam a magyarosítást. A szoftverben hozzáadtam egy nyilvános iptv listát (Githubról), én magyarosítottam (néhol lehetnek furcsaságok, nyugodtan jelezzétek), illetve a gyári távirányító kódtáblája mellett bekerült az Orton/Globo/Opticum márkanév alatt futott műholdvevők távja is (aki 5-10 éve műholdazott, azoknak ismerős lehet). Ez a távirányító jóval kényelmesebb, mint a gyári. Röviden ennyit módosítottam benne. Ez a box támogat bizonyos Wifi (Ralink) és LAN adaptereket is! A pontos típusokról már volt szó, majd megnézem, nálam milyen van (USB-LAN-al próbáltam)
A másik MT2203-as CPU-s box (3 számú kijelző, 1 USB, képen a piros, hátul nincs USB), ehhez a gyártó (vagyis az eredeti amiről készült a másolat) adott ki új sw-t amiben van magyar nyelv is. Sajnos bug-os, az LCN szerinti csatornasorrend nem működik (nem rakja úgy sorba, ahogy a szolgáltató sugározza)
A legfontosabb! A szoftvereket mindenki csak saját felelősségre rakja fel, és feltöltés előtt mentést (dump-ot) erősen ajánlott csinálni (az USB frissítés menüben a módnál dump-ra kell állítani, már ha engedi a box). Nem vállalok felelőséget, ha nem jó boxra töltöd fel a szoftvert! A feltöltés után új csatornakeresést érdemes indítani. Ha a box nem talál jelet, akkor a tuner és demodulátor típust is állítani kell a szoftverben, ha átküldöd ez eredeti dump-ot bele tudom rakni a magyar nyelvet.
Letöltés:
GX3235-höz
MT2203-hoz
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest