Hirdetés

2024. szeptember 12., csütörtök

Gyorskeresés

(#21651) tibibi

tibibi
őstag

Sziasztok.hogy lehet lemondani e csodás előfizetést online?

(#21652) kovyhun válasza Doky586 (#21649) üzenetére

kovyhun
tag

Nem számoltam hogy mikor térül meg (140W-tal fogyaszt kevesebbet) mivel:
-Engem nagyon idegesít a pazarlás, legyen az energia, étel, bármi, a lelki békém fontosabb :)
(Amúgy sem a megtérülés szokott lenni nekem a fontossági sorrendben az első)
-Most ki tudom fizetni a tévé árát, lehet fél /egy / két év múlva a villanyt is nehezen, ki tudja hogyan alakul a villanyár, a munkalehetőségek, az egészségem.

[ Szerkesztve ]

"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"

(#21653) Doky586 válasza kovyhun (#21652) üzenetére

Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Bocsi, elírtam a számértéket, de nemis ez volt a lényeg.
Pont a pazarlás miatt írtam. Szerintem a legnagyobb pazarlás és környezetszennyezés ha valaki minden évben új TVt, új PCt, új eztazt vesz csak mert az új kicsit kevesebbet fogyaszt, kicsit többet tud. És leselejtezi a még tökéletesen működő előző műszaki eszközét. Nem biztos hogy addig kell használni amíg működik, de egy fogyasztáscsökkentés miatti vásárlás előtt egy megtérülési időt biztos számolnék... :U

(#21654) kovyhun válasza Doky586 (#21653) üzenetére

kovyhun
tag

Ebben teljesen egyetértek. Ritkán cserélek dolgokat, csak mikor már nyomós oka van.
A tévéből nem lett hulladék, ment egy ritkán használt vendégszobába, jó dolgokat amúgy sem dobok ki mert az is pazarlás, inkább elajándékozok.
15 éve nem vettem tévét, most azért megengedtem magamnak :)
Jut eszembe: így a médalejátszó sem fogyaszt hanem ment a szekrény tetejére, mert azt is kiváltotta az új tv.
(Nemrég épp egy Amiko mini combo-t küldtem postaköltségért valakinek, mert nálam csak porosodott. Mivel H.265-öt nem ismeri nekem használhatatlan, kidobni meg sajnáltam. Az ingyenes adásokra használt beltérije elromlott, így neki jó jött)

"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"

(#21655) Dzsekó

Dzsekó
addikt

Sziasztok!

Erősítős szobaantennát szeretnék venni, de amiket nézegettem, azokról mind írtak rosszakat és jókat vegyesen, ezért nem tudom, hogy melyik lenne a jó választás.
MindigTV ingyenes és kódkártyás adásait szeretném fogni. A jövőbe vetítve olyasmi sem ártana, hogy a mobiltelefon 4G/5G-t szűrje, hogy az ne zavarjon be.
A vételi hely Budapest, Buda. Tégla ház, félemelet és vannak fák az utcában és kertben is.
Tetőantenna felhelyezése nem lehetséges.
Ezeket néztem:
1
2 - ez lenne az egyik fő választottam, mert kis helyet foglal el és 360 fokban vesz, nem kell állítgatni/tekergetni
3
4
5

6 - ennél láttam egyedül az 5G szűrőt, de csak 20dB az erősítője
7 - ez elég csúnya lakásba, de 80km-ig ajánlja, tehát ez lehet a legerősebb, és antenna kinézete van, továbbá 5G szűrő is van benne, valamint 5 méteres koax kábelt adnak hozzá.
8 - ebben is van 5G szűrő és kompakt a mérete.

Ha más alternatíva van, akkor azt is meghallgatom. Köszönöm a segítséget!

(#21656) gregory91

gregory91
senior tag

Érdekességként: A MAX4-en a TV4 adása megy.

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#21657) flyer12 válasza Dzsekó (#21655) üzenetére

flyer12
tag

Szia!

Nálam egy ilyen szolgál egy panelban(5emelet,15.ker):
[link]
Tökéletes tűéles kép, nekem több nem kell :)

flyer

(#21658) bizmark6

bizmark6
tag

Most jött emailben.

"Tisztelt Ügyfelünk!
Az ”ANTENNA HUNGÁRIA” Zrt. („Szolgáltató”) valamint értékesítési partnerei ezúton tájékoztatják Önt, hogy a
Szolgáltató „mindigTV PRÉMIUM Digitális földfelszíni kódolt műsorterjesztési szolgáltatás” nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban ÁSZF) 2023. március 1. napjától az alábbiak szerint módosulnak:
I. A módosítás kivonatos leírása:
1. Az Előzetes tájékoztatásban szereplő elírás javításra került, amely szerint a Családi műsorcsomag havi szolgáltatási díja az 1. kártya/vételi eszköz esetén helyesen bruttó 3999 Ft/hó (ÁSZF 3.sz. melléklet
2.2.2. pont)

A módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezést nem tartalmaz.
Az egyedi előfizetői szerződések, továbbá az ÁSZF jelen módosítással nem érintett pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak. A módosított ÁSZF szövege 2023. január 27. napjától elérhető a Szolgáltató honlapján (http://mindigtv.hu/premium).

Budapest, 2023. január

Üdvözlettel:
”ANTENNA HUNGÁRIA” Zrt.

redmi note 10S MIUI Global 13.0.3.(SKLEUXM),Hisense 43"A7500F

(#21659) Dzsekó válasza flyer12 (#21657) üzenetére

Dzsekó
addikt

Köszi! Megrendeltem. Mondjuk 5. emeletnél már nincsenek takaró tényezők. De mivel a dobozára 0-80km van írva és beltérbe is rakható, egy próbát megér.
Alig fellelhető már, mert kifutó termék.

(#21660) Doky586 válasza Dzsekó (#21659) üzenetére

Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Mondjuk én már láttam 5 emeletnél magasabb panelházat is a szomszédságban... :K

[ Szerkesztve ]

(#21661) Bogyi007 válasza azbest (#21621) üzenetére

Bogyi007
veterán

Ezt megerősítem én is - ezzel lehetett HD csatornákat nézni a MindigTv-n de így kb 30 másodperces késés is jött vele az SD adásokhoz képest.

A múlt idő azért érvényes nálam, mert a Digihez kerülés után úgy voltam vele, elég lesz az ingyenes csomag is. csak hétvégente vagyok a családi házban és ott van szüleimnek Telekom IPTV előfizetés is.

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#21662) Bogyi007 válasza tibibi (#21651) üzenetére

Bogyi007
veterán

Online nagyon sehogy - de ha bemész egy Digi ügyfélszolgálati irodába, már ott is lemondhatod a MindigTv szolgáltatásait...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#21663) andatti válasza andatti (#21636) üzenetére

andatti
senior tag

Háát, igazából ez sem tartott sokáig, mert 1-2 hét után (szerintem) az AH "befoltozta" a lehetőséget, azaz semmi nem hajlandó lejátszani és a bönégszőből sem műkodik... (Igaz ott sosem működött).
Kár, így addig várnom kell, míg veszek egy hbb képes tévét. Pedig de jó volt online nézni ezeket az adásokat... Ha jól rémlik, online csak a rádióadások elérhetőek a hbb-ből böngészőből, de, ha tudom már a nevét, meg is tudom keresni őket és akkor hbb nélkül is megy a rádióhallgatás...

(#21664) cof válasza andatti (#21663) üzenetére

cof
veterán

Frissítsd az index.ts-ed, gondolom lejárt a token. Nálam működik még mindig, most próbáltam az eredeti hbb-s linket ami a .ts streamet generálta.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#21665) andatti válasza cof (#21664) üzenetére

andatti
senior tag

"Frissítsd az index.ts-ed,"... Azt nem tudom, hogy hogyan kell... Ráadásul már azt sem találom, hogy a win10-es gépembe hogy tudom betenni... (mintha kitörölték volna az agyam...)

(#21666) cof válasza andatti (#21665) üzenetére

cof
veterán

[link]

Telefonon a VLC-n van hangja nálam ebben a nyers formában is, gondolom akkor tableten is.

[ Szerkesztve ]

(#21667) andatti válasza cof (#21666) üzenetére

andatti
senior tag

Köszi. Így már sikerült. Bár az iConcert-et egyből, a Cmusic-al viszont mindig csak másodikra boldogultam... De így már remélem hosszú távon is rendben lesz...
Az külön érdekes, hogy neked mobilon lejátszra rendesen a vlc, nekem hang volt, kép nem... (vagy fordítva, már nem emlékszerm.)

(#21668) pusiga válasza Dzsekó (#21659) üzenetére

pusiga
tag

Érdeklődöm, hogy mennyire vált be az antenna?

(#21669) Dzsolo

Dzsolo
senior tag

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni.
Adot egy kis épület melyben nem lehet vezetékes szolgáltatásokat kérni. Beüzemeltem egy 50Gb-os Digis mobilnetet, amivel nem is volt baj, tablet, telefon működik rajta. Na már most bekerült a TV és kevés lett a sebessége a Netflixhez meg a youtubhoz is. (10/4 Mbps mérve a helyszínen) A lényeg az, hogy szeretnék egy antennát DVB-T modulra kötni, amin keresztűl jönne pár csatorna, mégis legyen valami tavasztól őszig. Mindig TV-, havi díjas, azt nem szeretném, meg annyira nem is érdekel mert bulizni járunk oda, de mégis jó lenne pár csatorna.
Milyen antennát érdemes venni? 4G LTE 5G szűrőst? Néztem a mindig tv kínálatát
Nem szeretnék felesleges tudású antennát vásárolni. Ár érték arányban a legjobb érdekelne.
Velem ez jött szembe [EM-29U5G] De ha létezik olcsóbban is akkor az is megfelelne.
Balatonújlak környékén szeretném beüzemelni kb 100km-t kellene áthidalnom vele.
Van még Emos [EMOS TX-16LTE] de félek, hogy gyenge lenne.

Megköszönném, ha valaki ajánlana antennát. Köszönöm. :R

(#21670) Doky586 válasza Dzsolo (#21669) üzenetére

Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Honlapjuk szerint Kabhegy (ÉK) felé a jó, de akár 80km is lehet. Nézz körül hogy a környéken milyen antennák vannak.
A linkelt kettő közt semmi különbséget nem tapasztalnál. Az ingyenes csatornákhoz olcsó hdmi-s stb-t vegyél, de azok közt lehet nagy különbség is, van amelyik érzékeny, van ami tompa. Ha van arrafele valami antennás bolt érdemes érdeklődni a tapasztalatokról.

(#21671) Dzsolo válasza Doky586 (#21670) üzenetére

Dzsolo
senior tag

Köszönöm szépen, akkor keresesek egy helyi üzletet, de ha ennyire nincs különbség akkor jó lesz az olcsóbb is azt hiszem. :)

(#21672) Bogyi007 válasza Dzsolo (#21669) üzenetére

Bogyi007
veterán

Nekem ez van otthon. AMIKO AHD-344 LTE DVB-T FÖLDI ANTENNA - (ismert még SYNAPS AHD-344 LTE földi antenna néven is.)

6 éve van meg, akkoriban leírások alapján vettük meg és nem csalódtam benne. A szűlői ház Kelebián van ahonan az antenna Csávoly felé van állítva és ezzel az antennával a vevőfejtől hátra irányba 50 km-re található Szegedi toronyról is veszi az adásokat és például az egyébként tőlünk alig elérhető Rádió 88-at is kristálytisztán lehet fogni vele ha a koax antennát HIFI-be csatlakoztatom.

(#21673) Dzsolo válasza Bogyi007 (#21672) üzenetére

Dzsolo
senior tag

Köszönöm,

Kerestem egy helyi mestert, van mindne, elvileg elég a padlásra tenni. Szombaton megyek hozzá van minden kicsi pénzért :) Azért az LTE és az 5G szűrőre felhívom a figyelmét mert az LTE vevő is a padláson van az 5G is problléma lehet hamarosan, bár nem tudom arra mennyire erőltetik. Nagy dolgokra nem lesz használva csak legyen valami ha véletlenűl beesőzik.

(#21674) garga01 válasza Dzsolo (#21673) üzenetére

garga01
őstag
LOGOUT blog

Felesleges szerintem az 5G szűrő. A Mindigtv 700 MHz alatt ad, míg a hazai 5G tornyok 700 MHz vagy a felett adnak. Addig volt ennek jelentősége, amíg volt tv adás is magasabb frekiken, de pont az 5G bevezetése miatt lejebb lettek költöztetve a tv adások 2020-ban, hogy ne zavarják egymást. Lásd pl itt.

Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!

(#21675) tibibi válasza tibibi (#21651) üzenetére

tibibi
őstag

Lemondtam ezt a szemetet telefonon, 12 perc volt ami vicc és kötbért akarnak fizettetni bár az ügyintéző se tudja miért :DDD 2020-ban kötöttem 1 évre kíváncsi leszek az elszámolásra...

(#21676) Doky586

Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ti nem tapasztaltok néha olyat némely csatorna némely filmjénél hogy az egész film szürkés ködös mint egy torrentezett hdr film amikor nem hdr kompatibilis eszközökön van lejátszva?
Vagy csak más a feketeszint a filmben mint a többi műsornál?

(#21677) jbl válasza Doky586 (#21676) üzenetére

jbl
aktív tag

Az összes műsor 🎩💩

(#21678) csabyka666

csabyka666
addikt

Üdv mindenki!

Segítségre lenne szükségem. Nem vagyok nagy TV-s, a Forma-1-et szoktam csak nézni, PC-n, DVB-T tunerrel. A "Splash" playerrel ment eddig szépen, most rákerestem a csatornákra, de nem találja az M4 Sportot...sőt, úgy nézem, a "Multiplex A" adókat egyáltalán nem találja, a "Multiplex B" csatornákat viszont hiánytalanul látom.
Nagykanizsa / Újudvar torony, ami kellene nekem. Próbáltam manuális kereséssel is, de semmi.

Változott volna valami? Légyszi mondjatok valami tippet.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#21679) csabyka666 válasza csabyka666 (#21678) üzenetére

csabyka666
addikt

Na most megtalálta. Máshova tettem az antennát, most megvan minden csatorna. Érdekes, mert a B-s adók szaggatás nélkül mentek, az A-s adókat ugyanott meg sem találta...

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#21680) HTCX715

HTCX715
tag

Sziasztok!

Szerettem volna beüzemelni az ingyenesen fogható mindigtv szolgáltatást. A tv egy: orion 50or18uhd, ebben van DVB-T és T2 tuner is, ezeket használtam.
Ezen a tv-n még sosem fogtam földfelszíni sugárzást. Korábban pár rokonnál már üzemeltem mindigtv-t be, sosem volt probléma.
A jelenség, hogy akárhogy próbálok keresni, semmilyen DTV adást nem talál, rádiókat sem.
Budapesten a belvárosban a Corvin negyedben lakok. A lakás az 5. emeleten van, ez a legfölső lakás, és a környező házak között a legmagasabb, emiatt úgy gondolom nem vagyok leárnyékolva.
Szerintetek a TV nem képes valami miatt fogni? Létezik valami fillére kis antenna ami segíthet? Nem nagyon értem miért nem működik, ez egy tök egyszerű dolog lenne. :W

Előre is köszi!

(#21681) Doky586 válasza HTCX715 (#21680) üzenetére

Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Próbálj bele valami antennát dugni (de nem a falból jövőt).

(#21682) HTCX715 válasza Doky586 (#21681) üzenetére

HTCX715
tag

Nem nagyon van itthon semmilyen antennám, de ha van valami ami amit ajánlotok, akkor vehetek. Csak nem akartam addig venni, mert több változós a dolog és nem tudom mi baja.

(#21683) Doky586 válasza HTCX715 (#21682) üzenetére

Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Mondjul egy 1m es villanyszerelő drót beledugva ideiglenesen az antennacsatlakozó közepébe. :B

(#21684) garga01 válasza HTCX715 (#21682) üzenetére

garga01
őstag
LOGOUT blog

De valamilyen antennát azért dugtál a tv-be?

Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!

(#21685) dethroner

dethroner
veterán

Üdv!
Ha jól helyezem el, akkor egy [ilyen] gagyi antennával is tökéletes a kép nálam. Akkor valószínű, hogy egy bármilyen olcsó erősítős antennával szintén rendben lenne? [Ezt] néztem ki, ennyit még hajlandó lennék kiadni. Ismeri valaki ezt a terméket?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#21686) csabyka666 válasza dethroner (#21685) üzenetére

csabyka666
addikt

Volt ilyenem, egyszer be kell állítani az erősítést, és kész. A közepe is forgatható, valami jelentősége biztosan van...
Az is lehet, hogy elegendő lesz passzív módban, szóval nem kell áram alá helyezned.

Szvsz jó cucc, nálam ment szépen, PC-s DVB-T tunerrel használtam.

(#21687) dethroner válasza csabyka666 (#21686) üzenetére

dethroner
veterán

Köszi, teszek vele egy próbát. Aztán ha nem lesz jó, levásárolom :)

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#21688) csabyka666 válasza dethroner (#21687) üzenetére

csabyka666
addikt

Persze, nem akkora befektetés, de csodálkoznék, ha nem válna be.
Az erősítése biztosan elegendő, mert nálam pl nem is lehetett, csak kb középálláson használni, felette darabos volt a kép.

[ Szerkesztve ]

(#21689) dethroner válasza csabyka666 (#21688) üzenetére

dethroner
veterán

Aztán végülis mégis mást rendeltem :)) Lehet megfelelő ez a tányéros antenna, de sehogy se tudom elképzelni, utálnám ha látható lenne. Padlásra meg a franc aki vezetéket felhúz, így inkább rendeltem egy kínai csodát, majd leírom hogy bevált-e ;)

(#21690) csabyka666 válasza dethroner (#21689) üzenetére

csabyka666
addikt

Rendben. :R
Jelenleg nekem is erősítős van, igaz ami igaz, sokkal jobb, mint a passzív antenna.

(#21691) dethroner válasza csabyka666 (#21690) üzenetére

dethroner
veterán

[link] Ezt rendeltem :D Ha működik, akkor a tévé mögé felragasztom a falra és semmi nem látszik belőle.

(#21692) csabyka666 válasza dethroner (#21691) üzenetére

csabyka666
addikt

Ööö, 178 forint? :DD

(#21693) dethroner válasza csabyka666 (#21692) üzenetére

dethroner
veterán

Milyen kuponokat tudtál rárakni? :DDD
Nekem 2279 ft-ba jön.

(#21694) roberts5 válasza dethroner (#21693) üzenetére

roberts5
csendes tag

Ali app-ban néha elérhető a 2$-os termékek között. Én teszteltem az antennát beltéren különböző vételi körülmények között. Megfelelő térerő esetén a vételi csomópontopkban a visszavert jeleket is hatékonyan hasznosítja, stabil a vétel. Az erősítősnél könnyen túlvezérlődik a jel,elromlik az erősítő. Az ablaküvegre célszerű tenni. A ragasztó megsértheti a falat.

(#21695) dethroner válasza roberts5 (#21694) üzenetére

dethroner
veterán

Gipszkarton fal, rajta tapéta, szerintem nem sértődős fajta :)

(#21696) Chereiose

Chereiose
addikt

Sziasztok,

van egy LG tv-m (okos), amit áthelyeztem a házon belül, és vettünk hozzá egy 2 ezer Ft-os antennát az auchanban. Elvileg ugye lenne 8-10 ingyenesen fogható csatorna, de semmilyen hangolással nem talál csatornát. Az antenna jó helyre van bedugva, nagyon ezt eltéveszteni sem lehet ugye. Mi a probléma, hogyan kéne hangolni, hogy megtalálja a csatornákat? Lehet műholdra, kábelre és antennára is hangolni, de egyiken se talál semmit. A lefedettséggel se nagyon lehet probléma, mert elég közel van az ablakhoz is, igaz van 1 emelet a szoba felett, de pl még az elég messze lévő wifi is elér odáig az emeletről. :U

(#21697) Bogyi007 válasza Chereiose (#21696) üzenetére

Bogyi007
veterán

Nem ismerem fejből hogy miként van írva az LG esetében a keresés, de Földfelszíni vagy Légi keresés vagy valami hasonlót kell indítanod nem kábeleset. DvB-T kell nem DvB-C.

(#21698) Chereiose válasza Bogyi007 (#21697) üzenetére

Chereiose
addikt

Megnézem van-e ilyen opció, a tv amúgy 2016 körüli, tehát van elvileg beépített digitális tuner (DVB-T2).

(#21699) Chereiose válasza Chereiose (#21698) üzenetére

Chereiose
addikt

A Tv típusa amúgy ez, [link] , de sehogy nem akar összejönni.

(#21700) cof válasza Chereiose (#21696) üzenetére

cof
veterán

Mivel áthelyezted, ezért az antennát kell elsőnek jó irányba állítani. Beltérben lehet egyik helyen jó, másikon meg semmi mert sokszor a visszaverődött jelekből működik csak. A WiFi nem értem, hogy jön ide. Teljesen más téma.

Ilyenkor kézi kereséssel rá kell állnod egy MUX-ra és az antennát addig forgatni amíg már lesz elég jelerősség/jelminőség. Aztán ugyanezt a másik MUX-on is elvégezni ha még ekkor sem találja meg automatikusan. Mert van egy köztes állapot amit el kell találnod, különben hol egyik hol a másik MUX lesz csak fogható, vagy éppen kockásodik az egyik mint a fene. Ilyen 1-2-3 cm-es forgatás is már sokat számíthat. Ezért is jobb egy kültéri antenna.

Mondjuk így első hallásra sok jót nem nézek ki abból a 2 ezer Ft-os antennából sem. Ha van rá opció a TV-ben akkor adhatsz neki erősítést is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.