Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20856) azbest válasza tomi5244 (#20855) üzenetére


azbest
félisten

Szerintem senki sem tudja megmondani, hogy a csatorna kínálat hogyan fog változni. Valószínűleg nem nagyon. Csak megszűnések, átnevezések kapcsán szoktak moozgolódások lenni. Az antennás vétel kapcsán korlátozott a kapacitás, szóval mennyiségi bővülésre antennával nincs mód. Az online változatnál lehetséges plusz kínálat.
https://mindigtvgo.hu/

Viszont webos-re nem tudok róla, hogy lenne támogatás, hogy közvetlen az online előfizetést nézd. Meg lehet ez sem teljesen kiforrott még. Viszont az online változatban lehet jobb minőségű a kép. Legalábbis az antennás adás 540p, míg az online változatban több csatorna hd logós változata jön 720p-ben.

Van táblázat arról, hogy milyen frekvenciákon és milyen teljesítménnyel sugároznak. Ha be tudod azonosítani hogy az ingyenes nálad honna jön, akkor az előfizetős hasonló teljesítménnyel, ugyanarról a toronyról valószínűleg hasonlóan vehető [link] A magasabb frekvencia kicsit rosszabbul terjed.

Az antennakábel hosszabbítható, eleve sok esetben külön, méretre vágott kábellel kötik antennára. Ha rossz minőségű a toldás, akkor ront rajta. Ha hosszú a kábel, azon is esik a jel valamennyit, de nem 1-2 méteren fog múlni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.