Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
válasz UberMutant #20551 üzenetére
Máik böngészővel is ugyan ez a helyzet.
Te mit használsz?
Gépen vagy telefononUlefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
matej013
tag
Nálam egy Best magazin előfizetés jött ki.
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
vpanangin
senior tag
Én egy Családi+ csomagot pörgettem ki. De hogy ez 1 hónapra vagy 1 évre szól, sejtésem sincs.
-
azbest
félisten
-
matej013
tag
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy Best előfizetés nyereményemről jött e-mailben azt írták, hogy futárral fogják küldeni.
Valakinek van tapasztalata, hogy a szállítási idő mennyi idő? Illetve mit takar a futár, melyik céggel szokták küldeni? Magyar Posta?
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
István2020
csendes újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a MindigTv Prémium mennyire megbízható és jó szolgáltató, milyen véleményetek van róla, mivel ezt a szolgáltatót szeretném a jövőben választani. A TV készülékek nem alkalmasak az új DVB-T2 HEVC kódolású csatornák vételére, ezért sajnos 3 db set-top-box-ra van szükség, és az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatosan, hogy ennek díját csak a szolgáltatás megrendelése során kell kifizetni, vagy rendelkezik-e havidíjjal pluszban. Mennyire jó ez a dekóder (PRIME), amit ők árulnak? És mennyi a havidíj, ha a családi csomagot szeretném választani körülbelül. Azt olvastam, hogy 3500-4000 Ft között mozog, de kíváncsi vagyok azokra a véleményekre is, akik jelen szolgáltatónál vannak. Minden más plusz véleményt, érdekes választ szívesen fogadok, és előre is köszönöm a véleményeket és a válaszokat.
-
tibor2010
tag
válasz István2020 #20559 üzenetére
Én alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatással, de kártyát használok, a TV-m alkalmas a vételre és vannak külön HEVC vevőim is. A visszajelzések alapján a szolgáltatói Prime vevő használata nem ajánlott. A mindigtvgo.hu weblapon pedig egészen elképesztő programozási hibák vannak.
-
Doky586
nagyúr
Nekem 4098 Ft/hó családi csomag +szabadidő csomag +dekóder (ami 100 Ft a számlán, de kedvezménnyel 0Ft) papír számla nélkül.
-
Addel
senior tag
válasz István2020 #20562 üzenetére
Nagyon buta, még a tv csatornák sorrendjét se lehet változtatni nekem ez a legnagyobb problémám vele, de van más is.
-
farkas-j
őstag
Az Amiko boxok között van már több olyan típus, ami tudja venni az új DVB-T2 HEVC kódolású adásokat. Pl. az Amiko 8265+ -nak és az Amiko Impulse T2/C H.265 -nek van kártyaolvasója is. Én a Jófogáson vettem majdnem féláron 8265+ -t, igaz én kábel TV-hez használom. Van egy nagyszerű szolgáltatása az Amiko legtöbb boxának, ...EMU frimwre-rel, képes belső hálózaton megosztani a behelyezett előfizetői kártyát a többi boxal. Elég egybe kártyát tenni és csatlakoztatni a belső hálózatra, és konfigurálás után a többi box vezetéken vagy WiFi-n ettől kaphatja a kikódoláshoz szükséges adatokat. Egy box 8 másikat képes kiszolgálni. A WiFi adapter sem drága hozzá. Arra ügyelni kell, hogy tudtommal csak a Ralink RT5370-es USB WiFi-kkel működnek. Pl. itt olcsón kapható, én is itt vettem.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Addel
senior tag
válasz István2020 #20565 üzenetére
Lassu, az epg-n kicsik a betűk, 1,5-2 méterről (ágyból nem tudom elolvasni, a tv-m(LG) epg-jét simán el tudom olvasni, nincs epg-n óra, tehát azt látod mi mikor kezdődik, csak azt nem, most mennyi az idő.
-
amarna
tag
Üdv.
Megtudnátok mondani, hogy a Wayteq HD-95CX készülék tudja a HEVC kódolást? -
fezsoo
aktív tag
Üdv.
Nálatok is van olyan, hogy pl az M2 ordít a hang mondjuk 10es hangerőn.
Más csatornán meg nem lehet hallani.Cseréltünk tvt. Ezen ütközik ki nagyon zavaróan.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
törölt tag
OK, hogy szar a prime box, de másik típusba honnan lesz kártyája? Pláne 3, ha nem akar megosztani. Csak valami régi prepaid csomagot megcsípve valahol.
-
amarna
tag
Legyen kedves valaki segíteni.
Ez a box [link] ,csak a szabadon fogható adásokra jó? Nem írják sehol, hogy kártya fogadós lenne, nekem meg mindig extrához kellene. -
gasztony
csendes tag
válasz amarna #20576 üzenetére
Igen, ez csak a szabadon fogható adásokra jó.
Azért ilyen drága, mert dual tuneres, tehát egyszerre tudsz felvenni és más csatornát nézni vele. Nem a magyar piac volt az elsődleges szempont gondolom, itthon a szabadon fogható maradt sima T-ben, a kódoltak T2 HEVC, ahhoz viszont kell mindenképp kártya.
-
azbest
félisten
válasz amarna #20576 üzenetére
Nem úgy tűnik, hogy lenne modul vagy kártya fogadója.
Új előfizetéshez nem adnak külön kártyát már, hanem vagy tőlük lehet stb-t vagy integrált modult lehet venni tőlük. Neked kártyád van vagy újabb előfizetés?
Egyébként mihez kellene a dual tuner? Felvenni adást miközben másikat nézel? A saját boxuko sok csatornánál alapból van már interneten keresztüli visszanézési lehetőség.
Úgy ahogy a https://mindigtvgo.hu/ oldalon is.[ Szerkesztve ]
-
amarna
tag
válasz gasztony #20579 üzenetére
Ok, csak ez nem dupla tuneres.
Amire nekem szükségem lenne
Egyszerre lehessen felvenni egy adott műsort, miközben egy másik csatornát nézek.
Magyar menü
Time shift
Csatorna rendezés, törlésKártya van, használva is volt, míg ezek a bal..... ki nem találták ezt az új szuper rendszerüket.
[ Szerkesztve ]
-
amarna
tag
válasz gasztony #20584 üzenetére
A kártya aktív most is, csak nincs miben használni. Lapos tévében volt, át állást követően a tévében nem lehetett tovább használni, küldték a fostalicska boxukat. E helyett szeretnék egy fent leírt képességekkel bíró boxot, de úgy látom esélytelen. Imádom, amikor túl iskolázott, egyébként életképtelen lúzerek összedugják a fejüket egy meetingen és kitalálják a leghasználhatatlanabb szart, ami csak létezik. A szolgáltatói kártyát pl, miért kellett megszüntetni? Miért erőltetik az emberekre a üzletek polcain porosodó szarokat? Adja a kártyát és majd eldöntöm, mibe akarom berakni. Idióták!
-
azbest
félisten
válasz amarna #20585 üzenetére
" kártya aktív most is, csak nincs miben használni. Lapos tévében volt, át állást követően a tévében nem lehetett tovább használni,"
ha helyette kaptad a boxot, akkor nem aktív már. Az ügyfélkapun meg is tudod nézni, hogy nincs rá aktiválva szolgáltatás. Minden plusz hozzáférésért felárat kell fizetni, ingyen nem adnak 2őt. De ne dobd ki azért a kártyát, mert még visszakérhetik.
Szóval, az nem opció, hogy boxon nézed vissza a korábbi adást? Dugd már internetre és ha még nem regisztráltál mindigo oldalon, akkor oda regiszrálj és add meg a fiókodnál a box sorozatszámát. Utána a box áramtalanítása után megjelenik a visszanézési lehetőség is, epg-ben a korábbi időpontokat is megnézhetet sok csatornánál. Akár a boxon, webböngészőből pécén, vagy a telefonos appban is.
Hivatalosan lehet még nem jelentették be, de elvielg már működik. Nekem megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
válasz amarna #20590 üzenetére
más szolgáltatóknál csak a szolgáltató boxát használhatod talán tőlük kapott ca modult vagy eleve iptv megy hogy még szolgáltatói box nélkül használni sem tudod. Talán csak a digi esetén érhető el hagyományos dvb-c -vel a tévéadás, többségében kódolatlanul adva a kábelen.
Tanyán persze minden nehezebb, ezt tudni kell ha valaki kiköltözik a világból. Mobilnet viszont elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Aki CI+ kártyát használ szokott olyan gond lenni,hogy bekapcsolás után hol a nem található a CI+ modul vagy az inteligens kártya ....... vagy a kódolt adás hiba jelenik meg a fizetős csatornáknál? Ha áramtalanítom helyre áll,de sima ki-be kapcsolásnál semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz azbest #20595 üzenetére
Mi az a box azonosító?
Nekem csak a régi (deaktivált) kártya (10 jegyű) számát hajlandó elfogadni.
A box-ban van egy 11 jegyű chip azonosító és egy 12 jegyű bizt azonosító, azokat nem fogadja el (igaz space vagy - karaktert nem írtam bele)Egyébként csak 1db számot lehet beírni.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Doky586 #20596 üzenetére
ami régen a smartkártya száma volt, ami az ügyfélkapun az eszköz azonosító a szolgáltatások fül alatt, a boxon lévő matricán meg vsc id. Nekem 10 jegyű mindkettő boxszé. A kártyáké 12 jegyű, de első 0.
A jó kóddal a box menüjében a beállítások/beállítások/rólunk/név és email cím alatt látszik a saját neved és email címed.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz azbest #20597 üzenetére
Megvan. Ez a dtt0901 box-ban a 12 jegyű "biztonsági kliens azonosítója" az első és utolsó számjegy nélkül. Eszerint ők ezt már önállóan átírták a profilomban.
(ámbár fura hogy weben az előfizetői adatok /csomag előfizetésnél csak az ingyenes csatornákat adja, de az összes előfizetett csatornámat tudom online nézni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest