Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz Doky586 #20892 üzenetére
Viszont az nem szolgáltatóhoz kötött eszköz volt. És másoktól, más áron is megvehettél kompatibilis eszközt. Az integrált megoldás kvázi a szolgáltatói kártyával párosított eszközzel ekvivalens. És bármikor cserélhettél eszközt, csak a kártyát elég volt átdugni.
De amúgy nem a szolgáltatói eszköz ellen vagyok, csak azt írtam, hogy kicsit felemás a helyzet, hogy szolgáltatói eszköz, de az újaknak ki kell fizentie az árát. (kivéve tán most akcióban elengedik hűségért ha jól olvastam). Az online szolgáltatásokhoz nem nagyon van általános megoldás, így muszáj hozzá szolgáltatói box. Bár a modulnál valsz ez kimarad, arra gpndolom nem találtak megoldást, hogy tévékkel is működjön általánosan.
Ha okostévés appot kihoznának a népszerűbb tévékhez, akkor elhagyható lenne a box mellé vagy akár a modul is. Elég lenne csak online login a streaming változathoz. (btw a múltkori #20873 chromecast probléma az én készülékemben volt, megy a cast)
#20894lócitrom
ja hát manapság már, amikor alig van hagyományos kódolsú megoldás kábeltévén, már nincs sok alternatíva. Bár boxokból van komolyabb, ami modulfogadós. Csak ott meg azon szoktak találgatni, hogy vajon az integrált mindigtv modul kompatibilis-e velük. A műhold + antennás kombóknál van csak feltültüntetve ci+, a többinél ci-t írnak, akkor is ha esetleg mégis kompatibilis lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest