Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz tibibi #21399 üzenetére
Amúgy hogy fizettél te 3299Ft mikkor én már jó ideje 3599Ft fizetek a családiért?
(több mint egy éve aha jól emlékszek)
Csak érdeklődés mert tényleg érdekkelAmúgy akinek van befektetni való pénze tud spórolni
Mert ezt írja
Azon előfizetők esetében akik fél évre vagy egy évre előre megfizették a havi díjakat, a díjváltozás a kifizetett időszak lejártát követően értendő.Tehát ha most valaki 12hóra hosszabbít akkor míg le nem jár addig nem emelkedik a díj
Most Családi csomag 12hós hosszabbítás 3099Ft 2hó és utána 3599Ft 10hó , 42190Ft
Áremelés után Családi csomag 12hós hosszabbítás 47.988 FtÉs természetesen a további kártya/vételi eszközök díja se növekszik
Persze ez az kell hogy ne legyen hűség
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tibibi #21403 üzenetére
Ja hogy elektronikusba vagy akkor érthető
Amúgy akkor ha van tőkéd akkor amit írtam
Most beszéltem telefonon úgy kérdeztem meg az árat
Beállítja és jövő hónap elején megjelenik a 12hóra vonatkozó díj 42190Ft és azt kell befizetni, és akkor egy évre le is van tudva[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Eldőlt részemről
Úgy néz ki hogy kifizetem előre az egy évet
Csak
Ugye ha jövő héten telefonálok akkor már jövő hónaptól ketyeg a 12hó, de ha júliusba telefonálok akkor az augusztustól él
De erre még rákérdezek ráérek e jövő hónapba telefonálni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Amúgy aki nem tudná mint én se, a számla alján van a RTL Most+ használatára jogosító aktiváló kód.
Most hogy néztem akkor láttam meg
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Mindig TV-től kapott digitális dekódert szeretnék visszaküldeni, már nem használom, úgy tudom bármelyik postán ingyenesen vissza lehet küldeni, ez így van most is még? Be kell előtte jelenteni a Mindig TV ügyfélszolgálatán hogy vissza szeretném küldeni ? Mi lenne az egész pontos menete, esetleg közel múltban küldött valaki vissza ilyet? Valami visszaigazolást, dokumentumot kapok róla, hogy megkapták, átvették ? Köszönöm
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék hogy a samsung tv-n talalhato mindig tv go alkalmazas az milyen ugy ertem a kepminosege mert a szamitogepemen akadozva megy pl az m4 sport minosege nem folyamatos a kep hanem ugymond kicst rocogve megy ha letoltom az alkalmazast ott is 8lyen aki hasznalja kerem valaszoljon koszonom elore is
-
Chris0321
addikt
Hello.
Pár napja elhoztunk egy Alcor HD-2600-as készüléket és a hozzá tartozó tv-t. Eredeti helyén tökéletesen működött. Elhoztam, összeraktam akkor is jó volt csak az antenna kábelének csatlakozójával volt egy kis gond mert régen volt dolgom ilyennel. Szóltam, hogy ne nyúljon hozzá senki, mert most jó. Természetesen ki lett cserélve alatta az asztal és szét lett húzva és most nem működik és én nem tudom mivel van a gond. Nem jön be semmi ha bekapcsol a beltéri, az antenna gondnál betöltött és kiírta, hogy nincs jel. A tv automatikusan átáll AV módra mikor bekapcsol a beltéri de ennyi. Egy régi Samsung tv-re van rákötve százlábúval.
Ha esetleg valakinek lenne ötlete, hogy mi lehet a gond megköszönném a segítséget. -
-
brazos
senior tag
válasz Chris0321 #21410 üzenetére
...Természetesen ki lett cserélve alatta az asztal és szét lett húzva és most nem működik és én nem tudom mivel van a gond. Egy régi Samsung tv-re van rákötve százlábúval....
A régi, még képcsöves Samsung tv-k, Pl. Samsung Plano, is legalább két scart bemenetesek voltak, és volt még oldalt külön egy sd-av-hang scatlakozó is. Mindhárom bemenetet a Sansung tv av1, av2, av3, bemenetként kezeli, és a Samsung távirányítóján lévő av gombbal lehet váltani az egyes av bemenetek között. Mivel írtad, hogy szét lett húzva, lehet, hogy a tv-ben nem ugyanoda lett a boxból jövő scart dugó vége dugva, ezért nem látsz semmit. A távkapcsolóval váltogatsd az av bemeneteket, egyiken meg kell, hogy jelenjen az Alcor box képe. Nekem is Samsung Plano képcsöves tv-m van, igaz csak anyám nézi, és egy Alcor HD 2800 box van rákötve, nálam az AV1 bemenet a videómagnóé, az AV2 meg az Alcor boxé. A Samsung tv alapból az AV1-re vált, kézzel kell nálam valamiért AV2-re tenni, hiába scart, de valamiért mindig csak az AV1-re vált alapból. Lehet, nálad is ez van.... -
Chris0321
addikt
válasz garga01 #21413 üzenetére
+brazos:
Hello.
Megnéztem ma a csatlakozót, mert én is arra gyanakodtam. Kihúztam, összedugtam újra. Bedugtam mindkét tv bemenetbe. Van egy százlábú és 3 jack csatlakozós AV kábel is, azt is kipróbáltam de nem egyformák. A színjelölés+felirat a kábelen és a tv-n lévő színjelölés nem egyezik de azzal is kipróbáltam több verziót. Váltottam AV csatornát a tv-n, de mindegyik csak fekete kijelző. Megpróbálok még szerezni egy sima százlábús csatlakozót és kipróbálni azzal. -
gregory91
senior tag
válasz Chris0321 #21410 üzenetére
"Pár napja elhoztunk egy Alcor HD-2600-as készüléket és a hozzá tartozó tv-t. Eredeti helyén tökéletesen működött."
Ha látod a beltéri képét akkor az antennánál lesz a gond szerintem is.
Ha jók a RF csatlakozásai akkor egy újrahangolást is megejtenék(mert mondjuk messzebb van az adótól mint eddig).[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Chris0321
addikt
válasz gregory91 #21416 üzenetére
Csak fekete képernyő van, nincs semmi kép. Mikor először megpróbáltam beüzemelni itthon akkor az antenna csatlakozóját nem teljesen jól raktam össze és akkor bejött a felirat, hogy nincs jel vagy valami hasonló. Most semmi nincs akármit próbáltam meg. Még a másik százlábúval próbálkozom majd ha találok egyet mert mostanában már nem kell így ki lettek dobva.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Kipróbáltam egy másik százlábút is, mindkét AV csatornát megnéztem, mindkét aljzatba bedugtam a tv-n de semmi. Csak fekete képernyő. Most már tényleg nem tudom mi lehet a baja. -
gregory91
senior tag
válasz Chris0321 #21417 üzenetére
Ha beltérin előhívod a menüt megjelenik-e a képernyőn? Ha igen akkor lehet minimális jel, ami a "nincs jel" és a "van jel ugyan, de nem annyi ami dekódoláshoz - megjelenéshez szükséges" között van.Ez esetben az RF csatlakozást vagy a antennát kellene "össze-hangolni".
Ha nem, akkor a tv és a beltéri csatlakozása között nem jó valami.Lehetnek kontaktos csatlakozású kábelek is(vagy csatlakozások is).A meg kellene próbálni egy HDMI-s tv/megjelenítőre rákötni hogy ad-e képet.Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Chris0321
addikt
válasz gregory91 #21419 üzenetére
Megpróbáltam rákötni a monitoromra, HDMI kábellel. Nem csinált semmit. A monitor jelzőlámpája is zöld helyett narancssárgán világított mint mikor készenlétben van. A beltéri előlapján van három gomb a zöld lámpa mellett, a jobb szélső úgy látom a bekapcsgomb, a megnyomására nem reagál. Ha bedugom a konektorba alapból elkezd világítani a zöld lámpa, de a gombbal nem tudom kikapcsolni.
-
gregory91
senior tag
válasz Chris0321 #21420 üzenetére
Persze hogy nem tudod mert amint megkapja az áramot indul is automatikusan.Várj vele egy kicsit aztán ki tudod kapcsolni.
"A monitor jelzőlámpája is zöld helyett narancssárgán világított mint mikor készenlétben van."
Gyanús hogy AV módra(640x480 ntsc/pal) van beállítva azért nem fog menni(elvileg kellene de nem lennék biztos).Csatlakoztasd vissza a másik tévére scart/AV>scart csatlakozóval úgy hogy előtte megigazítod a csatlakozást rendesen és újra indítod a beltérit, vársz egy kicsit majd a tv-t állítsd át a megfelelő av módba.Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
brazos
senior tag
válasz Chris0321 #21424 üzenetére
Szinte biztos, de ez a hírhedt Alcor 2600-as gagyi készülék volt az, amit ingyen adtak oda annó rászorultsági alapon egyes kispénzű embereknek a dvb-t rendszer hazai indulásakor. Már akkor is egy kalap szar volt a cucc, és ezt a sima 2600-as verziót nem is lehetett a boltban kapni, csak ennek egy 2650-es nevű újabb verzióját. Az Alcor-nál sem lehetett hozzá semmi dokumentációt beszerezni, és a készülékek elég hamar beadták a kulcsot. Egyik legjellemzőbb hibájuk: ég ugyan a zöld lámpa, de semmire nem reagál a készülék csak fekete képernyő van, így a box menüjét sem lehet értelemszerűen elérni sem annak beállításait. Pár cég annó foglalkozott a javítással de mindenhonnan csak azt lehetett hallani, hogy ez az ingyen cucc valójában egy ipari selejt, amit olcsón megvettek annó, és ingyen kiosztották a jónépnek, és ment, ameddig ment. Amúgy itthon már 6.ezer Ft-ért lehet még venni új, csak dvb-t-s rendszerű boxot, célszerű lenne az irányba mozdulni, ezt a selejtet meg jó messzire eldobni.
[ Szerkesztve ]
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok nezem a motor versenyt az arena 4 en es akadozik neha a hang masnal is van ez a hiba? Meg amugy is ugy vettem eszre hogy mostanaban romlott a tv adasok minosege mintha kevesebb savszelessegel sugaroznak az adasokat
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok mi a vélemenyetek a mindig tv appjarol a samsung tv ken meg nem töltöttem le de gondolkodok rajta kepminőség érdekelne jobb mint a földi antennaval vett minőség?
-
Doky586
nagyúr
A mindigTV Premium számlámon van egy ilyen:
Örömmel értesítjük, hogy mindigtv premium előfizetése mellé jogosulttá vált a FilmBox Live használatára, az ön aktiváló kódja : XXXXXXXXXEzt hova lehet beírni? PC-n böngészőben nézném.
-
regvoltrossz
aktív tag
Tavaly augusztusban én így aktiváltam:
[link]Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Doky586
nagyúr
válasz Doky586 #21430 üzenetére
Sajnos nem találom meg a csatornákat sem.
Előfizetésemhez már évek óta nem nyúltam. TV-n is és online is mindig minden jól működik és nézhető, de pl az "RTL"-re rákeresve sem mutatja hogy lenne RTL Most+ nevű csatorna... Se Filmbox Live sincs
A kuponkódjaim nem MT-vel kezdődnek, így lehet nem ide kéne beírni..?
Ez az utolsó számlám, de lehet ezt a számla megérkezését követő napokban lehet csak beváltani..??? -
válasz Doky586 #21432 üzenetére
Azért nem találod, mert egyik sem egy csatorna, hanem online szolgáltatás (olyan mint a Netflix).
A saját oldalukon kell aktiválnod. Amit regvoltrossz linkelt, az konkrétan a mindigtv kód aktiválására vonatkozik, de te nem ilyet kaptál.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
fezsoo
aktív tag
Jól elerte a háborús infláció a MindigTv-t
4896ft-ról 5578ft-ra.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
gasztony
csendes tag
Ha valaki a hűség miatt aggódik, hűségidő alatt kötbérmentesen lemondható a szolgáltatás egyoldalú szerződésmódosítás miatt. Telefonon az ügyintéző meg is erősítette.
Csatorna kevesebb, a díjak magasabbak. A megszűnt PestiTV (nem mintha hiányozna) helyett berakták még egyszer a mindig tv infocsatornáját, ami így már kétszer szerepel a csatornakiosztásban.
Match4-ről nincs valakinek valami infója, lesz?
-
gregory91
senior tag
válasz tibibi #21440 üzenetére
Általában minden készülék megtalálja a kódolt adókat(kártyától függetlenül),feltéve hogy a készülék támogatja a DVB-T2 szabványt illetve ha nincs megadva hogy csak kódolatlan vagy kódolt csatornákat is letároljon a hangolás során.
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
válasz tibibi #21440 üzenetére
A lenti 2 dolognak nincs köze egymáshoz. A kártya + CI/CI+ modul lehet egymással párosítva, de a CI modul a tv-vel "nem párosul", azt átviheted másik tv-be mindennel együtt.
Mivel nem találja meg a tv a kódolt adókat, nincs is mit dekódolni (azaz nincs jel).
Nézd meg a csatlakozókat, antennát ellenőrizd. Lehet nem jól áll, vagy nem jól kerested a tv-n, esetleg be volt állítva hogy csak a kódolatlant hozza le.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Win7-en az oCam képernyő felvevő programmal felvételt tudtam készíteni a MindigTvGo-n.
Viszont Win10-en már nem működik. Illetve hang van, de csak sötét képernyőt vesz fel
Tudtok erre valami más lehetőséget?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Köszönöm a válaszokat 9 éves samsung UE58H5203 tv és beltéri antennával próbáltam, igaz azon 100% volt a jel ,de kipróbálom normális antennával is .
Közben kiderítettem nem is támogatja a DCB-T2 HEVC szabványt ...[ Szerkesztve ]
-
Arkar
aktív tag
Helló , segítséget szeretnék kérni, hogyan lehetne lecserélni a Prime DTT-0901-es beltérit, valami értelmes beltérire?
Fagy és kevésbé jó a jel erőssége mint a réginek illetv a tv nek volt.Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
azbest
félisten
nem igazán tudod lecserélni. Az integrált modult tudod kérni / venni helyette tőlük. Azt vagy a vételre alkalmas tévébe tudod dugni, vagy olyan boxba, ami modult fogad.
Viszont modul fogadós boxból nagyon lutri, hogy jól fog-e működni, ismeri e a magyar rendszerben lévő codec-eket, eleve talán csak külföldi boxnál írnak ci+ képességet modulhoz.
A mostani box általad megvett vagy ingyen kapott szolgáltatói? Ha megvetted és nem járt még le a garancia, akkor azzal próbálkozhatsz. Ha szolgáltatói, akkor pedig gondolom lehet cseréltetni. Az nem tűnik normálisnak, ha rendszeresen fagy.
A jel erősség csak egy szám, az számít hogy elég e a vételhez. Ha fagyás alatt nem a box lefagyását, hanem a kép kimaradását érted, akkor jobb antenna vagy erősítő kellhet. Esetleg ha erősítős antenna, akkor nézd meg hogy tápellátást kap-e. A box maga is tud kiadni 5v-ot, de ha nagyobb feszültséggel ment a korábbi készülékkel, akkor így lehet kisebb az erősítés.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Le tudod lecserélni. De..
Ha a tévéd befogja a fizetős csatornákat is (csak hang és kép nélkül) és a Hevc teszt csatornán is van kép akkor csak a tvbe dugható (pcmcia szerű) modulra kell váltanod az előfizetésed ügyfélszolgálaton (a régit visszaküldöd postán, újat meg küldenek).
Ha a tvd nem fogja be a fizetősöket vagy a teszt csatornát nem látod, akkor behelyezhető CI modulos DVB-T2 +HEVC tudású set top box kell. Kártyaolvasós nem jó. Utána ügyfélszolgálat.
(én egy Cryptobox-al mindigtvzek, igaz még régről maradt kártyával)ui: a dtt0901 nek nagyon tompa érzékenysége volt, minden más jobban veszi a jelet az antennáról, akkoriban amikor még nekem is az volt pár hetente ki kellett húzni mert befagyott
[ Szerkesztve ]
-
Arkar
aktív tag
válasz azbest #21447 üzenetére
Hosszab idő után fagy be olyan sűrűn nem , jel akadás az nincs vagyi inkább elég ritka , jó minőségű antenna van jelkeresővel szépen adóra állítva, régi wayteq beltéri is használatban van ingyenes csatornákra. egyszerűen jobb gyorsabb és nem fagy be heti 1 x csatorna vátások közben. 2 db prime beltérim van mind a kettő be tud fagyni de nem állandó jellegel, 2 db különböző antennára van kötve az antennák különböző márkákat képviselnek de kb ugyan azt az erősítést tudják . T2 váltás előtt sose fordult ilyen elő. Se a tvn, se a wayteq beltériken.
tvbe vettem conax kártyát űgy is minden működött(T2 előtt). Ezért gondolok a beltéri problémára amit teljes újraindítás szokott megoldani. Lehetséges túl melegedés talán?
Inkább csak kényelmetlen, hogy pl este csatorna váltáskor kell kimászni az ágyból és kihuzni, majd újra indítani. vagy ha épp a gyerek nick Jr után váltanál ami ment egy jó pár órát aztán semmi csak sötét kép, mert beragad valmiért.Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
-
Arkar
aktív tag
válasz Doky586 #21448 üzenetére
Köszi a 2. tv biztos tudja hiszen már ugy lett véve ,hogy megfelejen a T2 követelményeknek , viszont a Samu az régi valószínüleg azt nem tudom csak másképp megoldani.
Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm
Új hozzászólás Aktív témák
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest