- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #82344 üzenetére
Én is körültekintőbb vagyok. Legalább egy kis fénykürt, hogy lássam, van-e valami, valaki az úton, vagy a padkán. Szükség szerint lassítok, illetve nagyobb oldaltávolsággal kerülök. Illetve úgy intézem, hogy ha valakinek segítségre lenne szüksége, észre vegyem a jelzését. Lehet, hogy ma már a kamerás, vakus telefon elterjedt, de lehet valaki annyira ledermedve, hogy eszébe sem jut, de legalább integet.
A másik oldal a gyanakvás: egyedül a sötét országúton, bajban, kiszolgáltatottan és megáll mellettem valaki ismeretlen, esetleg többmedagával.
Volt olyan, hogy öcsémmel a Lada Samarával próbáltunk meg az árokból kihúzni egy okost, aki a T-elágazásnál ott akart egyenesen menni, ahol nem volt hova, pedig neki volt STOP-táblája. Öcsém a volánnál, én az első kerék felett a sárvédőn ültem és így is elkapart a kerék. Szerencsére jött egy Pajero, vagy más hasonló négykerekes terepjáró, átadtuk neki a lehetőséget, mentünk tovább dolgunkra.
Múlt héten valamelyik este városban hazafelé sétálva két motoros hölgy külön-külön motorral félrehúzódva beszélget, az egyik vészvollogóval, az egyik motor járt. Megkérdeztem, hogy kell-e segítség. A motorokhoz ugyan nem értek, de 1 saroknyira van a garázsom pár szerszámmal, ha ez valakinek segítség.
De volt, hogy egy kézi pumpával kínlódó kerékpárosnak hívtam fel a figyelmét, hogy a zebra túloldalán a benzinkúton van kompresszor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest