- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
Szia! Ugyan így jártam nemrég, Agility 50 4t. Karburátor+fúvóka tisztítás volt a megoldás az én gondomra, szerintem nálad is ez a helyzet. Ahogy néztem a mestert munka közben, úgy láttam, nem rakétatudomány, otthon is megtudod csinálni, ha van hozzá alap szerszámod (10es/8as dugó, csillagfejű csavarhúzó meg egy kombinált fogó nagyjából lefedi ha jól rémlik, gázbowdent kiszedni kell asszzem 8as vagy 10es villáskulcs) Karbi ki, szétbontod (van róla YT videó, elég jól el is mondja az ember mi micsoda), kitekered a fúvókákat és átfújatod ha van sűrített levegővel, ha nincs kompresszorod akkor egy jóféle pumpa is jó mondjuk tűszelep véggel. Ha nagyon ratyis, és nem látsz át rajta, akkor vékony fémdróttal finoman áttisztítgatod. Ha maga a karburátor ház ratyis, azt benzinnel vagy féktisztítóval ki tudod pucolni.
Hogy visszaszerelést követően szükséges-e a karburátor beállítása, azt sajna nem tudom, nekem belőtte a srác, de lehet, csak grátiszba.