- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
Na, akkor en leszek a kisordog
En azt a felfogast vallom, hogy minek racionalis dontest hozni, ha vegeredmeny utana, hogy mindig motoszkalni fog az ember agyaban az, hogy megis milyen lett volna a masik.
Autobol meg csak-csak kompromisszumot kot az ember(bar ha ketto van, akkor eleg csak az egyiknel), de motornal szerintem olyat vegyel, amire mindenkepp vagysz, ami valami erzelmet kivalt beloled.
Persze ha hiresen rossz konstrukcio lenne, vagy 2 metert nem lehetne menni vele, mas teszta.Elso motor amugy se sokszor marad meg az embernek evekig, mert annyi ido alatt ha picit bizonytalan, akkor kell egy kis ido amig rajon, hogy mi is az a stilus/tipus ami igazan fekszik neki.
En pl szinte mindegyik automat/motoromat igy vettem es egyetlen egyet se bantam meg, el se tudnam kepzelni hogy valami olyat vegyek amit a kiszemelt jarmu helyett racionalis indokok menten valasztottam.
Na jo, legutobb egy 156-os kombi Alfa helyett valasztottam mast(egy Lanciat, de az is kiszemelt volt), de meg nem keso egy szep peldanyt megfogni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adobe Lightroom topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest