- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patroly61
tag
válasz
#10726912 #75027 üzenetére
Szerintem ha 50-es akkot 2T és ha lehet vízhűtést keress valamivel tovább bírják a hosszabb utakat, de azzal számolni kell, hogy ezeket nem arra tervezték, hogy napi szinten 50-100km megtegyen. Nekem gilera runnerem van több robogóba teszik ugyanezt a piaggio blokkot pl. aprilia 180 cm vagyok és 70-85 km/h-val elmegy ha jól be van állítva 100km/3,5L. A tankja is elég nagy 12L na meg szerintem az is jó ha az ember magának szereli mint itt sokan így legalább megismered a felépítését, működését ha meg valami elromlik menet közben tudod hol keresd. Sok beállítással el lehet tökölni és ezért 2 naponta szerelőhöz vinni nem éri meg úgy is mondhatnám, hogy az 50cmm3 robogó az egy hobbi ha csak nem újat veszel amihez x 1000km-ig nem kell nyúlni és még ez sem teljesen igaz mert vannak kopó alkatrészak szíj,görgők kuplung amit cserélni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged