Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

Topikgazda

válasz siti #74253 üzenetére

2T-ről van szó szerintem.

(#74248) Boci23 A leírásod alapján, hogy bemelegedve megállva a motorral csak nehezen lehet elindulni vele én hajtás hibára gyanakszom nem pedig motorikus vagy karburációs gondra. Az simán szokott ilyeneket produkálni. Hogy magával a variátorral ban-e gond (kocka görgők, szorul stb), vagy inkább a kuplungal (hátsó tárcsa), azt csak szétszedve lehet megállapítani. Amikor ezt produkálja akkor kéne leállítani és levenni a deklit. Én nagyobb esélyt látok arra, hogy a hátsó tárcsád szorul meg (elég gyakori hiba szokott lenni). Mint írtam, ehhez szét kéne szedni, hogy biztosat tudjon az ember, de szinte biztos szerintem, hogy valahol itt lesz a probléma. Magyarán szólva amikor megállsz és újra el akarsz indulni, vagy az első vagy pedig a hátsó tárcsa nem megy vissza a helyére hanem nagy áttételen marad, ezáltal nehéz az elindulás és erőtlennek tűnik.

A légszűrőben kicsapódó olajjal ne foglalkozz, vagy legalább is ne aggód túl. Én még nem vettem és nem is raktam össze olyan 2T-t, ami ott valamilyen szinten ne dolgozta volna ki az olajat. Valamelyik jobban valamelyik kevésbé. A gyárilag pörgősebb illetve a tuningolt 2T motorokra jellemző, hogy jobban kidolgozzák.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák