Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem jó tartósan csak 3 görgőt használni, mert a nyomólap ugyanolyan erővel fog "támaszkodni" azon a 3 db görgőn mintha 6 db lenne. Hamarabb el fog használódni (lapolódni), mivel ugyanazt a terhelést nem kettő hanem csak egy kapja.
"nem értem miért ne lehetne a kuplung (is?) hibás, hiszen hamar kimennek a pofák, így indul a robogó, miközben még alacsony a fordulat (erőtlen)."
Ha nagyon rosszul van beállítva, akkor is csak 5-10 km/h-ig van köze a kuplungnak a valós menetteljesítményhez. Utána már semmi.
Én elmondtam, hogy mivel kell kezdeni és mit hagyj a végére. Ha nincs gyakorlati tapasztalatod a robogóhangolásban, hogy mi miért van, akkor előtte olvasgass egy kis szakirodalmat. Pl itt. Ha ezután van kérdésed majd válaszolok-segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest