Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
ludsimon #59663 üzenetére
Mint mondtam, nem feltétlenül használ a magas fordulat, de nem lehet kijelenteni, hogy 600rpm és 6000rpm közt 10x-es a kopás...
Gyári motor volt, ha erre értetted a legendát, van, aki látta, próbálta, megvette (utóbbi fórumról eltűnt mostanában). Gyári görgővel, gyári méretű szíjjal... stb.
Nyelezés 4-15km-es távokon 70km/h-s szakaszokon általában 65 körül... A szíj kifutása után még hagytam a motort feljebb pörögni, de nem mindig húztam teljesen koppig a gázt. Egyszer lejtőn sikerült 80km/h-t kipréselni a gépezetből, de az már nekem fájt. Plusz 10"-os kerék, gyenge futómű, dobfék nem a legnyerőbb párosítás volt hozzá, de teszt üzemben kibírta. Képet nem feltétlenül tudok mutatni, de kamuzni nem szokásom. Se fogyasztásban, se szervizelésben, se másban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest