- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
wharfedale #48348 üzenetére
De akkor minek ez az elnevezés?
Nem neked ment a smiley, csak nem értem, hogy miért kell megkavarni a "laikus" embereket.
Ez jó lenne a robogóba? -
bradam
aktív tag
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
bradam #48340 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, most szeretnél jogosítványt csinálni? Ha már korban megvagy, nem szórakoznék... Ha A2 szóba jött, a sima A nem sokkal drágább, és később nincs fejfájás, ha akarnál esetleg egy 2kW-tal nagyobb motort mint A2.Szerintem városba egy 150-250ccm-es motorral jól jársz. Mivel a 125-nél kicsivel nagyobbakat nehéz eladni, azoknak az ára lejjebb van, mint a B125-tel vezethetőknek...
-
Grass
aktív tag
Suzuki lets pallet 4t-hez (márkakereskedő azt mondta UZ 51 névre is hallgat) keresek kuplungszerkezetet. Túrom a netet de nem találok ilyesmit. Van tippedtek merre keressem?
-
30z.Samu
félisten
válasz
wharfedale #48339 üzenetére
Suzuki Ran.
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Habár nem vagyok teljesen új a motoros világban, városi(Bp.) közlekedésre még nem használtam, ebben kérnék egy kis segítséget.
1. Lerágott csont gondolom, alapvetően B125 / A2-ben gondolkozom, városon belűl elég talán a kisebb kategória. de megéri balesetvédelmi szempontból (nagyobb erő, tömeg stb.) A2-re hagyatkozni?
2. Minél többet szeretném használni, tehát télen is ha lehet (Napi 2-3-4 óra BKV-zás nem túl hatékony), (természetesen hó, jég, fagy kizáró ok
), szoktatok hidegebb időszakban is motorozni?
3.BP specifikus: Minél drágább lánc, minél olcsóbb motor elég a lopások ellen, ha frekventált helyen állok meg? Parkolás hogy van a belvárosban, ugyanúgy parkolójegyes szisztéma, mint az autóknál?
Egyelőre ennyi ami eszemben van, de biztos jövök még majd, vannak nem tiszta dolgok az egésszel kapcsolatban.
Köszi előre is
-
-
üszök
őstag
válasz
korcsillio #48330 üzenetére
Én meg most fejeztem be a fűnyírást,és szakad rólam a víz.
Eszek valamit,és megyek is motorozni valamerre.
-
30z.Samu
félisten
válasz
wharfedale #48334 üzenetére
Azt ugye nézni kell, hogy 12V-os-e az akku, de a sorozatszámot kell nézni? Gondolok itt arra, hogy C4LB-s akku volt benne.
-
wharfedale
csendes tag
válasz
30z.Samu #48328 üzenetére
Szia!
A 20. kerületben van egy cég, csak akkuval foglalkoznak.
Korrektek, rugalmas a garanciális ügyintézés is, már többször vásároltam tőlük.
Vagy, ha ez messze van, és van autószerelő ismerősöd, az U-betűs alkatrész kiszállító cégtől is tudsz rendelni, bár ez kicsit drágább, és ha gond van kevésbé segítőkészek. -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Bőr kabát, farmer, hentes kötény... 70km/h-nál nem fáztam.
-
Skizz
addikt
válasz
Itt meg szakad éjcaka óta.
Pedig már gurulnék.
-
kcsa
veterán
válasz
Meg is érdemled.
-
Skizz
addikt
Hát még ilyen szar időt....
-
korcsillio
addikt
válasz
wharfedale #48306 üzenetére
Kicseréltem az üzemanyag csöveket,kitisztítottam az injektort meg a nyomástartót és eddig úgy néz ki hogy jó lett.
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Piaggio nrg olyat csinal az uzemanyag kijelzo tele tankolas utan kb 1 ora mulva lemegy negyedre hirtelen majd kb 5 perc mulva fel tankot mutat.ossue vissza ugral neha.aztse tudom mennyu benzin van benne mar.mitol van ez?mi a hiba?
-
Sziasztok!
Honda Dio ZX, ha nem jár a motor elkezd folyni az olaj a karbiból a levegőszűrő felé, kb fél deci egy nap alatt kijön belőle...olajszivattyú csere?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ha a RESZURSZ-1 típus, akkor elhiszem: a töltőárama fokozat nélkül állítható (a műszeren látod), a 14,4 V elérésekor meg lekapcsol. A többi régi autós töltő viszont nem ilyen... Nekem is volt valamikor, de az öcsémnek ajándékoztam vagy 10 évvel ezelőtt.
szerk: az összes többi orosz töltő mind sz*r volt kis kapacitású akkuhoz....
-
golyani
őstag
ami nekem van töltőm, azt ilyen zselés akkuhoz vettem még régebben azzal töltöm a motor akksit is. mondjuk én ráakasztok egy multimétert aztán nézegetem a feszkót.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok, egy kis robogóba való akkut meddig kell a töltőn hagyni, ha csutkáig lemerült? Köszi előre is!
-
-
üszök
őstag
válasz
wharfedale #48306 üzenetére
Te ismersz ilyen szervízt? Mert nem sokan vannak akik komolyan tudnak diagnosztizálni.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Szerintetek sok a 31000km a Runeszba?1999-es évjárat.
Ugye pár napja fent van eladó soron a Runesz vagy esetleg cserélném 50-es tuning nélküli gyári állapotú robogóra.
Hívott egy érdeklődő,és azt mondta ,hogy gázosan sok a km benneAz a baj ,hogy azt nem tudom mikor lehetett benne cserélve a dugó vagy ilyesmi:-( Létezik hogy még az eredeti gyári lehet benne?
Nagyon vigyáztam rá enni lehet róla meg minden ,de én már nem szarakodok tovább nagy köbcentis robesszal engedély/forgalmi nélkül(törzskönyv van )
Van amikor kerülő úton jövök haza mert a rendőrök mindenkit megállítanak
Fosok :-) Ennyi!
Az árából majd lehet lesz egy jogsi is. -
wharfedale
csendes tag
válasz
korcsillio #48303 üzenetére
Az értékeit, így fejből nem tudom.
De a legjobban úgy járnál, ha elvinnéd egy hozzá értő szerelőhöz. (olyanhoz aki nem csak simsonokat szerelt)
Rengeteg időt, pénzt, bosszúságot megspórolsz magadnak.
Jobban jársz, mintha vaktában el kezdesz alkatrészeket vásárolni, és koránt sem biztos, hogy rosszak.
Alapjaitól vizsgálja át a motort, megnézi a membránt, szimmeringeket, kompressziót mér, megméri az üzemanyag és a kompresszorának (nem kompresszió) nyomását.
Ellenőrzi az injektor fejet, benne a nyomásszabályzóval (ez is tönkre szokott menni).
Lerakódásokat, csőcsatlakozásokat, tömítettségeket.
Az injektoros technika sajnos nem nagyon tolerálja az otthoni bütykölést. -
üszök
őstag
válasz
korcsillio #48301 üzenetére
Megkérdezhezem mennyit akar érte kompletten,és mi a használható belőle.
-
korcsillio
addikt
válasz
wharfedale #48302 üzenetére
Minek-mennyinek kellene lennie?pl.kompresszió vagy benzinnyomás...
-
wharfedale
csendes tag
válasz
korcsillio #48301 üzenetére
Szia!
Probléma lehet, alacsony kompresszió, valahol fals levegőt szív (pl: főtengely szimmering), kompresszor probléma (nem hoz létre, vagy elejti a nyomást).
Ezeket kellene első körben ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest