- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
Topikgazda
-
Spenike
tag
Köszi a kimerítő választ! ,)
50-es a moci 2004-es vízhűtéses karburátoros 1 sport kipufogó van rajta, szét még nem szedtem nem néztem meg hogy mik és milyen állapotban vannak benne 1 hete vettem szervizből palival meg beszéltünk 1 hónap garit, bármi van vigyem vissza, ma vissza is viszem!
Remélem megoldják...
Ui: kontraszt rugó kérdés melyiket vegyem ahogy utána olvastam itt is vannak különböző erősségűek nem akarnám tuningolni tehát nekem csak az kell meglegyen minimum a 70es végsebesség meg előttünk van 1 elég nagy domb 90 kiló vagyok felvigyen! ,)
Pl.
[link]ennél 32kg-mot ír ez elég lenne nekem ?
Meg a görgőket mondták az gyárilag úgy tudom 5,5-es elég lenne ide is gondolom az 5gmos ? -
sityupityu
Topikgazda
Olyat kérdezel amire így nem lehet válaszolni! Ezt így senki nem fogja megmondani. Ezt te fogod majd látni abból, hogy milyen a gyertyakép, és érezni, hogy hogyan megy.
Ha összeraksz két ugyanolyan motort ugyanazokkal a cuccokkal, még akkor is lehet eltérés.szerk: Ez kb olyan kérdés, mint amikor valaki azt kérdezi egy fórumban, hogy hány grammos görgőket használjon egy átvariált motorhoz. Ki tudja így megmondani? Majd a hangolás után derül ki.
-
gabe_
őstag
-
sityupityu
Topikgazda
-
sityupityu
Topikgazda
-
sityupityu
Topikgazda
-
sityupityu
Topikgazda
-
body007
addikt
-
gabe_
őstag
-
Bilux
veterán
-
dzso22
senior tag
-
dzso22
senior tag
-
dzso22
senior tag
-
dzso22
senior tag
-
body007
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
-
bali2488
csendes tag
-
üszök
őstag
-
Tibroo
aktív tag
-
jFox
addikt
-
Tibroo
aktív tag
Megoldódott a probléma!
Kipufogóban,a torok kanyarulatban volt egy vas cső beszorulva,most végeztem a kiszerelésével,és az összeszereléssel!Hát nem volt egyszerű fél 11-töl idáig!
Ki is próbáltam,hát nehéz volt leszállni róla,egyáltalán nem szaggatott nagyon megvadult a gép,és a hangja is más lett,kicsit szebb,nagyon tetszik!
Hát szidhatnám az olasz vagy a német dolgozót aki összehegesztette,de a lényeg,hogy most már semmi baja a gépnek!
Köszönöm mindenkinek a segítséget,tanácsot!
-
üszök
őstag
-
Csillag01
aktív tag
-
üszök
őstag
-
jFox
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
-
Papa18
tag
-
golyani
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
akos3
addikt
-
body007
addikt
-
üszök
őstag
-
body007
addikt
Dio af28 de sok infóm nincs róla, nem én csináltam

Csak mikor vettem rá egy gyári légszűrőházat (gyári betéttel) megfulladt a gép... Szétszedtem a karbit és láttam, h 100as benne a fúvóka. A légszűrőházat kénytelen voltam kiluggatni, h kapjon levegőt
Meg kapott nem túl sűrű szivacsot is. Most rendeltem rá egy ilyen légszűrőt 
-
body007
addikt
-
gabe_
őstag
-
oliwire
őstag
Nekem is hasonló van, nekem a gyertya tisztítás után jó volt, pár napja szintén ez, valószínűleg már csere is kell, nem elég tisztítani. Csak nekem rosszabb a helyzet, mert a berúgóracsni elkopott és nem lehet már berúgni, így 2 dolgot kell megjavítani. De ha valakinek más ötlete is van, írja le, nekem is jól jön

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó az a gyertyakép.

Jellemzően Agip-nál tankolok.

Meg kapott nem túl sűrű szivacsot is. Most rendeltem rá egy ilyen
nyogo83
sityupityu