-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Yamaha aerox 50cc3 ha jól tudom 105 kuplung kell. A 107 is jó hozza vagy harangot is kell nagyobbat venni?!
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Spenike #64723 üzenetére
Ha dombon elfogy az ero, kontraszt rugod elgyengult.csereld ki.
A levego-benzin arany a kovetkezo kepp alakul: ha keveset kap 3/4 gazig az a suber tun levo suberzegert kell alitanod. Felulrol lefele kene beloni. Szal ha elfogy az anyag,szegenyes a keverek akkor tedd lentebb a zegert. 3/4 gaztol nyelgazig a fofuvokat kene cserelned nagyobra. Tobb fajta letezi, attol fugg milyn karbid van. 17.5 phva m6 menet.19-21 phbg m5. Gyari 50es vas robikba 17.5 karbival kb 70-80 fofuvi, 70es vas hengerhez 21 karbival kb 80, 70es aluhoz 90-100 ig. Hogy keveset kap a gyertya képből tudod megallapitani vagy a motor viselkedesebol. Ha sok levego keves benya vilagos, feheres nagyon a gyertyakep azzal vigyazz mert ragadni fog, ilyenkor lehorog. Ha sok a benya akkor darál es benzines a gyertya meg sotetebb szinu. Ha keveset kap akkor melegszik a motor, a benzin is huti de azse jo ha sokat kap mert nem tud ontisztulni a gyertya. A hoertek is fugg. Ngk-nal 50es vashoz 7-es, 70es vas 8-9es, 70es alu 9-10-11. Amugy 70es alunal meg a suber tu alakja is szamit. A dellorto kb 30 fele alaku tut gyart hogy a megfelelot megtalald. -
Csillag01
aktív tag
Hali
S6 r1200 hanyas fofuvokat javasol kb aki ert hozza? 21 phbg karbi, sport legszuro, 70 alu henger.
Most m5 94 van benne egy tecnigas triops kipuval, de sztem az keves lesz a masikhoz. -
Csillag01
aktív tag
válasz
sityupityu #64686 üzenetére
Nyelgazon nem.csak 3/4 gazig. De nem mehetek a falun vegig nyelgazon, az osszes fakabat engem kergetne😀 meg felkenodnek ha ramfekez elottem 1 trabi😉
-
Csillag01
aktív tag
válasz
sityupityu #64682 üzenetére
Nem ment jol. Kulomben nem irkalnék 😅. A rozsaszines, pirosos gyertyanal amit jonak neveztek kb 2-3 percig rangat, fullad, horog, ránt de kb ezt igy egyszerre.sztem hideg.nagy neki a 10es.
Na mind1. Lehet dobok ra egy r/t 24 pwk karbit. Az turbojet-est.elvileg annak lapos a subertuje, nem zavarja az alakja az aramlast ennyire mint a phbg karbinal😉 -
Csillag01
aktív tag
válasz
sityupityu #64677 üzenetére
Nyelezett mind1ik, kb 5km utani kep. Kb 32 fok kinti homersekletbe.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
sityupityu #64674 üzenetére
-
Csillag01
aktív tag
Hali
S6 r/t pwk 24 karbit vennek.lepukkan, hianyos nem erdekel.
Malossi vl14 vagy vl16 membrant pigire
Es erdekelne meg stage6 vagy koso digitalis fordulatszam merő. -
Csillag01
aktív tag
Hello
Vennek jo allapotu 21 pwk karbit, stage6 drag race piros legszurot,nrg oldaltamaszt, gianelli shot v4-et piaggiora!
Vagy cserebe van pigis malossi vl11 membran,stage6 gyorsgazkar,feher teloemelo,stage6 benzinszint mero mini lcd,doppler forgathato szivocsonk stb
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Atszeretnem huzni a robogom uleset feherre!
Vki vmi linket tudna dobni ahol anyagot lehet hozza kapni ami a vizet,napfenyt birja? -
Csillag01
aktív tag
Es mitol feher a gyertya kozepe?
Sok levego ,keves benzin? -
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Segitseget szeretnek kerni.
Setup: piaggio nrg power dt (levegos)
70cc vas malossi sport henger
19 tuner karbi,90 fuvoka
Malossi e5
Ngk bpr8esTunetek: nagy melegbe par 100 meter utan elkezd fulladni,majd megall. Csak kis gazzal,lassan tudok haladni kb 20-30km/h. Kozepes vagy nagyobb gaznal lefullad.
Ha lefullad par perc utan ujraindul. Fotengely szimering cserelve,karbi,legszuro tiszta. Hangsulyozom csak ebbe a nagy melegbe fullad, amugy nem.Tippek?
-
Csillag01
aktív tag
Hali
A gyari gariator szij 811x18.5x8 en 814 mm hosszut vettem. Gondot fog okozni vmiben ha hosszabb 3mm-el?
Idiotak ,szociopatak valaszabol nem kerek. Kosz -
Csillag01
aktív tag
Hali
Rms markarol velemenyek?
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Piaggio nrg olyat csinal az uzemanyag kijelzo tele tankolas utan kb 1 ora mulva lemegy negyedre hirtelen majd kb 5 perc mulva fel tankot mutat.ossue vissza ugral neha.aztse tudom mennyu benzin van benne mar.mitol van ez?mi a hiba?
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Kerlek segitsetek aki ert hozza privibe.
A gondom az lenne hogy kilett cserelve az 50 henger egy 70 hengerszettre.minden jo es szep lenne de a motor csak porog 50 megy 9-10 ezres fordulaton.a szetelo a kuplung pofakat monja h xsereljem ki de o inkabb autoyuetelo valojaban osem tudja.8000 fordulaton megy 38-40km ,el amugy erezni hogy menne mint allat a motor de csak porog.aki tudja a megoldast irjon. Elore is kosziJa a regi dugo ami kezdett bealni.latszik hogy megszorult a hengerbe a bemardasokon.
-
Csillag01
aktív tag
Hali
2009 Piaggio nrg dt 50 cm3 robogot nem inditja be az onindito.tekeri mint allat de semmi.mi lehet az oka? Csak rugasra indul.karbi tiszta , tomitesek jok.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
30z.Samu #48068 üzenetére
Ez szandekos volt.a busz sofornek tisztaban kell lennie a busz mereteivel.sokkal nagyobb ivben kellett volna kieloznie.nagy ivben elozunk nem ugy hogy suroljuk vagy leszoritjuk a masikat.ha meg nincs lehetoseg erre akkor megkelett volna varnia a busznak mig megtudja elozni biztonsagosan.ismerosommel ugyanez tortent Miskolcon teljesen ossze torte magat ,betort a feje,karja eltort meg jo hogy tulelte egy buszos jovoltabol.borzalmasan veszelyes cangával a kozlekedes ekkora buszok kozott.eselyed sincs tulelni ha atmegy rajtad....
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Tibroo #47968 üzenetére
Hali
Nem akarlak elkeseriteni de nekem volt aprilia sr50r i.e injectorosba.a fogyasztasan kivul csak negativ dolgokat tudok rolla elmondani.1x elis romlott az injector 50 ezret fizettem szerelessel egy hasznaltert.utanna elis adtam.csak karbis motort veszek mar....egyszerubb.konyebb szerelni es nem utolso sorban olcsobb is ha javitani kell vagy cserelni.
-
Csillag01
aktív tag
MOL Dynamic Moto 2T
Kétütemű motorkerékpár olaj"Kétütemű motorokhoz, JASO FD; ISO-L-EGO; Piaggio; Husquarna"
Csúcsminőségű, teljesen szintetikus, katalizátorbarát, előoldott motorolaj, korszerű, kétütemű, keverékkenésű és olajbefecskendezős (autolube), illetve a repülősportban használatos motorokhoz. Rendszeres használatával - csökkentett füstölési hajlama és megnövelt kopásgátló tulajdonságai révén –, a motor minden részén tökéletes tisztaságot és védelmet biztosít.
Alkalmazható 1:50 keverési arányig, a motorgyártók előírásainak betartásával
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Nem neztem de gyarilag 12-es van benne elvileg.esetleg nem tudnal nekem segiteni hogy a gyari karbija 17.5 abba milyen fuvoka kene ehez a 70es hengerhez kb? 0.65 esetleg 0.77 elég vagy esetleg meg nagyobb?a variatorba 4.3 grammos gorgoket rendeltem vagy nehezebb kelett volna?
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Mi a velemenyetek errol a tuning hengerrol? Ezt rendeltem meg.vkinek van esetleg tapasztalata a Malossi henger szettrol?
-
Csillag01
aktív tag
hali
PIaggio nrg power 50 dt motorom (2009) olyat csinal hogy menet közben kb 3-5km megtétele útán kb 50-60km/h val megyek es hirtelen leall egy pillanat alatt a motor,olyan mintha levennem a gyujtast.megall a motor futyulo hangal,gyujtas persze rajta.utanna ujra is tudom inditani.mi lehet a hiba oka?
tippeket kernek teljesen tanacstala vagyok.tulmelegszik a motor? vagy letilt? vagy elektromos hiba? henger? olaj adagolo szij?
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Szabolcs megyeben keresek szerelot aki ert a robogokhoz.hengert,dugattyut,gorgot ilyesmiket kene cserelni a motoromon.Piaggio nrg power 50 dt leghuteses.privatba varom a jelentkezoket,vagy tippeket olyan szerelorol aki ertis hozza.
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Kb 2 hete vettem egy piaggio nrg dt (2009) motort.eddig is nehezkesen indult (3-5mp oninditozas)de mostmar besem tudom inditani.az aksit mar lemeritettem. hosszas rugdosasra indul de az vmi nagyon brutal 5 perc .ez nem egeszseges.ha beindul viszont akkor mar semmi baja csak hosszas allas utan csinalja (kb 6 ora).a masik gondom hogy az letezhet hogy az olaj tartalybol ami keveri a benzint elfolyik az olaj? Hany litetes az olajtartaly?mikor megvettem tele volt ontve 1tankolas utan 1 litert ontottem utanna.nem letezik hogy ennyi olajat megevett.ha vki tud ertelmes valasztvadni,megkoszonnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest