- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bradam
aktív tag
válasz
energy4ever #74739 üzenetére
Köszi, de Hondához elég nagy kedvezményem van, ezért erre a két típusra esett a választás
Köszi nyogo83
-
bradam
aktív tag
Sziasztok! Új 125CM-es robogó vásárlása előtt állok, és a Hondától PCX és SH jött szóba, viszont nem tudok dönteni a kettő között. Az SH-nál a hátsó ABS és a nagyobb gumi szerintetek megéri a felárat? Csak Budapesten lenne használva, semmi autópályázás vagy ingázás
-
bradam
aktív tag
válasz
energy4ever #74617 üzenetére
Én A1B-t csináltam, ott a felsőt kellett
-
bradam
aktív tag
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Habár nem vagyok teljesen új a motoros világban, városi(Bp.) közlekedésre még nem használtam, ebben kérnék egy kis segítséget.
1. Lerágott csont gondolom, alapvetően B125 / A2-ben gondolkozom, városon belűl elég talán a kisebb kategória. de megéri balesetvédelmi szempontból (nagyobb erő, tömeg stb.) A2-re hagyatkozni?
2. Minél többet szeretném használni, tehát télen is ha lehet (Napi 2-3-4 óra BKV-zás nem túl hatékony), (természetesen hó, jég, fagy kizáró ok
), szoktatok hidegebb időszakban is motorozni?
3.BP specifikus: Minél drágább lánc, minél olcsóbb motor elég a lopások ellen, ha frekventált helyen állok meg? Parkolás hogy van a belvárosban, ugyanúgy parkolójegyes szisztéma, mint az autóknál?
Egyelőre ennyi ami eszemben van, de biztos jövök még majd, vannak nem tiszta dolgok az egésszel kapcsolatban.
Köszi előre is
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek városi(Bp) közlekedésre érdemes lenne Akorl vizsgát letenni(18éves lennék), vagy elég a B125 is? Igazából nem tudom,hogy megéri-e a plusz befektetés egy nagyobb motorra, vagy elég lenne a B125 is amíg a rendes A jogsit meg tudom szerezni
Esetleg tudnátok egy linket adni,ahol le van írva,hogy milyen szabályok vonatkoznak a 125ccm-es motorokra?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest