- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka, hogy ha teljesen betekerem a benzin-levegő keverék állító csavart, akkor a motor továbbra is jár, akár percekig is?
Alapjárati csavart is akármennyire kitekerem, továbbra is jár a motor, és az alapjárat sem csökken.
A motor könnyen indul, nem pörög fel, összességében jól is megy. Gyertyát néztem, a színe inkább feketés volt, mint barna, ezért is kezdtem el behangolni, ekkor vettem észre, hogy az alapjárati csavar tekergetésre nem igazán reagál, és a keverék állító csavart teljesen betekerve a motor továbbra is jár. Esélyes, hogy fals levegőt szív a motor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest