- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Van egy WRT54GL típusú routerem, amivel szerintem van valami gond. 2 éve vettem és akkor még minden rendben volt, amikor nyár végéig használtam itthon a DSL-emen. Elvittem akkor albérletbe és ott is jó volt egy darabig, majd egyszercsak anyira belassult, hogy... UPC netünk volt akkor 20 megás, így indokolatlanul volt lassú (betárcsázós szint). Akkor valaki az albérletbe frissített egy Frimeware-t és akkor megjavult 1-2 hónapra, majd ismét belassult, de nem annyira. Most itthon vagyok ismét és használnám a DSL 2 megás netemet. 1 hónapig nagyon gyors volt, semmi gond nem volt, de hírtelen minden rosszra fordult. Meg-meg szakad a net, ma pl szinte egyáltalán nincs. 2 percenként bejön 10 másodpercre a net, de akkor is olyan lassú, hogy éppcsak idetaláltam a fórumra. Megírni is alig tudtam a hozzászólást. Most lehúztam a routerről a gépeket, így csak a bátyám gépével tudom elérni és innen is írok már, mert az enyémről feladtam, de most úgy néz ki, hogy router nélkül itt jó. Ezért gondolom, hogy a routerrel van a gond, csak ne mtudom, hogy beállításbeli probléma, vagy én csinálok valamit rosszul. Igaz, hogy semmit nem értek a hálózathoz, így azt állítottam be routerbe, hogy legyen jelszó a nethez, meg a felhasználónevet és a jelszót írtam be. Mást nem állítottam, mert nem értek hozzá, de lehet, hogy kellene. Amúgy még azt is megemlíteném, hogy két éve 70-80%-os volt a jelerősség, most már 20-40%. Nem tudom, hogy mitől van ez. Edimax kártyám van. Nagyon megköszönném a segítséget, vagy az építő jellegű hozzászólásokat
Köszönettel: oliba
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest