- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
zsolt501 #6976 üzenetére
"UI. a mindennapos használat mellett egy átlagos felhasználónak (aki nem akar hotspottot működtetni) és nincs egyéb extra őrülete annak tökéletes választás a Tomato WRT54GL-el.
Ez saját tapasztalat."
Ezt kár túldimenzionálni. Mint korábban írtam, ez szerintem manapság sokkal inkább ízlés, mint stabilitás vagy más egyéb tulajdonság kérdése. Mindennapi használatra alkalmazom már több éve a DD-WRT-t, nálam több routeren sem volt instabil (mondjuk sose telepítettem béta, de még RC-kiadást se), se a micro, se a standard kiadás. Manapság meg végképp, hónapokig mennek vele a routerek 7/24-ben. Nincs egyéb extra őrületem, de nekem ez vált be, ezt szoktam meg. Gondolom mások is így vannak vele. Ez semmit sem von le más 3rd-party firmware értékéből, legyen az akár a Tomato, akár egyéb kiadás. Ezért szerintem a DD-WRT is éppen úgy tökéletes választás. Mellesleg jóval több hardverre létezik, de csak ettől nyilván nem lesz automatikusan jobb. A korábbi WRT54G v5-ös routerem erre predesztinált, oszt' ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch V2
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest