- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottika
tag
Sziasztok!Van egy wrt54g v5 ös routerem.Felraktam a dd-wrt firmwaret.Esetleg nem tudja valaki a gyárit hogy tudom visszafrissíteni?Ezt sem volt egyszerü felrakni,ugyebár a v5 miatt,de pár lépésben sikerül.Azóta ez megy,de a garancia miatt ugyebár nem ártana ha tudnám a gyárit milyen módon lehet visszarakni,mert a dd-wrt nem engedi!Köszi a segítséget ha tudtok valamit.
-
Tibi III
csendes tag
Egy évvel ezelőtt kaptam egy LynkSys WRT54 GC típusú WiFi routert, ami azóta is kíválóan működik kábeles üzemmódban. Most vettem egy laptopot, amiben van beépített WiFi, ezért szerettem volna átkonfigurálni a routert WiFi üzemmódba is. Azonban nem sikerült hozzáférnem a router konfiguráló web-felületéhez, mert a (módosítatlan) felhasználónév/jelszót nem fogadja el. Resetelés után megkiséreltem a gyári /(default) felhasználónévj/elszó párosítással, szintén eredmény nélkül. Válasz: Unauthorized. Próbálkozásaim során azonban több ellentmondással is találkoztam a CD-n kaptt User Guide-el kapcsolatban.
1) A User Guide-ben IP címként egyszer 192.168.01, egyszer pedig 192.168.3.1 szerepel. Ugyanitt a default felhasználónév/jelszó páros admin/admin.
2) Ugyanakkor a készülékre rányomtatva IP címként 198.168.1.1 van, míg a felhasználónévre "clear all", jelszóra pedig admin van feltüntetve.Sajnos a feltüntetett variációk egyike sem enged hozzáférést a konfigurációs oldalhoz (többszöri resetelés után sem).
Kérdésem ezek után (csodálkozva az ellentmondások és a sikertelenség okán):
Mi a fenti készülék konfigárálásához ténylegesen használható(!) default felhasználónév/jelszó páros?
Mihamari szíves válaszokat várva:
-
sitan
csendes tag
Sziasztok! Sikeresen updateltem tomatora (1.13 linksys wrt54gl). Azóta nem tudok belépni a routerbe a 192.168.1.1 ip-n (reset volt már). Szerintetek mi lehet a gond?
köszi sitan
-
dybo
tag
Hi! Tomato-n hol kell beállítani, hogy tudjak hostolni netes game-ben ?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Petisz84 #3084 üzenetére
engedélyezed a sd/mmc támogatást, aztán reboot (ez a legegyszerűbb, lehetne kézzel is szöszmötölni). utána automatice felcsatolja, asszem. régen csináltam, de asszem hamarosan ismét nekiesek.
más: valaki fordított már cuccot erre a routerre? nem igazán találtam semmi értelmes infót róla.
-
Petisz84
tag
Sziasztok!
Próbált már vki SD kártya foglalatot "hegeszteni" a routerbe? Ha igen milyen tapasztalatotok van?
Ha már beforrasztottam akkor hogyan csatolom fel, illetve fel tudom-e csatolni hálózati lemezként? -
hzcs
senior tag
ma reggelre a routerem nem routolt. Gép csatlakozott a routerhez, router csatlakozott a netre, kapott ip-t, de net nem volt. Disconnect, redial után se, csak a telnetes reboot segített. Első eset volt.
Különösebb gond nincs, csak gondoltam leírom -
Edyboj
csendes tag
Bon3ss! A WAN IP címet a DD-WRT alatt hol kell beállítani?
-
Fboy
aktív tag
gyári fw, 54gs v6-os a router. Mindegyik gép vezeték nélkül kapcsolódik hozzá és random, hogy melyiken nincs net. Úgy kell elképzelni, hogy néha egyik gép nem tud fellépni a netre, illetve a router admin felülete se érhető el róla. De az usb-s wifi progija (ralink) és a windows szerint is kapcsolódva van a routerhez a gép.
-
dybo
tag
Na azóta stabil a kapcsolatom, szóval úgy látszik valóban a kábel modem volt a ludas. Ha valaki tud vmi jó kis tippet tomatohoz, akkor nyugodtan írjon.
Neten való játszás (warcraft 3) még mindig lagos... -
Fboy
aktív tag
Az mitől lehet, hogy 3 gépből 2 kap netet, a 3.-on viszont nincs net. Véletlenszerűen fordul elő és csak a router újraindítása segít.
-
bnss
veterán
válasz
Rommel6600 #3071 üzenetére
A logokra gyanakodtam, de ahogy mondtad nem őrzi őket a végletekig. Különösebben nemzavar a kérdés, amíg nem konvergál a nulla szabad memória mérethez.
-
Rommel6600
őstag
Szerintem az uptime nem befolyásolja (vagy elhanyagolhatóan) a használt memória méretét, ugyanis a router álladnó feladatot lát el, azaz egy nap alatt is azt csinálja mint 84 nap alatt. A log mérete is maximálva van, a bandwidth monitor statjai amik foglalják le apránként a helyet, de ezek mind elhanyagolhatók. Ha nagyobb a terhelés (több gép van rákapcsolva, nagyobb a forgalom, több a létrehozott kapcsolat) akkor elképzelhető hogy több memóriát foglal le. De például az iptable is csak bizonyos ideig "őrzi" az adatokat, utánna megszabadul tőlük.
Valószínű épp kifogtam valami folyamatot, ami alatt több memóriát használt, de aztán fel is szabadította. -
bnss
veterán
válasz
Rommel6600 #3069 üzenetére
Passz, nálam változatlan a memória használat, csak a tíonlájn akadozik.
-
dybo
tag
Na helló!
Miután 5napja írtam t-online-nak is levelet, tegnap válaszoltak, ma meg kijött egy műszakis, aki kicserélte a modemet. Azt mondta ez már egy elég régi típus (már 5éves biztos volt), és hogy ez volt a baj, az allandó szakadásnak.
Hát most majd kiderül, ha éjfélig nem szakad akkor már bizakodom.Csak azért írtam le, hátha majd valakinek lesz hasonló problémája!
Ja és köszi az eddigi segítséget, tippeket!
üdv -
bnss
veterán
válasz
krisz073 #3062 üzenetére
Gyári fw vagy valamely 3rd-party fw?
WAN Setupban kell Dynamic IP-t kiválasztani, és ott a hosztnévhez/DHCP kiszolgálóhoz kell megadni azt a bizonyos IP címet, amit ki tudsz deríteni, ha direktbe kötöd a PC-d a modemeddel és kiadsz egy ipconfig /all parancsot.
Rommel: legalább letesztelted, hogy menniy kapcsolatot visel el a "kicsike". Memória állapota nálam: Total / Free Memory 14.20 MB / 4,776.00 KB (32.84%)
-
Rommel6600
őstag
63 nap uptime után jött az, hogy fater gépén megtelepült egy spambot. Ez még nem is lett volna probléma, ha nem hozott volna létre több mint 2000 kapcsolatot, amit hosszú időn keresztül már nem viselt el szegény, és egyszer csak rebootolt. Míg le nem kapcsoltam a gépet, a log tele volt IP table full, droping packet bejegyzésekkel... Csak ezzel a két félével.
Így aztán én is feltettem az 1.13-at
Nekem eddig csak az tűnt fel, hogy kevesebb a szabad memória:
14.20 MB / 4,132.00 KB (28.41%)
Régebben olyan 30-40% között mozgott ez az érték, ha jól emlékszem, na mindegy. -
bnss
veterán
84 uptime után jött az áramszünet, ennyi az uptime vadásaztnak.
-
TeeJay
félisten
válasz
Rommel6600 #3053 üzenetére
oéks köszi akkor ezt kipróbálom majd
4gép lóg a routeren és az alap FW-vel mostanság nem vagyok elégedett
meg mivel olyan környéken lakom ahol 18-20 másik wifi hálózat is van mindig keresgetnem kell olyan csatornát ami stabilabb
ahogy láttam ezekben van ilyen funkció plusz még újralehet indítani a routert webes felületről is ami pláne jó nekem -
krisz073
tag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni Linksys WRT54GL és UPC Chello beálltással kapcsolatban.
Router csere után az új Routeren bealítottam a régi beregelt Mac Adrest, de sajna nem működött így a net.
Elmentem a prov.chello.hu-ra ott megcsináltam újra a regelést, modem router újraindít és lő csoda ment is a net.
Próba képen még 2x-er indítottam újra a gépet és jó is volt minden.
Viszont reggel mikor újra bekapcsoltam a gépet akkor linksys router megint nem ment fel a netre bárhogy próbálkoztam.
A státusznál minden 0-a bármit próbálok csinálni.
Esetleg valaki tudna segíteni ,hogy mit kéne még beállítani? -
Én most futottam bele egy érdekes problémába, leírom hátha tud valaki valamit hozzászólni.
Adott két dsl kapcsolat Freestartos és Datanetes különböző címeken amelyek tökéletesen működtek egy-egy WRT54GL (gyári fw. illetve Tomato) routerrel és bittorrenttel.
Történt egy szolgáltatóváltás az Interware-hez mindkét helyen, az össz. változás ezen kívül annyi volt hogy átírtam a dsl login adatokat. A szolgáltatóváltás óta bittorrent vagy akár más nagyszámú kapcsolatot alkalmazó program esetén random általában 4-5 percenként, de néha másodpercenként disconnect van a szolgáltatótól.
Felhívtam az interware-t és ők mind a két helyen annyit látnak hogy a felhasználó bontotta a kapcsolatot. Ami rejtély, hogy nem a router gyenge hiszen az előző dsl szolgáltatóknál tökéletesen kiszolgálta ugyenezeket a kapcsolatokat. Tehát nem a max. connections-al van probléma.
Nem tudtam mit kezdeni ezzel a problémával szerencsére mindkét helyen 1 asztali + 1 wlan noti van, így fogtam letiltottam a routeren a want, átdugtam a modemből érkező utp kábelt az egyik switch portba. Mindkét gépen beállítottam a pppoe adsl betárcsázást, két login megengedett egy időben így szakadásmentesen működik minkét gép.
-
dybo
tag
Hát most is ledobott...Nem egyből, de kb. 1órát tudtam letölteni.
Érdekes volt hogy amikor már ledobott a "count current" még akkor is emelkedett. -
dybo
tag
válasz
Rommel6600 #3052 üzenetére
Köszi!
Habár nagyjából így volt beállítva, csak a None: 1800, Established: 14400 volt más, de remélem ér vmit hogy átírtam arra amit javasoltál! -
Rommel6600
őstag
A Tomato hivatalos honlapja szerint az 1.13 a legújabb. Nem tudok róla, hogy egyik verzió is stabilabb lenne a másiknál.
-
Rommel6600
őstag
Állítsd át a max kapcsolatok számát az Advanced>Conntrack&Netfilter menüpontban> Maximum Connections, mondjuk 2048 ra. A tcp timeout pedig a következőképpen nézzen ki.
None 300
Established 300
SYN Sent 120
SYN Received 60
FIN Wait 120
Time Wait 120
Close 10
Close Wait 60
Last ACK 30
Listen 120UDP Timeout pedig
Unreplied 30
Assured 180Így ha a torrent túl sok kapcsolatot hozna létre akkor sem lesz gond.
-
TeeJay
félisten
WRT54GL-re melyik Tomato FW-t kell felrakni ami a legújabb és stabil?
mert akkor kipróbálom én is -
dybo
tag
Na helló!
Rájöttem hogy amikor letöltök leginkább akkor dob le...Mi lehet az oka, lehet ez is vmi beállítás? Főleg torrentnél csinálja, de akkor se mindig, de szinte mikor akkor dob le, amikor megy vmi letöltés. -
Rommel6600
őstag
válasz
csuzmoj #3047 üzenetére
Én kipróbáltam az elsőt, meg az utlosót amit linkeltem, de nem sikerült.
A routeremen viszont nem a gyári firmware fut, hanem Tomato, ami tud WOL-t is. A router konfig felületére belépve és ott a WOL funkciót használva így viszont sikerült bekapcsoltatni a gépet.
Szóval nem tudom mi lehet a gond, két különböző elforwardolt porton keresztül is próbáltam az álatalam linkelt első és utolsó (azaz harmadik) oldalt!
Ha Te sem jársz sikerrel az általam javasolt oldalakkal, akkor ami biztosan járható út, az a gyári firmware lecserélése, és arra kívülről belépve bekapcsoltatni a gépeket. Ez esetben még portforward sem kell. -
csuzmoj
csendes tag
válasz
Rommel6600 #3045 üzenetére
egyelőre köszönöm, este kipróbálom.
üdv.
-
bonat
senior tag
tudtok nekem vmi linket küldeni ahonnan letudom tölteni a WRT54GS router magyar nyelvű leírását??
-
Rommel6600
őstag
válasz
csuzmoj #3043 üzenetére
Na jó, segítek, de nem én, hanem ez az oldal elmagyarázza.
Annyit tennék hozzá, hogy tetszőleges portot kell elirányítanod a gépeknek, nem muszáj pont azt ami a linken épp van 809 asszem. Javasolom, hogy 50000 feletti portot állíts be.Onnan kezd a linkelt oldal olvasását, hogy Click the Applications & Gaming link near the top of the page. Az előtte lévő pár dolog az bullshit.
A kép azt hiszem magáért beszél, de azért lírom hogy melyik bezőbe mit írj:
Application: Tök mindegy, egy név hogy később tudd minek forwardoltál
Start - End: több portot is el lehet irányítani mondjuk az 1100-tól 1200ig de neked most gépenként egy elég szóval ugyanazt a számot (a port számát) írd be mind a kettőhöz.
Protocol: Elvileg UDP-t használ a WOL de beállíthatsz Both-ot (azaz mindkettőt) is, nem lesz belőle baj.
IP Address: Annak a gépnek a belsőhálós ip-je aminek ezt csinálod. Ha nem tudod, akkor parancssor és ipconfig parancs megmondja.
Enable: pipa legyen.
Save és kész. -
koltain
csendes tag
válasz
ngabor2 #3041 üzenetére
Köszi a választ. Igazából nem tudom. Kiváncsiság hajt, meg az, hogy a Ventrilo kliens 5-10 perc után horror pingeket irogat. Portforward megvan, QoS is a legmagasabban. Kiv lennék, hogy a DD-wrt-vel is csinálja-e vagy máshol keressem a hibát. Esetleg ötlet valakinek? Most a legutolsó Tomato van fenn 1.13-as.
-
csuzmoj
csendes tag
rommel6600 és ngabor2:
köszönöm.egyelőre a dolog úgy áll, hogy a routeren beállítottam a DDNS-szolgáltatást, regeltem a DynDNS.comon.
most a munkahelyemről, ha beírom a regelt hostomat, akkor a router jelszavas bejelentkezési oldalára jutok, tehát a a munkahelyemről úgymond hazataláltam.
ezután fogok próbálkozni ezzel a forward dologgal, ami számomra teljesen sötét, de bittos így van
a felélesztendő gépen a biosban WOL aktív, a hardver/eszközkezelőben a hálókártyán kipipáltam azt, hogy az eszköz felélesztheti a gépet készenléti állapotból.Még valami: a windóz, amikor feltelepül, alapból feltelepül vele a távoli asztal kapcsolat is?
(winXP sp2 hun finetuned)szóval: próbálkozni fogok, de ha elekadok akkor lécci vki (akár kettőtök közül/akár nem) homályosítson már fel, hogy miként kell/kellene ezt a forward és távoli asztal dolgokat beállítani.
Köcce még1x és üdv.
-
Edyboj
csendes tag
Sziasztok!
A T-online internetemet szeretném megosztani LINKSYS routeren keresztül. A routeren a DD-WRT van fenn. Az alapvető beállításokat a legjobb tudásom szerint végrehajtottam (DHCP;dinamikus IP kiosztás, az asztali gépnek nem adtam IP címet stb.). Ennek ellenére az asztali gépemen nincsen internet. Tud valaki tippet adni, hogy miért nem működik az internet, mivel én már kifogytam az ötletekből.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
koltain #3035 üzenetére
lehet, hogy túl óvatos voltam, de nem akartam elszúrni a routert. először reseteltem (hard reset, táp kihúz, reset benyom, táp vissza, 30 mp-ig nyomott reset-gomb), majd visszatettem rá a gyári fw-t. alapbeállítások visszaállítása, majd ment rá a dd-wrt. lehet, hogy tomatoból közvetlenül rá lehetne lapátolni a dd-wrt-t, de valahol meg lett említve, hogy nem szereti, ha nem alapra megy. az a + 3 perc meg kibírható.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rommel6600 #3034 üzenetére
annyival egészíteném ki, hogy a routerben érdemes bekapcsolni a dyndns-t, hogy ne egy változó ip-t kelljen megjegyezni, csak egy nevet.
-
bonat
senior tag
tudtok nekem vmi linket küldeni ahonnan letudom tölteni a WRT54GS router magyar nyelvű leírását??
-
Rommel6600
őstag
Ha a jelerősséged jó, akkor felesleges, csak jobban melegedne. Akkor lenne értelme, ha a jelerősséggel lennének a problémák, ez ugyanis ezt állítja. 70mW fölé viszont ne nagyon állítsa senki, mert 70mW fölötti teljesítménynél már hűtést igényel a chip! A leégetése pedig nem granaciális probléma.
Valahol máshol lehet a gebasz, mert ha a jelerősség jó akkor az azt jelenti hogy jó a kapcsolat a géped és a router között. -
koltain
csendes tag
Sziasztok!
Gl-em van. Most tomato fut rajta, hiba nélkül. Van kis időm és kipróbálnám a DD-wrt-is. Miként kezdjek neki? Simán az admin felületről nyomjam rá a dd-t vagy valami trükk??
Bocs, de sok a 300x hozzászólás
-
Rommel6600
őstag
válasz
csuzmoj #3030 üzenetére
Helló!
Először is, jól döntöttél, hogy ezt a routert vetted meg, ez valóban egy nagybetűs ROUTER.
Na de térjünk a tárgyra.
Amit szeretnél, az megvalósítható. Annyi, hogy el kell forwardolnod egy-egy tetszőleges portot a gépeknek és kész. Nem nézek utánna hogy gyárinál ezt hogy kell, segíteni sem tudok a gyári firmware beállításában mert nem azt használom.
A lényeg, hogy a számítógépeiden, a bios-ban be kell állítanod, azaz engedélyezned a WOL azaz Wake On LAN funkciót. Ez lehetővé fogja tenni, hogy ha kikapcsolod a géped, a hálókártyád továbbra is működjön, és figyelje a hálózati forgalmat. Amint kap egy spéci csomagot (ún. magic packet), bekapcsolja a gépedet. Nyilván totálisan áramtalanítani nem szabad a gépet ha az akarod hogy ez működjön, csak ki kell kapcsolni.
Vannak az interneten ilyen oldalak, például ez a három (Online Wake-On-LAN, Depicus, remotewakeup.com tud olyat, hogy beírod a router címét, nem a belsőhálósat, hanem ami az Internet felől látszik, megadod annak a gépnek a hálókártyának a fizika címét amit szeretnél, és kész, az odal el is küldi a mágikus csomagot a routernek, ami a portot felismerve továbbítja azt a megfelelő gépnek, és ha jó fizikai címet adtál meg, máris bootol a géped.
Speciel, a harmadik oldalt (remotewakeup.com) javaslom az egyszerűsége és letisztultsága miatt, bár azt el kell ismernem, hogy egyiket sem próbáltam még.
Az elsőnél viszont előre be tudod ütemezni, hogy felébressze a géped. Ki kell próbálni őket. -
Rommel6600
őstag
válasz
Integra #3031 üzenetére
Csak tudnám hogy az a trió band 802.11a és 802.11n szabvány keveréke lenne? Vagy mind a kettőt külön külön kezelné, ezáltal nem kell megvenni hozzá a spéci Linksys cuccokat egy fél vagyonért? Akárhogyis van, érdekes hogy egyáltalán szóba kerül a 802.11a szabvány, mert nem igazán elterjedt.
-
Integra
titán
Linksys is keeping us busy with their new Ultra RangePlus family of home networking gear. Announced are the draft 802.11n Gigabit Router ($130 WRT310N, pictured), the draft-N Broadband Router ($100 WRT160N), and a trio of Dual-Band draft-N products including a USB Notebook Adapter ($80 WUSB600N), an ExpressCard Adapter ($80 WEC600N), and new Gaming Adapter ($90 WGA600N). The WRT310N and WRT160N both feature new un-Linksys designs with a dumbed-down, flash-based user interface and enhanced RangePlus internal antenna to keep the clutter down. The dual-band gear split the load between 5GHz (HD streaming or gaming) and 2.4GHz (everything else). The WGA600N, WUSB600N and WEC600N will be available soon, the others now.
-
csuzmoj
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Röviden és tömören:
Munkahelyemről szeretném elérni az otthoni 2 gépemet távoli asztal kapcsolattal, amely egy wrt54gl mögött van.
A router előtt adsl modem van, inviteles internettel, dinamkus ip-cím kiosztással.Van erre valami mód?
És ha a router mögötti gépek készenléti állapotban vannak, akkor felélednek-e vagy mindig bekapcsolva kell lenniük?
Végül: az egészhez semmit nem értek, a gyári cd alapján installáltam a routert is, amin gyári fw van és egyelőre müxik minden rendesen.
És mielőtt megkérdezné bárki is, hogy minek nekem ilyen router, ha hülye vagyok hozzá: mert a TI tapasztalataitok alapján (ami már nem kis közösség) jó kézikészülék ez! És akkor gondolom nekem is jó ez.Abba már bele se merek kezdeni, hogy ha lehetséges ezt kivitelezni, akkor kéne egy kis segítség is hozzá. Hálás lennék érte.
thx és üdv.
-
Integra
titán
láttátok már az új lakkfekete linksys wrt wifi router sorozatot????
áááááááááálomszééééép
és ha még továbbra is ilyen jó a belseje mint a mostaninak..
-
dybo
tag
válasz
Rommel6600 #3017 üzenetére
És akkor azt 42-nél nem is ajánlatos nagyobbra állítani? A Jelem maxon van, mégis lassú az oldalak böngészése.
Másik kérdésem: nincs olyan firmware, amiben a modemet újralehet indítani? Nem a renew, release-re gondolok.
Köszi -
Furymaxx
tag
hali
lehet hogy már valaki kérdezte de nincs kedvem 3000 hszt végignyálazni.
szóval hogy kell beállítani a masinát hogy a gamékban host lehessek és lásson a többi gép?UI: láma vagyok mert megérdemlem
-
Edyboj
csendes tag
Tonyk! Köszönöm, hogy válaszoltál! Így van nálam is beállítva és a kábel is jó. Akkor valami más lehet a gond csak tudnám, hogy mi.
-
Tonyk
veterán
1. Patch
2.: Ha ki van kapcsolva a dhcp:
IP:192.168.1.2
alháló: 255.255.255.0
átjáró: 192.168.1.1
dns: 192.168.1.1Ha nincs kikapcsolva a dhcp: minden automatikuson
(ajánlott kikapcsolni, ha nincs nagy jövés-menés a routeren (nem jönnek sokat barátok és még netezni is akarnak).) -
Edyboj
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, mert sehogy sem tudom beállítani a LINKSYS WRT54GL roteremen a T-online internetet. Két kérdésem lenne amivel közelebb kerülhetnék a megoldáshoz. 1. A számítógépet és a routert patch vagy crosslink kábellel kell összekötni? 2. A számítógép IP és DNS címének milyen értéket kell megadni? -
dybo
tag
Na hát...Most megint elkezdtem letölteni utorrentel, és megint akokr halt meg. Előtte jó pár óráig nem szakadtam...Mi a fene lehet ?
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Gs routerem van (v6, amin elvileg nem csak gyári fw lehet) gyári firmware-l. A beépített ddns-t használom, azon belül is dyndns.org-os accountom/hostom van. Azonban 4.-e óta nem frissíti a router és ilyen hibaüzenetet ír: Status: Name resolver fail, DDNS update fail!
A dyndns.org oldalon viszont tudtam frissíteni a hostot. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged