- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi1000
tag
melyik tomato firm a jó?.én az legujabbat teném de hátha van valakinek tapasztalata mert nekem nincs.
-
Tonyk
veterán
válasz
bazsi1000 #3495 üzenetére
Nem hinném, hogy bármi ördöngős dolog lenne benne.
Annó mikor hazavittem, ment fel rá a ddwrt, mivel nem jött be ment rá vissza az original. Majd egy perc múlva a tomato. Nem tudom ez volt-e a dolog nyitja, de nem haragudott érte. Ezek után akkor kerülöm is a ddwrt-t -
bazsi1000
tag
köszi.én úgy csináltam hogy ddwrt mini aztán standard v23 sp2 majd erről tomato 1.15 és azt nem értem hogy mikor kész volt (explorerben csináltam) kiadta hogy hibás oldal.monom jó reset és kész.aztán villogó power led és folyamatosan égő lan ledek fogadtak és se kép se hang.hálózati kábel nincs bedugva és értelem szerűen a ping se megy ennyi.
-
hzcs
senior tag
válasz
bazsi1000 #3495 üzenetére
Nálam simán ment alapról-ddwrt-re, ddwrt-ről másféle verziókra-tomatora-xwrt-re-megint ddwrtre. Simán működik firmware upgrade menüpontnál. Flash után célszerű nyomni 15-20 mp-ig nyomni a reset gombot, ez a hard reset.
Ma hoztak egy új wrt54gl-t, alapbeállításon admin/admin a belépés (régen volt ebből vita, hogy mi). Először feltettem a ddwrt v23 microt, de nem jött be az admin felület, segített a hard reset. Utána feltettem a ddwrt v23 standard generic-et, itt már nem kellett reset, alapból ment a webes felület. GL v1.1
-
bazsi1000
tag
hello.mivel én elrontottam egy gl 1.1 et veszek egy másikat.na most 3rd firmware-ről hogy kell áttérni másik 3rd-s firmware-re??? (nekem ezeért ment tönkre a másik)
még 1 kérdés:frissítés után milyen resetet kell nyomni mert én frissírés után nem tudtam egyszer se belépni az admin feluletre csak reset után.
ja és pontosan hogy kell csinálni ezt a hard resetet????
kérlek segítsetek mert nem akarok még 1 routert elrontani. -
hzcs
senior tag
válasz
nicho01 #3493 üzenetére
Természetesen be lehet wifin keresztül is, amennyiben nem tiltottad le a wifin keresztül történő admin oldal elérést. Milyen központban? Amíg nem konfigolod be, addig nem is kell bedugni a netre, megváltoztatod a mac címet, utána dugod be a netkábelt, és akkor már semmi sem fog látszani a központ felé.
-
nicho01
tag
Hi! az lenne a kérdésem h wifin keresztül nem lehet bekonfigurálni? Mert a laptopomnak meghalt az ethernet csatlakozója. Ja és amíg beconfigolom addig ugye a router saját mac száma látszik a központban?
-
fireman
tag
Köszi a türelmeteket
, megoldódott, sikerült kibogarásznom a csatlakozást, elfogadta a router lapján beállított jelszavat ..és van net wifin keresztül a laptopon is!
Windows alapértelmezettel csatlakozom.Érdekességből, kíváncsiságbol feltettem a Network Stumbler progit, ha elindítom megtalálja az én hálózatomat is....viszont abban a pillanatban nincs tovább jel és net a laptopon.....vajon miért?....végülis nem gond mert ha bezárom a progit akkor megint van jel.
Ha meg nincs a jelszavazás, nem bontja a kapcsolatot. -
fireman
tag
Szia! Köszi a segítséget, de annyira nem értek hozzá, hogy azt se tudom hogy igazán mi van beállítva, ezért leírom amit eddig csináltam...hátha ugy tudtok segíteni, hogy mit kellene még állítanom és hol.
Tehát:
Vettem egy GL-es routert, összedugva a kábelmodemmel, asztali géppel.
A 192.168.1.1 felületen beállítva:
- setup/ basic setup-nál : Internet Connection Type : DHCP
- a Basic Wireless Settings-nél:
- Wireless Network Mode: mixed
- Wireless Network Name (SSID): linksys
- Wireless Channel: 11-2.462 GHZ
- Wireless SSID Broadcast: Enable
- Status: SES Inactive
- Administration/Management oldalon:
-Wireless Access Web: DisableTehát ezeknél a beállításoknál működik a net a laptopon is wifivel.( mert még nincs le jelszavazva!)
Ha Wireless / Wireless Security oldalon beállítom a titkosítást pl. WPA Personal / AES -re és beírom a jelszót, onnantól kezdve a laptopon nincs net.
Tehát jelszó nélkül minden jo, jelszavazás után a laptop wifin keresztül nem kap jelet.
A laptopon kellene valamit állítano?...hol és mit...hová kellene beírnom a beállított jelszavat?Ha tudtok segíteni akkor részletesen légyszi mert nekem kínai az egész!
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Linksys GC router.. Chello net.
Miért van az, hogy néha nagyon belassul az egész net? Azt hiszem, akkor jön elő, mikor külföldi olalakról töltünk torrenteket.
Jelen pillanatban a 192.168.1.1 admin felület is nehézkedsen jön be, a menük közt is nagyon nehéz lépkedni, lassú minden.
Mitől lehet ez? Valakinek valami tippje? -
hzcs
senior tag
válasz
fireman #3462 üzenetére
Ha nincs jel, akkor vagy ki van kapcsolva a wireless rész (ellenőrizd, hogy a wlan led világít-e), vagy hatókörön kívül vagy, vagy a laptoppal van valami gond.
Ha van már jel laptopon, akkor csatlakozz, első csatlakozáskor fogja kérni a kódot. Amennyiben nem a gyári Microsoft wifi csatlakozást használod. Amennyiben azt, akkor ha le van tiltva az ssid broadcast a routerben, akkor azért nem látja a csatlakozáskezelő. Ebben az esetben (fejből, nem biztos, hogy pontos) baloldalt a speciális beállításokra menj, majd hozzáadással add hozzá a routeredet. SSID névnek azt, amit a routernek is megadtál, majd a titkosítást is ekkor kell kézzel beállítani, kiválasztod a típusát (wep, wpa, wpa2, de lehet, hogy ezek mögött van psk is), majd a jelszót. -
bazsi1000
tag
ja és akármelyik portjára teszek kábelt és összekötöm a géppel kiiírja hogy a kábel nincs bedugva.tehát nem érzékel semmilyen kapcsolatot
-
bazsi1000
tag
hello.gl-m van de senki nem találkozott ilyen brickel mert nem reagál semmire a router.
-
bazsi1000
tag
na sikerült elbasznom az egészet!!!!
ddwrt-re tomato akartam frissíteni=power led villog eszetlenil,lan kapcs. ledjei is folyamatosan világítanak.megróbáltam resetet,utána reset+hálózati kihúz majd visszadug, semmi változás
remélem van mér remény.kérlek segítsetek.tanácstalan vagyok.ja és nics kapcsolat a gép és a router között. -
bazsi1000
tag
hello.olyan gondom lenne hogy minden wireless alapbeállításon van és csatlakozni tudok is de böngészni nem se dhcp-vel se statikus ip vel ez miért lehet.
-
FishAir
senior tag
Sziasztok!
Mivel sok jót olvastam itt róla, úgy döntöttem veszek egy ilyen WRT54GL cuccost. Egy notebook kapná róla a netet wifin. A problémám az, hogy igazándiból PCMCIA kártyát nem akarok bele venni, mert az usb csak univerzálisabb, szóval azt "dughatom ahová akarom"
a későbbiekben. Az usbvel meg az a gond, hogy mivel elég régi masináról van szó nem tudja csak az usb 1.0-át. Ez mennyire befolyásolja a sebességet, az 1 megás netet azért elbírja még? Esetleg még abban segíthetnétek, hogy melyik márkát csipázza az usbs adapeterek közül a router, ha ez számít egyáltalán.
Előre is kösz.
-
csaaabesz
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Nemrég vettem egy 54GL-es routert, rendben sikerült is feltelepítenem és a net is megy rendesen. Egy pc és egy macbook van rajta. A kérdésem, hogy erre a két gépre szeretném korlátozni a felhasználók körét. Nem szeretném, ha valami szomszéd még rájárna
A Wireless fülön belül a Wireless security-nál beállítottam egy jelszót. Ezzel megoldottam?
Így léptem be a mac-re is. Csak biztos szeretnék lenni benne.
Előre is köszönöm.Cs
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Nekem Linksys WRT54GC routerem van.
Pár órája próbálkozom, nem sikerült beüzemelnem.
A helyi hálót jól kiosztja, a netre is csatlakozik de semmilyen adat nem jön át rajta...
Mi lehet a gond?
Valaki valamit?
Chellos vagyok, eddig több routert is próbáltam már, ilyen még nem volt soha.. Ebből semmi nem jön ki, bármit is állítok, vagy van valami titok még? -
h_143570
addikt
A legegyszerubben L7es szabalyok megadasaval. Egyebkent az ftp a 21es porton csak a control kapcsolatot epiti fel, a tenyleges adatforgalom a 20as porton keresztul tortenik, aktiv mod eseteben. A passziv modu szervereknel a helyezett meg macerasabb igy ajanlott inkabb L7es szabalyal szurni az ftp-t.
-
Ziog
aktív tag
Ismét itt. A QoS beállításával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Tomato firmware van a WRT54GL routeren. Amik keresztül mennek a routeren. FTP 21-es port, http kiszolgáló 80-as port. torrent ennek is van egy fix portja.
Hogyan lehetne azt beállítani, hogy a böngészés előbbrevaló legyen bárminél illetve, hogy az ftp a torrent előtt álljon?Válaszokat előre is köszönöm.
-
h_143570
addikt
válasz
partymaci #3461 üzenetére
Jo kerdes a VxWorks miatt jelentosen macerasabb a helyzet, sajnos ilyen routerel meg nem volt dolgom, igy abban sem vagyok biztos, hogy a gyari vissza rakhato-e ra egyaltalan. Illetve ha megsem a megfelelo chip van rajta akkor ujra elesztheto-e vagy sem. Jo eselyel mar a vxworks killer felrakasanal brickelodne szegeny.
-
fireman
tag
válasz
hruodnand #3455 üzenetére
"Szia!
Ha rákeresel az SSID-re, akkor ki kell hogy dobja, feltéve, ha "public ssid". Utána csatlakozol, majd kéri a jelszót és megadod neki. Pofon egyszerűen működik, elvileg.
WinXP-n a WPA2-höz kell egy patch, Vista-n gond nélkül kell mennie."Hol és hogyan kell rákeresni az SSID-re a laptopon?
WinXP SP2 az oprendszer a laptopon, és nem WPA2 hanem WPA Personal-nál adtam meg jelszót a router lapján.
Nagyon járatlan vagyok a dologban, ha kérhetem részletesen ...hol..mit kell csinálnom, hogy működjön a jelszavazás, és tudjak csatlakozni a laptoppal is a netre. -
fireman
tag
Sziasztok! Van egy Wrt54gl router gyári firmware-rel.
A 3433 hozzászólásban leírtaknak megfelelően megcsináltam a wifi jelszavazást, ...bekapcsolom a laptopot és ennek megfelelöen nincs jel.
A kérdésem, hogy a laptopon hová kell beírni a router lapján beállított jelszavat, hogy legyen net, vagy mit kell még beállítanom, és hol?
Előre is köszi a segítséget, de most ismerkedek a routerrel...és nem vagyok egy informatikus. -
Magnat
veterán
Ok, ezt én is tudom, mindössze arra gondoltam, h ha képről fel lehet ismerni és történetesen nem GL verzió, akkor megspórolok 1 potya utat a boltig :-)
Sajna az ilyen hipermarketek ügyfélszolgáltatát felhívni már alapból is bravúr, ha meg a számtech osztályra is odakapcsolnak, az már szinte csoda ... és akkor még mindig nem biztos, h az eladó meg tudja mondani, h pontosan milyen típus... -
Tonyk
veterán
Ez egy Linksys router.
Egyébként meg bemész a boltba, dobozon rajta van, hogy WRT54G / GL / GS stb,
(Dobozon is a pontos típus feltüntetve, meg a szintén dobozon lévő vonalkódokkal teli matricán a S/N: után fel van tünteve hogy pl. CL7Bxxxxxxxxxx , pár hozzászólással feljebb meg megtalálod, hogy az első 4 betű melyik pontos típust jelöli.
-
-
Robert75
csendes tag
Hi!
Ismételném egy régebbi kérdésemet:
Mennyire bírja a le-fől csatlakozást? USDownloader aktív használat(Dinamikus ip).
Holnap venném meg a WRT54GL -t. -
hruodnand
senior tag
Szia!
A router-t összekötöd azzal a számítógéppel (sima patch kábellel), amivel eddig használtad a chello-s netedet.
Majd belépsz a router kezelőfelületére (alapból 192.168.1.1 a címe és az admin felületre az "admin" jelszóval tudsz belépni, a felhasználó név maradhat üresen), aztán a routerben klónozod a számítógéped MAC ADDRESS-ét.
PPPoE nem kell mivel chello, CABLE NET beállítást benyomsz neki az elején.
Majd bedugod a modem UTP kábelét a routered WAN portjába.
Majd összekötöd a gépet a routerrel. Innentől már menni fog minden, szerintem. -
hruodnand
senior tag
Szia!
Ha újságból fotóztad, akkor nagyvalószínűséggel csak egy illusztráció, ami nem tükrözi a valóságot, de lehet, hogy az van a képen amit ténylegesen eladnak.
Valószínű WRT54-es sorozat, csak nem mindegy, hogy melyik. Lehetséges, hogy GL-GS-G stb.
javítsatok ki ha nem így van! -
Magnat
veterán
Sziasztok,
meg lehet állaptani vajon, h ez
pontosan milyen router? Sorry a minőségért, újságból fotóztam.
-
bazsi1000
tag
hello.tudnátok segíteni:
kellne valami jó wifi hálókártya eswetleg tudtok valamit ajánlani max 5-6000 ftért??? -
MTbc
senior tag
Hi! Tegnap raktam fel a (dd-wrt.v23_generic) firmwaret de kb.4 óránként szakad és egy perc mire magához tér mit csináljak?
Jah és nem tudom "megnyitni" a router lapját.pedig net az van!
-
Caks20
csendes tag
Sziasztok !
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a chellos netett erre Linksys WRT54GL routerra hogyan kell beállítani hogy legyen net kacspcsolatom ?
Köszi előre is a segítséget !Üdv Zoli
-
partymaci
aktív tag
egyebkent az ID: Q87-WRT54GSV7
megprobalom kideriteni ez alapjan, ha nemsikerul szetszedem de jajj neki ha nem olyan amilyen kene :} -
h_143570
addikt
Ez a router reszerol nem igenyel plusz beallitast, viszont a windows reszerol igen. Ha hasznalsz szoftveres tuzfalat, ebbe az xp alap tuzfala is beletartozik, akkor engedelyezned kell a netbios forgalmat vagy a file es nyomtato megosztast, tuzfal fuggo, hogy hogyan hivjak. Ha meg mindig nem mukodik akkor probald meg a windowsos topicokat.
-
Shodan
őstag
Most vettem egy ilyen routert, a netet már sikerült megcsinálnom, laptopon és asztali gépen is megy,
viszont még azt szeretném megcsinálni hogy hálóba is lássák egymást, ezt hogy tudom megoldani? -
fireman
tag
válasz
Rommel6600 #3433 üzenetére
Köszönöm a segítséget, mindent beállítottam, de a saját laptopon sincs kapcsolat wifin...és ha elindítom nem is kéri a jelszót.
Hol kell megadni a beállított jelszót, hogy létrejöjjön a net kapcsolat wifis laptopon?
Bocsi, de kezdő vagyok. -
partymaci
aktív tag
válasz
h_143570 #3423 üzenetére
GS = ugyan az mint a G csak speedbosterrel ami fw frssitessel barmeelyik masikra ra pakolhato a V7es maceras fw csere szempontjabol
Nemreg vettem egy v7es GS-t, es eleg instabil neha elmegy a net de kozbe mutatja hogy van. Ha probalom, nemtudom elerni a routert... akkor tapkabel kihuz aztan vissza és jo.
Ezert szeretnem lecserelni tomatora és kerdezni hogy miert is maceras fw csereValszinu torrent miatt valik instabilla, de erre meg nemtudtam teljesen rajonni
-
Rommel6600
őstag
válasz
fireman #3425 üzenetére
Ha gyári firmware-t használsz, akkor belépsz a konfig felületre => Administration => Management => Wireless Access Web ezt állítsd disabled-re.
A Wifit pedig úgy állítsd be, hogy a Wireless => Basic Wireless Settings-nél a Wireless Network Name-hez beírsz valamit, egy nevet a hálózatnak, mindegy micsoda, jelentősége nincs.
Ezután Wireless => Wireless Security: És mondjuk válaszd ki a WPA Personal titkosítást. WPA Algorithms-nak állíts be AES-t, bár akár maradhat a TKIP is, a WPA Shared Key-nél pedig állíts be egy jelszót, ezzel lehet majd kapcsolódni a hálózatra. Legalább 8 karakter kell, hogy legyen, és ha számokat is tartalmaz az csak erősíti.
Szerk: azt kifelejtettem, hogy ha a beállításokat elvégezted az egyes lapokon, akkor a lap alján lévő SAVE SETTINGS gombra ne felejts el rábökdösni, mert csak így menti el a beállításokat. Ha megnyomod a save-t akkor minden esetben újraindul és érvénybe lépteti a szabályt, azaz várj egy kicsit, ne siesd el, csak miután újraindult akkor folytasd tovább a konfigolást.Az meg hogy másfél méterrel magasabbra teszed a router tszerintem annyi mint halottnak a csók, ami árnyékolja (vasbeton, födém, falak stb.) az árnyékolni fogja úgy is.
-
Rival
aktív tag
-
fireman
tag
Sziasztok!
A hétvégén sikerült segítségetekkel életet lehelni az új GL-es routerba (köszönet érte), most minden ok, azonban szeretnék még segítséget kérni, mit és hol kell állítani, hogy a router beállításait wifiről ne lehessen elérni....és egyébként se tudjon mondjuk valaki a szomszédból wifivel rácsatlakozni a netemre, .........persze a saját wifis laptopom működjön, mert a lányom szívbajt kapna ha az is letiltódna.Ha lehetne szájbarágósan, mert nagyon-nagyon kezdő vagyok.
Mégegy kérdés: ha a lehető legmagasabbra teszem ( a zsinór hossza egyenlöre nem engedi) a szobában a routert (családiház, tetőtér), jobb lesz a jelerősség a kertben? (kb 20 méter és elég gyengusz)...épületen belül tökéletes.
-
h_143570
addikt
G = sima a V7 re nem lehet alterantiv fw-t ragkni
GS = ugyan az mint a G csak speedbosterrel ami fw frssitessel barmeelyik masikra ra pakolhato a V7es maceras fw csere szempontjabol
GL = linux alapu kepes fogadni a tomato es dd-wrt-t.Mac alapjan nem valoszinu, hogy megoldhato. Annyit megtehetsz, hogy mac alapjan fix ipt rendelsz a gepekhez es ugy mar ip alapjan korlatozhatod a net hozzaferest.
Ha marad eleg hely falsh memoriaba a FW mellett akkor arra fel birsz eroszakolni egy torent klienst, emlekiem szerint C torrentnek hivjak. A Letoltott adatokat egy klso adat tarolora pakolhatod. Ez vagy usb-n keresztul csatlakozik, vagy vezel egy NAS-t. Az elobbi megoldas eseteben a routeren kell USB port es azt elmeletileg tudja direktbe csatolni. A masik megoldas eseteben a NAS a CIFS protokolon keresztul csatolod fel.
A VPN-t resz kifejthetned. VPN attengedes, VPN kliens, VPN szerver?
-
MTbc
senior tag
Sziasztok van egy GL (V1.1) routerem amire DD-WRT-t szeretnék, angolul nem nagyon tudok a sok tutorban pedig elvesztem valaki tudna segíteni honnan mit hogyan töltsek le ? Köszönöm szépen.
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Egy linuxos routert keresek. Ezzel kapcsolatban lennének kérdeseim:
Asus WL500g vagy Linksys? Ha linksys akkor melyik modell és mi
a különbség a G a GL és a GS között? Mind a 3-ra ugyanaz a linuxos firm rátölthető?
Amit szeretnék:
-Mac adress alapján felhasználók net korlátozása (esetleg portokra is. pl web mehet, ftp, torrent nem)
-Torrent kliens (ilyenkor hová tölti az adatokat?)
-VPNÜdv. RedCat
-
bazsi1000
tag
köszi.rövidesen veszek egy ilyen routert majd akkor kérem még a segítségetteket mikor flashelni kell mert most olvastam hogy némelyiknek elg trükkös a flasshelése.
ja bocs és egy kérdés kelene egy elég jó vevő hálókártya is mit ajánlasz??
én ezt néztem TP-Link WN-551g mert a tulajd. az volt írva hogy 2x 3x nagyobb távolság érhető el vele mit gondolsz?? -
h_143570
addikt
válasz
bazsi1000 #3413 üzenetére
Sajnalatos modon ez aszt jelenti, hogy egy NAT mogot vagy, innetol fogavaa szolgaltatodnak kellene forwardolnia egy portot, de ezt kizart, hogy megteszik.
Esetleg egy belulrol kezdemenyezett VPN kapcsolattal megoldhato a dolog. Emlekeim szerint a DD-WRT taralmaz klienst, de kell egy VPN szolgaltato akinek a kozremukodesevel a router alltal felepitett VPN kapcsoalton kersztul be tudsz jutni a routerig. Azt mar paszolom, hogy ki foglalkozik ilyen szolgaltatassal. -
h_143570
addikt
Akkor tenyleg nincsen tobb otletem, valahogy kepesek beazonositani a routert.
Tenyleg meg egy utolso kiserlet. Az SMC csinalj egy teljes konfig mentest fileba majd reseteld, es nezd meg, hogy fel enged-e, ha nem akkor jegyezd meg az osszes beallitast es rakd vissza a mentett beallitasokat-t. Ha szerenced van akkor kiderul, hogy melyik opcioval szorakoztak.
-
bazsi1000
tag
hello.én is szeretnék wol de nekem kicsit édrdekes a helyzet.olyan szolgáltatóm van (dunakaynyar holding) cable net hogy minden dunakanyaros ügyfélnek a publikus címe az ugyan az,
azaz 84.1.103.2 ezt azért tudom mert unokatesómnak is két haveromnak ez a cime.
és ahogy észerevettem kurvára le vannak tiltva a portok tehát még dc-zni sem tudok közvetlenul(aktívban) se torrentezni(aktívban).igy szerintetek meg lehet oldani ezt a wol-t nekem???? ja és nálam van egy cable modem és utána egy router.Szerintetek????
mert próbálgattam de még routeremet sem érem el(remote management bekapcsolva)
dyndns.org regisztrálva (ddns bekapcsolva-dyndns-re állítva) -
Rival
aktív tag
válasz
bazsi1000 #3411 üzenetére
Gyári szám (ami a dobozon is megvan) első négy karaktere alapján:
CDF0 = WRT54G v1.0
CDF1 = WRT54G v1.0
CDF2 = WRT54G v1.1
CDF3 = WRT54G v1.1
CDF5 = WRT54G v2.0
CDF7 = WRT54G v2.2
CDF8 = WRT54G v3.0
CDF9 = WRT54G v3.1
CDFA = WRT54G v4.0
CDFB = WRT54G v5.0
CDFC = WRT54G v5.1
CDFD = WRT54G v6.0
CDFE = WRT54G v7.0
CDFF = WRT54G v8.0
CDFG = WRT54G v8.0CL7A = WRT54GL v1.0
CL7B = WRT54GL v1.1
CL7C = WRT54GL v1.1CGN0 = WRT54GS v1.0
CGN1 = WRT54GS v1.0
CGN2 = WRT54GS v1.1
CGN3 = WRT54GS v2.0
CGN4 = WRT54GS v2.1
CGN5 = WRT54GS v3.0
CGN6 = WRT54GS v4.0
CGN7 = WRT54GS v5.0
CGN8 = WRT54GS v5.1
CGN9 = WRT54GS v6.0
CGNB = WRT54GS V7.0
CGNC = WRT54GS V7.0CJK0 = WRTSL54GS v1.0
CO61= WRT54G-TM v1.1
Forrás: [link]
-
bazsi1000
tag
hello.én egy gs-t akaorok venni de a boltban nem tudják megmondani hogy hányas verzió van nekeik mert nem bonthatják ki a doboz-t.akkor most hogy vegyek olyan verzió-t ha ki se lehet bontani hogy megnézzék???
-
h_143570
addikt
Arra gondoltam, hogy a kerdes reszt a routeren is beallitani. Emlekeim szerint mind3 fw eseten meg lehet adni, hogy a router minek azonositsa magat a kulvilag szamara, oda megadni a gepnevhez megadott parametert.
Szvsz a hardveres inkompatibilitas nem lehet a gond vagy a szoftver vagy egy beallitas.
-
arn
félisten
válasz
h_143570 #3404 üzenetére
mindkettot probaltam, most eppen az utobbi, a dd-wrt van fenn. az ipkiosztas a halo reszerol megtortenik (ugyanazt adja gep, smc, linksys eseten), de nem tudom elerni az atjarot sem.
a gep macaddresset klonozom, mert telefonban be kell diktalni egyet - es a harmadik telefonalas utan kezenfekvobbnek tunt, hogy ne csesztessem oket folyamatosan
addig probaltam az smc es a linksys fizikai cimet is.
-
arn
félisten
válasz
h_143570 #3385 üzenetére
1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.16.136.129
2 6 ms 2 ms 4 ms 10.16.128.33
3 4 ms 5 ms 6 ms plaza.city.arrabonet [10.16.0.1]
4 7 ms 5 ms 7 ms 213.163.59.201
5 125 ms 21 ms 14 ms 213-163-21-129.pool.invitel.hu [213.163.21.129]
6 11 ms 12 ms 10 ms ten1.2-szfvar-p0.vivendi-th.net [213.163.21.85]
7 10 ms 9 ms 10 ms ten7.1-dunau-p0.vivendi-th.net [213.163.21.81]
8 8 ms 9 ms 8 ms ten7.2-bors-p0.vivendi-th.net [213.163.21.77]
9 16 ms 17 ms 14 ms ten0.3.1.0-vh-br1.vivendi-th.net [213.163.21.54]
10 10 ms 12 ms 18 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
11 16 ms 15 ms 12 ms www.bix.hu [193.239.149.1]ennyi latszik a geprol - az smc annyiban mas, hogy a router belso cime plusz egy lepcso.
sajna a linksys mar az elso lepcsot se latja
tehat hiaba osztjak ki neki a cimet, sajat magan kivul (kulso, belso ip) semmit se lat.
a dmz nem jott be - alternativ fw? mit ertesz alatta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kedvenc zene a mai napra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest