Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
Update, miután összeraktam a routert, visszaraktam a helyére, bedugtam a tápját, hogy wlan legyen és egészen eddig vezetékesen neteztem.
Aztán most újból összekötöttem a routert a modemmel és most a laptopomon van net (aminek a router ad ip-t) az asztali gépemen viszont továbbra sincs (aminek fix ip-je van, de ha dinamikusra rakom akkor sincs). A hálózatra az is csatlakozik (az tökéletesen működik), de netezni nem lehet. Majd reggel megnézem még a 3. gépen is, hogy mi a helyzet.
És továbbra sem tudok belépni a router webes felületére a laptopról sem. -
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Linksys wrt54gs routerem van, tegnap estig hiba nélkül üzemelt. Azonban tegnap este elment a net. Azt hittem csak a szolgáltató hibája, mivel hálózat volt.
Viszont a router menüjébe se lehetett belépni. Ha beírom a böngészőbe az ip címét (192.168.1.1) akkor ezt a hibaüzit kapom:
Hiba: 102net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Ismeretlen hiba.
Eddig ilyen se volt, gond nélkül be jött. Akár vezeték nélkül, akár kábellel próbálom ugyanez a hiba. Próbáltam újraindítani a routert de nem segített.
Ha közvetlenül csatlakozom az ADSL modemre, akkor van internet.
Szerintetek elromlott a router? vagy mi baja lehet?
előre is köszi a segítséget -
Fboy
aktív tag
gyári fw, 54gs v6-os a router. Mindegyik gép vezeték nélkül kapcsolódik hozzá és random, hogy melyiken nincs net. Úgy kell elképzelni, hogy néha egyik gép nem tud fellépni a netre, illetve a router admin felülete se érhető el róla. De az usb-s wifi progija (ralink) és a windows szerint is kapcsolódva van a routerhez a gép.
-
Fboy
aktív tag
Az mitől lehet, hogy 3 gépből 2 kap netet, a 3.-on viszont nincs net. Véletlenszerűen fordul elő és csak a router újraindítása segít.

-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Gs routerem van (v6, amin elvileg nem csak gyári fw lehet) gyári firmware-l. A beépített ddns-t használom, azon belül is dyndns.org-os accountom/hostom van. Azonban 4.-e óta nem frissíti a router és ilyen hibaüzenetet ír: Status: Name resolver fail, DDNS update fail!
A dyndns.org oldalon viszont tudtam frissíteni a hostot. Mi lehet a gond? -
Fboy
aktív tag
Helló!
Azt, hogy tudom beállítani, hogy bizonyos programot/direct connectet blokkoljon csak a router? Az access restrictions-nél nem találtam ilyet, illetve nem tudom melyik lehet az a blocked services-nél. Konkrétan a dc++-t akarom blokkolni az egyik gépen. -
Fboy
aktív tag
Ha elvégzem ezt az átalakítást: [link] akkor elvileg linux lesz a routeren és a többi custom firmware is telepíthető vagy csak ez a dd-wrt?
-
Fboy
aktív tag
Hi!
nekem gs-em van azonban 6-os verzió. Ezen lehet valahogy növelni a hatótávolságot/teljesítményt?
úgy láttam a custom firmware-k csak 4-es verzióig vannak, szóval bocs ha hülyeséget kérdezek -
Fboy
aktív tag
3 gép van itthon, az enyém fix-ip-s a többi a dhcp-től kapja és az enyémről állítottam. Illetve van még 1 probléma...
Az adaptereknek van programjuk ahol be lehet állítani profilokat. Minden be van állítva jól, mégis mikor bekapcsolunk egy gépet manuálisan kell csatlakozni a routerhez a progikban. Ezt eljátsza minden gépen. Ez előtt egy edimax router volt, ott nem volt ilyen gond. -
Fboy
aktív tag
Hi!
Nem rég vettünk egy gs-t. Azonban van pár gondom vele
. Előszőr is amikor portot nyitottam akkor azt tök gyorsan elvégezte jött egyből az üzenet h oké. De pl az internet kapcsolatot próbáltam keep alive-ra rakni, vagy dhcp-t disabled-re utána save settings, éss csak azt látom h a böngésző tölt...Ezeket a beállításokat ilyen lassan végzi el? vagy ilyenkor mi van? Ha meg bezárom az ablakot, ezután be se jön a router kezelőfelülete, csak egy újraindítás után. Remélem nagyjából érthető
Ja és a speedboast csak linksys-es speedboostos eszközökkel működik? vagy ez mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
elég idegesítő a probléma már...
De sajnos ilyenek nincsenek nálam. Illetve nem tudom melyik rövidítés jelölheti. (gyári firmware)

Olyan mintha nem írná be a jelszót...