Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz JulianSinulf #41495 üzenetére
Hat persze! ...mert nem íratkoztál fel a hírlevelükre!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
JulianSinulf
senior tag
válasz daninet #41499 üzenetére
Én ezt vettem. És ahogy látom, most akciós. A PEO-PEI változatot.
Nekem jól működik, de a textured részét nem próbáltam, mert van bambus textured lapom és tökéletesen tapad rá PLA, PETG, ASA, TPU.
PLA-t 65 fok ágyhőmérséklettel nyomtatom. Ragasztót nem használok.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz JulianSinulf #41503 üzenetére
én is google-val jelentkeztem be, és kaptam mindkét kódot.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Mr.Csizmás #41505 üzenetére
Akkor ez legalább kilőve.
-
veterán
válasz JulianSinulf #41504 üzenetére
Rendben, én is épp agyalok, hogy minek is ez nekem?
Fiókot tettem AMS alá, az tetszik, végre elfér minden bambu cucc egy helyen. [link]
Miért hagytad végül?Kandúrom: Én is googléval, és kaptam.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Silent77 #41507 üzenetére
PLA-nál kell. Azért kellett nekem is, hogy ne az ajtót nyitogassam.
Viszont nem tetszett a terv. Levegőbe nyomtatni nem poén. A leírás meg nem említ support-ot. És oda fel elég sok is kellett volna.
Úgyhogy készítettem magamnak egy sajátot 30 fokos fallal ott, ahol az kell.
A csavarmentes illesztés tervezésével (pontosabban a módosításával) meggyűlt a bajom, így csavarosra csináltam. Bővíthető ledesre, legalábbis a leendő tartónak hagytam csavarhelyet. De nem terveztem meg. Egyelőre nem létszükséglet.
Lenne pár ötletem áttervezésre, mert a nyomat itt-ott nem szép, de mivel úgysem nyomtatom ki még egyszer, nem áldozok rá időt.
Meg nem ilyen beépített elhúzós, mert annak a kiszabadításával is voltak gondok. Fedőlapok vannak, melyeket el lehet távolítani. Az AMS előtt pont elférnek.
Nyomtattam már vele ASA-t és PLA-t is, teljesen jól működik.Pont nemrég olvastam egy vitát, melyben azt taglalták, hogy az AMS jobb nem a gép tetején. Én nyomtattam így is, úgy is, szerintem mindegy. Fiókot nem teszek alá, bár tök jól néz ki. És biztos, hogy sokkal jobban megfogja a meleget is a házban. De ezzel a mozgással és infókkal, nem akarom gyűjteni az esetleges hibalehetőségeket. Nem tudni, hogy a banánágy mellett mi jóságot kaptam még a nyomtatóval.
Mikor a magasítót nyomtattam (ASA-ból), akkor az AMS nem volt a tetején és 52 fok volt bent. Később nyomtatnom kellett valami mást ASA-ból, akkor már rajta volt a magasító, meg az AMS is és 54 fok lett bent.
PLA esetén 42 fokra megy fel a hőmérséklet, ha nyitva. Zárva nem nézem.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz JulianSinulf #41503 üzenetére
Nekem azt írták, de elképesztően értetlen a support és az egész banda; már váltottunk 5-6 levelet, egyszerűen képtelenek felfogni, hogy én még akkor regisztráltam, amikor Kickstarteren indultak, de azóta IS beírtam már párszor, sőt, felvettem nekik frissen- ropogósan egy videóra és elküldtem, ahogy beírom az email címem és rányomok és mivel visszaigazolni nem kell a feliratkozást(!) - ja, durva, mi?! - így én részemről végeztem... spambe sincs semmi... és ha ez nem lenne elég, két másik e-mail címemnel is regisztráltam (ezekhez persze megjöttek a levelek, de azok is egy nap múlva...). Így, hogy 3 címmel ja regisztráltam, igazoltam a vásárlásaim (igen, van vagy 2000 € + költésem náluk), ignorálnak és azt írják vissza robotok módjára, hogy regisztráljak a hírlevélre...
Nekem már nem is kell az AMS,...[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
Szép napot.
Pár hónapja került hozzám egy kis hobbi nyomtató: [link]
Azóta végigolvastam ezt a topikot, így sikerült egy picit képbe kerülnöm a témával.. de azért van pár kérdésem, hátha kapok rá választ itt :)
(igen, a teljes topikot, minden egyes hozzászólást. Igen, ez egy picike és régi nyomtató, de mivel csak ismerkedésre és dísztárgyak nyomtatására van használva, így az se baj hogy a lap sem fűthető...)
A héten nyomtatni...akartam, de az első pár réteg után az adagoló elkezdett kattogni, a fej pedig a levegőbe "nyomtatott". Leállítottam a nyomtatást, és visszahúztam a szálat... ami nehezen ment, a végén egy 1.75-nél jóval nagyobb átmérőjű megvastagodott résszel.
Újrafűzve a szálat szépen jött a fejből az anyag, de megismételve a nyomtatást (majd másik nyomtatást is) ugyanez lett az eredmény. Dugulás nincs szemre, a szál is jónak tűnik... létezik,hogy elégtelen a fej hűtése ebben a hőségben? Panel lakás, a legmelegebb kis szobában (ez a kinevezett iroda) van elhelyezve a gép...
Másik kérdés: nyomtattam egy érmét (Witcher játékból a Gwent coin, amivel a kezdés döntik el a minijáték elején), állítva szép az eredmény, de ahol leér, ott picit torzul a széle. Ha elfektetem a szeletelőben, akkor ugyan szabályos kerek a kerülete, ellenben az érme oldalai jóval csúnyábbra sikerülnek. Tudok ezzel valamit kezdeni, vagy nyugodjak bele, hogy ez a készülék csupán erre képes?
Plusz egy kérdés: A tapadással nincs gond (pla, nem fűtött lap. Bár a menüben létezik erre menüpont, és az "árva" csatlakozó is ott van egyébként, tippre felszerelhető fűtéssel elvileg)... ellenben a kész tárgy eltávolításával van hogy küzdök, és bár eddig nem tettem kárt a kész nyomtatásban, minden levételnél aggódom (szerencsére a lap maga mágneses és így egy mozdulattal levehető, az sokat segít ebben).
Magát a lapot tudom pótolni ha szükséges lenne? Nem mai nyomtató, szóval termék támogatás...eh, de bízom benne, hogy elég szabványos a jelenlegi megoldás is.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
rokapet
tag
válasz F.E.K.. #41512 üzenetére
Szia!
Extruder kattogás: Változott valami (bármi) a legutóbbi sikeres nyomtatás óta? Nálam akkor csinált ilyet, amikor túl nagy sebességgel akartam nyomtatni, és a hotend fűtőpatron nem bírta a megfelelő tempóban olvasztani az anyagot. Lehet, az első pár perimeter réteg után kezdené nyomni az infill-t, és ott feljebb megy a volumetric (mm3/sec) tempó...
Érme: Passz, ezt látni kellene...
Lap: Hajlékony spring steel lapot (PEI) ami rátehető a mágneses asztalra, azt lehet venni sokféle méretben (Aliexpress meg itthoni boltok is), hogy éppen a te nyomtatód méretében van-e, az passz. Ha nem akad be semmibe nyomtatás közben, és szépen fel tud feküdni az asztalra, akkor nem nagy baj, ha kicsit nagyobb mint az asztal, és lelóg pár mm-errel.
-
tibitron
tag
a sovol06 nyomtatómat visszaküldtem a 3djakhez 2-3 hét múlva visszakapom a pénzt és egy jobb gyorsabb filás nyomtatóra cserélném. 3 jött egyelőre számításba a sovol06 plus ami gyorsabb nagyobb tárgyterület, a sovol07 ami rohadt gyors de klipperes meg pár dologban visszalépés, és bizony az elagoo naptun4-es. mit ajánlotok kb ilyen áron ami pontos és viszonylag gyors is? Amiket kinéztem azok jók? most a neptun 4 felé kacsingatok, a naptun sorozatot ismeri valaki?
-
tibitron
tag
válasz Mr.Csizmás #41515 üzenetére
annak az árából 3 neptun4-et veszek
-
válasz tibitron #41514 üzenetére
Én pár napja kaptam a feleségemtől 40. születésnapomra egy Elegoo Neptune 3 pro-t. Meg jó pár kiló filamentet mindenféle színben. Van vele gondom szoftverek terén, de szépen nyomtat. Mi a kérdés? Mert úgy tudom, a neptune 4 még nem is jelent meg.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
F.E.K..
senior tag
válasz rokapet #41513 üzenetére
Ó, azt tudom, hogy miért kattogott az extruder: a "megdagadt" filament-et nem bírta mozgatni. Mivel kézzel is nehezen jött ki, ezt értem is. A kérdés az, hogy miért "dagadt" meg a fej előtt közvetlenül a szál vajon?
Nem változtattam semmit, cura slicer, sd-re rá, onnan nyomtatok (régebbi sikeres nyomtatás is ugyanígy járt, ezért gondolok első körben az esetleges túlmelegedésre mint ok.)
"Érme: Passz, ezt látni kellene..."
(A hiányos példány más hiba miatt volt, csak most úton vagyok és csak ezt találtam róla. Ha kezemben lesznek, rakok fel használhatóbb képeket )"Hajlékony spring steel lapot (PEI)" köszönöm a tippet, ez alapján keresgélek majd.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz tibitron #41514 üzenetére
A klipper pont nem hátrány. Mi a visszalépés?
Szerintem az a biztos, hogy veszel két sovol06 plus-t, hogy legyen egy tartalékban, mert úgy láttam, hogy szereted, ha van tartalék
Szóval nyugodtan vehetsz egy P1P-t , mert az "kb ilyen áron" van.Viccet félretéve, lehet, hogy érdemesebb lenne egy P1P-re gyűjtened és azt venni.
Én nem ismerem a sovol-okat, se az elagoo-t. Utóbbit biztos nem vennék. Előbbi jó lehet kezdő nyomtatónak, ami nem drága. Továbblépni biztos, hogy valami coreXY felé mennék. A delták is tetszenek, de méretesek. Ezért inkább a coreXY.
Ezt is tettem. -
addikt
válasz F.E.K.. #41520 üzenetére
Heat creep a problémád neve valószínűleg. Hány fokon nyomtatsz?
A hotend ventilátor működik rendesen?[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
válasz tibitron #41519 üzenetére
Hát erről sokat nem tudok írni. Összeraktam, működik. Valami szoftveres gubancom van, mert a gyári szoftver csak 4.8 cura, ebből meg már van 5.4 is talán. A gyári Elegoo felajánlja a frissítést, de a laptopra nem megy fel, mert opengl problémája van. Na viszont ez lehet amiatt is, mert régi a laptop. De műhelybe nem veszek újat.
A neptune 3 pro egész jó gép, de sok tapasztalatom nincs ezekkel. Eléggé masszív az egész, a fej hőmérséklete megfelel a programban látható értéknek, az asztal hőmérséklete is nagyjából megfelel, de a közepétől kifelé csökken egy kicsit. Az automatikus kalibrálás szerintem nagyon hasznos, és jól is működik.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
daninet
veterán
válasz F.E.K.. #41512 üzenetére
létezik,hogy elégtelen a fej hűtése ebben a hőségben?
Igen, létezik. Heat Creep a dolog neve.
de ahol leér, ott picit torzul a széle
Supportot rakj oda a szeletelőben
ellenben a kész tárgy eltávolításával van hogy küzdök
Modernebb nyomtatóknál is létezik ez a probléma, az itt sokat emlegetett Bambu asztaljára konkrétan rányomtatta a gyártó, hogy kend be ragasztóstifttel. elsősorban nem a tapadás miatt kenegetik, hanem hogy le tudd szedni a cuccot
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tibitron
tag
válasz JulianSinulf #41521 üzenetére
nincs automata ágyszintezés, a tengely mozgatása is rosszabb mint az elődjénél kihagytak olyan dolgokat amik benne voltak az elődjébe. tehát azt mondjak rá, hogy egy közepesen sikerült sovol06 fejlesztés. A sovol06 jó volt, félig meddig sajnálom, de lassú volt baromira. 150k ért vihető a plus ami 150mm/2 ad, a sovol biztonságok 60 mm/s helyett. De azt is mondják hogy főleg nagyobb modelleknél jönne ki a különbség. Én meg nyomatnék minden félét. Ezért gondoltam az elaggora, mert hasonlóan kompaktnak néz ki, és alapból tud egy 250mm/s sebességet, a max meg 500m de azt nem ajánlja a gyártó se..A gyantásom is elaggo, tehát jó márka szerintem, de azért kérdeztem, hogy van-e tapasztalat róla. Igen, venném a p1p-t, ha lenne 375k-m. Vagy hagyjam a fenébe a filamentet, és menjen minden gyantával? Falak, ablakok épületelemek is kellenének a modellekhez, azokhoz meg jobb kicsit a fila? Gondba vagyok
-
axlfsi
veterán
válasz daninet #41524 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá - legalábbis, ami számomra nem volt egyértelmű, hogy - az a bizonyos glue stick nem azért kell, hogy jobban ragadjon, hanem éppen ellenkezőleg; hogy ne gyógyuljon a textured PEI lap atomjaiba bele a PETG (nekem a PETG konkrétan felrángatta a textured bevonatot pár helyen...
-
F.E.K..
senior tag
válasz AiRLAC #41522 üzenetére
"Hány fokon nyomtatsz?"
200c-re állítom (ez az alap beállítás, a filament-ekre is ez van ráírva mint alsó határ)
"A hotend ventilátor működik rendesen?"
Ez, ami a fejen van?
Igen, folyamatosan működik (csak szerintem nem bírja kompenzálni a nyári meleget).Mondjuk most, hogy befotóztam ... Elég poros (eddig nem láttam,a vaku mutatta meg ennyire )
-
F.E.K..
senior tag
válasz daninet #41524 üzenetére
Köszönöm, akkor hűvösebb időben nyomtatok jobb híján ezentúl. (Vagy valami erősebb hűtés is megoldás gondolom, bár nem terveztem szerelni amíg nem kell)
Ilyen az érme egyébként (már amennyire látszik ezen persze) :
A sötétebb készült az élére állítva, support nélkül, csak brim-et használtam alatta. A tipped szerint megpróbálom majd support-al is legközelebb. Csak hűljön az idő picit...Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
daninet
veterán
válasz F.E.K.. #41527 üzenetére
Takarítsd ki a ventit, illetve ha van szobai ventilátor nyugodtan állíts oda és küldd rá a levegőt.
Esetleg nyomtathatod az érmét fektetve két félből és összeragasztod
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
F.E.K..
senior tag
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek
-
JulianSinulf
senior tag
válasz tibitron #41525 üzenetére
Értem.
Akkor szerintem először izzítsd be a szeletelőt, amit használni akarsz hozzá és nézd meg a sebességbeállításokat.
Az a 250 könnyen lehet, hogy csak az utazásra vonatkozik.
A bambu tud 500-at. Utazva. A külső falat 200-zal nyomtatja, a kitöltés asszem 270, a belső fal meg 300. És mindezt felülírja a filament max flow rate-ja, vagyis PLA esetén a 200-at éppen nem éri el, csak bambu PLA-val.
Sok gyártó nem is ajánlja a túl gyors tempót.
Az anyagnak meg is kell olvadnia és az extrudernek tudnia kell tolnia is, hogy meglegyen a sebesség. Szóval a fej sem mindegy.
Nameg tálcamozgatás esetén igencsak meglátszik a sebesség a falon, ha nincs input shaping. Az meg vagy klipperesen van, vagy az MK4-en, már.
Még a coreXY-nál is meglátszik, csak sokkal kevésbé, sokkal jobban meg kell nézni.
Mondjuk kis tárgyaknál nálad lehet, hogy nem lesz észrevehető.
Ha nem akarsz P1P-t venni, akkor vedd a plus-t. Szerintem.Ha jó az ágy és a mechanika, akkor nem kell szintezni folyamatosan. A prusa mágneses szintezést használt az MK3S+-on. A z-t nekem kellett belőnöm. Hogy utána mire volt jó a szintezés és mennyire volt pontos, azt nem tudom. Viszont sosem volt gondom a tapadással és jók lettek az első rétegek is.
Ha egyenes lenne a Bambu ágya, akkor azt sem szinteztetném állandóan. De nem az, így inkább szinteztetem minden nyomtatás előtt. -
daninet
veterán
válasz JulianSinulf #41531 üzenetére
Anyag függő, nem minden jön le könnyen. Ugyanez az "A" bed anyagom az egyik kínai nyomtatómon és a petg szét akarja szaggatni. PLA lejön.
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
válasz daninet #41533 üzenetére
Igen, ez így van. A bambu saját PLA-ját kicsit nehéz volt leszedni a high temp lapról és cserében nyomot is hagyott rajta, ami minden más nyomtatás felületére rákerül.
Mostanában főleg Prusament-tel nyomtatok. PLA, PETG, ASA. Egyikkel sincs gondom, akár high temp, akár textured. Sőt, a múltkor mérges is voltam, mert ASA-t nyomtattam textured-re és, ha kész, általában nem hagyom a nyomtatóban, mert lassan hűl, kiraktam a 100 fok körüli lapot az asztalra, majd kimentem a szobából. Egyszer csak hallok pár pattanást, majd egy csattanást. A meleg lap, ahogy hűl, úgy görbül. Ledobta a tárgyat a földre. Ha ismét egyenletes a lap hőmérséklete, akkor megint egyenes lesz. Szerencsére a tárgy nem sérült. Ha jól emlékszem, akkor pont a hydra egyik eleme volt.De ezt ki kell tapasztalni. Aminek sajnos néha az az ára, hogy új lapot vehet az ember.
-
Demo07
aktív tag
válasz daninet #41499 üzenetére
Isoporpil alkohollal mossad le a mostani lapot és ennyi, + nézz egy asztal szintezést.
Semmivel nem kell kenni ezeket, ha érdesített ha sima!
Aki mást mond az csak ezzel próbálja elkerülni a rossz beállításból adódó problémákat, hogy keni minden szarral, hogy rajta maradjon valahogy a nyomtatás végéig.
Érdekes módon nálam ~700 óra nyomtatás után is tudnak tapadni az anyagok ugyan arra a felületre amit a nyomtatóval együtt vettem. Mikor szar, lemosom isopropillal és megy tovább megint jó pár hétig gond nélkül. Pedig, asa, abs, petg, pla, pla-silk is volt már rajta, volt ami több mint 10+ órás nyomtatásban. -
tibitron
tag
válasz JulianSinulf #41532 üzenetére
szeptember közepéig várni kéne a pluszra.. annál azért előbb kéne valami...sovol jó márka, de a 06 nál gyorsabb kéne biztosan.. a sovol07 egy jó opció, de drága szerintem. Elagoo neptun4 pro tetszik... általában dicsérik akik tesztelték, meg akik hozzájutottak. Nyilván nem tökéletes, kevés nyomtató az aminek nincs árnyoldala, de ez elérhető árú, és elég gyors, nem kötelező az ajánlott 250 se. ha a 150-et hozza stabilan szépen az is több mint a duplája a sovol06-nak.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz tibitron #41537 üzenetére
Ahogy érzed, a te döntésed. Max visszaküldöd.
A tálcamozgatóstól sokat nem várnék ilyen felszereltséggel. Nézz meg egy MK4-et. Mi van rajta és milyen videók készültek mióta kijött. Egyelőre ne az árát nézd, hanem, hogy mire képes. Aztán nézd meg az árát és gondolkodj el azon, hogy vajon az ilyen "olcsók" mire képesek.
Én utánanéznék a FlashForge Adventurer 3-nak is. Akkor már.
Meg vannak, akik Kobra-t vettek és dicsérték.
És tényleg nézd meg a szeletelőben a sebességeket. Hasonlítsd össze a sovol06 és plus nyomtatókkal. -
tibitron
tag
válasz JulianSinulf #41538 üzenetére
a kobrán én is gondolkodtam ,de annak elvileg 2500 körül van a gyorsulása, a neptune4-nek 5000.Nyilván a sovol06-al tudnám összevetni, azt ismerem valamennyire. kb 20k a különbség a kettő között, de dupla sebességet nagyobb tárgyasztalt, és elég jó gyorsulást ígér ahhoz képest. Mitől jobb mégis a sovol szerinted mint az elagoo?
-
JulianSinulf
senior tag
válasz tibitron #41539 üzenetére
Szerintem én nem írtam, hogy jobb lenne. Csak azt írtam, hogy szerintem azt kellene venned. Meg, hogy a te döntésed. Azt veszed, amelyiket szeretnéd.
Amúgy meg tényleg nézd meg a szeletelőben a sebességet. Esetleg szeleteld le ugyanazt a tárgyat ugyanazokkal a beállításokkal (falvastagság, kitöltés, alsó/felső réteg) mind a kettőn és hasonlítsd össze.
Nekem mindegy, én nem foglak győzködni semmiről.
Részemről ezt lezártam most.
Sok sikert az új nyomtatóhoz! Remélem beválik, akármelyiket is választod! -
tibitron
tag
válasz JulianSinulf #41540 üzenetére
Sajnos a neptune 4 nincs benne a curaban azt hiszem...de nezek teszteket meg velemenyeket. Sok a szempont
-
Sziasztok. Nemrég szereztem egy "kaméleon" pla filamentet. Arany és ezüst színű. Dögöljek meg, ha értem, hogy hogy működik, de működik. És nagyon szép. Viszont az eddigi eredményeimet meglátva a feleségem szeretne valamit magának is. Azt mondta lepjem meg. Szóval tudtok ajánlani valami olcsó vagy ingyenes 3d modellt, aminek örülne egy nő? Mittudomén váza, vagy valami fényképtartó, ékszer tartó vagy bármi más, aminek a nők örülnek.
Köszönöm.(és nem, nem műf@sz modell kell,ha valakinek ez ugrott be először. Tudom magas labda, de legyünk most komolyak. Hátha másnak is hasznos lesz később.)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz icemad #41543 üzenetére
Vase 770 by xSteve | p*nás váza
nekem kék-zöld silk volt abból, ez nagyon látványos: Modern spiral planter by SchulteGeileTechnik | Download free STL model | Printables.com
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz Mr.Csizmás #41544 üzenetére
Az elsőnél elsőre nem esett le mire gondolsz. De már látom.
A második link viszont bitang jó. Köszönöm.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz daninet #41546 üzenetére
Falat? Én a kert végében összeraktam egy faházat. Nem nagy az igaz, de ott elfér a 3d nyomtató, laptop, lézer gravírozó szentháromság. Meg a kiegészítők. A 3d nyomtató nem olyan régen van meg, még csak ismerkedünk egymással. Csoki meg van itthon mindig a fiaim miatt. Már a bonbon sem akkora wasisdas.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest