Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

evitiguF senior tag Sziasztok, táblázatkezelő programra lenne szükségem, amit tudok PC és Androidon is használni, a létrehozott dokumentumot mindkét eszközön frissen tartja, így ha a nap végén PC elé ülök, ott tudom szerkeszteni, módosítani a nap folyamán mobilon gyorsan bevitt adatokat, majd pl másnap a mobilon napközben szintén a már este módosított verziót tudom kezelni. 
 Az összefoglalóban LibreOffice és OnlyOffice van említve, nekem mindkettő új, de ahogy nézem, elvileg ezt tudná mindegyik.
 Ha így van, melyik ajánlottabb?
 Illetve ha lehet, nem költenék rá, tehát ingyenes legyen a fentebb felsorolt minden funkciója.
 Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest