- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelus8925
tag
Sziasztok,
AutoCAD alternatívát keresek, igazából az ára miatt. Először AutoCAD LT-re gondoltam, de Civil 3D-t is szoktam használni (lejár a liszensz), mert előfordul, hogy EOV koordináta rendszert is használok, meg szoktam kapni mérőállomással felmért homlokzatot is, szóval jó lenne, ha ezt is össze tudnám kötni benne, meg térfogatszámítást is tudhatna (bányamérés). Sok alaprajzot szoktam rajzolni vagy kiegészíteni, javítani, elektromos megvalósulásit is, ezért lehet, hogy valami Revit jellegű kiegészítő is kellene vagy valami, amivel ez a folyamat gyorsítható, de ez már nagyon futurisztikusan hangzik, de nagyon jó lenne valami olcsó és jól működő alternatíva, ami nagyon hasonló és kompatibilis az AutoCAD-el, lisp, 2018-as dwg-vel (oda-vissza), lehetőség szerint dxf import és ami a legfontosabb lenne pdf to dwg funkció.
Emellett még SketchUP-al dolgozom (modellezés, látványterv, pontfelhő), ha ebben is be tudna segíteni, pláne jó lenne.
Szerintetek a ZWCAD Professional GEODÉTA kieggel jó lenne erre?Ráadásul most akciós is.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gombászkönyvek egyben
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest