Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelus8925
tag
Sziasztok,
AutoCAD alternatívát keresek, igazából az ára miatt. Először AutoCAD LT-re gondoltam, de Civil 3D-t is szoktam használni (lejár a liszensz), mert előfordul, hogy EOV koordináta rendszert is használok, meg szoktam kapni mérőállomással felmért homlokzatot is, szóval jó lenne, ha ezt is össze tudnám kötni benne, meg térfogatszámítást is tudhatna (bányamérés). Sok alaprajzot szoktam rajzolni vagy kiegészíteni, javítani, elektromos megvalósulásit is, ezért lehet, hogy valami Revit jellegű kiegészítő is kellene vagy valami, amivel ez a folyamat gyorsítható, de ez már nagyon futurisztikusan hangzik, de nagyon jó lenne valami olcsó és jól működő alternatíva, ami nagyon hasonló és kompatibilis az AutoCAD-el, lisp, 2018-as dwg-vel (oda-vissza), lehetőség szerint dxf import és ami a legfontosabb lenne pdf to dwg funkció.
Emellett még SketchUP-al dolgozom (modellezés, látványterv, pontfelhő), ha ebben is be tudna segíteni, pláne jó lenne.
Szerintetek a ZWCAD Professional GEODÉTA kieggel jó lenne erre?Ráadásul most akciós is.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest