Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Persze, letöltök egy eddig tök ismeretlen programot (úgy a Duplicate finder-ek alapból is azok voltak) és egyből vágnom kellene, hogy minden kis apró beállítása mire való? De mind1 is is: a Match audio Tags az alap beállítás, ami még van abban a menüben azok inkább sugallják, hogy ez az egyszerűbb, de nagyon konkrétan semmit, minden egyebet úgy pipáltam ki/be, ami szerintem pont úgy kellene keressen, ahogy én szeretném(-tem volna). A Similar beállításra meg egyáltalán nem kellene olyanokat dobnia amiket látni a képen is. De tényleg ennyire vakok vagytok, pl. Spiral, meg, Alga, no mi ebben a Similar? Te biztos meg tudod mondani, ha te nem tartod ekkora "balfax"-nak magad...
Mind1, zártam a témát, kár volt, megint csak szokásos bully-zás lett az eredménye...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest