- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Kempetlen #47619 üzenetére
Vitakultúrád mindenesetre reménytelen. Nem a másikat látod, hanem a feldolgozhatatlan (tényszerűtlenségnek minősített) másvéleményt, de szigorúan a magad érzései, képletei mentén. Így alakulnak, olyanok, hogy én mindenkinek adagolnám. Nincs bennem térítési szándék. Aktívan kiakadtál, mikor eltérés mutatkozott a bejáratott univerzumodban, arra reflektáltam. Na de mostmár elég a csúszkálásokból. Élj a világodban a beplántált dogmák szerint. Nem azt állítom, hogy hülyeség Win10-et használni, azt állítom, hogy nem tudod kezelni a helyzetet. Azt viszont nagyon nem. A többire meg felesleges sokadszorra is visszakanyarodni. Majd egyszer talán megérsz egy ilyen diskurzushoz is. Csakhogy nem biztos, hogy a szervizelt gépek számával egyenesen arányos lesz a közelebbjutás. Keress valamit, ami humán téren is fejleszt - és ez nem személyeskedés. Hány éves vagy egyébként?
Szerk.: és nem, nem a fogást keresem, te kapcsolod össze, mert összegabalyodott a tények és érzések síkja benned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Elfelejtettem a film címét
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest