- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
hasonló lehet a [SubSync]. én ezt szoktam használni.
két lehetőség van a programon belül:
1. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar.
majd megadod a referencia feliratot, ami szinkronban van az adott videóval, kiválasztod, hogy angol, majd start és kész, elmented. (a max késleltetést én 5 percre lehúztam.)2. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar. majd megadod a referencia videót(!) és kiválasztod, hogy referencia típus audio és abból hozza szinkronba. ez ám a királyság
alap beállításon az angol felirat <-> magyar felirat szinkronizáció nagyon jól működik.
az angol audio <-> magyar felirat szinkronizációhoz túl szigorúak lehetnek az alap beállítási értékek, ha kevés dialógust tartalmaz a videó, (pl.nem egy szószátyár a film, vagy rövid) ezért sokszor nem tudja szinkronizálni. ilyenkor lazítani kell kicsit a szabályokon:
a Settings->Synchronization fülön a minimum points numbert visszább venni pl. 15-re, a minimum correlation factort is csökkenteni pl. 0,9-re, és remekül működni fog.egy ~1 órás, átlagos dialógussal rendelkező filmet is jól képes szikronba hozni az alap, szigorúbb feltételekkel, nem kell állítgatni a pontosságot.
batch műveleteket is tud, portable verzió is van.
nagyszerű cucc, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest