- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Üdv!
Adott egy Win10-es gép, SSD-n + mellé betettem az eddig nasban lévő merevlemezemet. Ez a nasos lemez ext4-re van formázva, és jelenleg ParagonExtfsel érem el a tartalmát, de ez a program trial, és sok minden nem is úgy működik ahogy kellene. Videót, programot át kell másoljam az ssdre, hogy meg tudjam nyitni. Van valami útja, módja, hogy a lemezt normálisan használhassam.
Olyanra is gondoltam, hogy linux alatt kötetzsugorítást csinálok, majd átmásolom az egyik feléről a másikra, majd a merevlemez felét ntfsre formázom, majd visszamásolok mindent, és utána kiterjesztem a kötetet. Sok cuccom van rajta, kicsit kockázatosnak is érzem, de megoldható?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest