Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
King Unique #41743 üzenetére
Egyesek fogalomtárában viszont ezt nem jobb, nem előnyösebb, mert csak.
Tényleg utolsó, mert kezdek már elfáradni ennyi árnyéktól, de ezt még megpróbálom megértetni:
Az, hogy mindenféle hozzáértés nélkül lehet telepíteni ilyen környezetbe is, önmagában természetesen jó/jobb. Én sem állítottam az ellenkezőjét (és értelmes ember nem is teszi szerintem). Csak ne kellene utána a Win10-et használni... A tárgyalt 2 hátránya a régebbi OS-nek (legalábbis a Win7-nek) megoldható (mint az általad hozott példa is mutatja), természetesen a megfelelő hozzáértés birtokában. A Win10 számos hátránya viszont nem (jelenleg legalábbis). Teccik' érteni? Kérlek, ne kezdj el itt mindenféle listát követelni, melyek ezek, mert felesleges. Én elfogadom, hogy sokaknak jó, sőt, örülnek neki, te is fogadd el, hogy sokak számára pedig annyira kényelmetlen használni, hogy inkább "küzdenek" az UEFI/USB3 installal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Dell notebook topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest