- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami videón tudja rögzíteni az asztalon történt eseményeket, akár napi nyolc órában, esetleg azonnal kezdi a rögzítést a gép indulásától (vagy ha nem pár kattintással indítható legyen).
Egy program hibáját szeretném megtalálni, a logfilokkal és a videóval talán kilehetne találni milyen esemény hatására keletkezik a hiba. Az összeomlás elég ritkán jelentkezik, lehet hogy csak havonta, de akkor elég nagy károkat okoz.
Mivel egész nap menne a felvétel, fontos lenne, hogy kevés helyet foglaljon a videó (ez a legnagyobb bajom, mert amiket találtam több 100 megás felvételeket csinálnak pár óra alatt), a minőség nem fontos.
A TeamViewer felvevője például teljesen jó lenne, de nekem pont az ellenkezője kellene, tehát a saját munkamenetemet akarom rögzíteni és azt nem lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest